Escape the fate!!!<33

PuuuPiixXxaaa • Od: 18.1.2009 • Prispevkov: 165
Escape the fate!!!<33 31.5.2009 11:10
eLLouu..
kak se vam zdijo escape the fate???
jas jih obožujem Very Happy
dosti jih poslušam samo neje skoro nix vem o nih Laughing
ma kdo kako posebno novico o nih?
emm no ze nwm če je Ronnie v skupini al ovi drugi???
nailepši pa naibolši mi je Max<33 Wink
HaveFun Smile
anjja • Od: 11.1.2009 • Prispevkov: 168
Re: Escape the fate!!!<33 31.5.2009 13:40
em.. tudi jas sem oboževala ETF so bli carji && vse to.. dokler ni max && še ostalih kiri so pač bli tm spravli ronnia u zapor. ;<.< ok. use lepo in prau so poiskal ETF nouga peuca craiga Smile sei dobr zgleda && par komadov majo zdei na novo dobrih.. ampak ETF je cist drugacen odkar ni ronnia. No rannie je zdei po 18 mescih prsu z zapora in ie nardiu novo skupino FROM BEHIND THESE WALS ;D men so osebno FBTW boljsi zdei od ETF.. ;D

ajde peace:*
Re: Escape the fate!!!<33 31.5.2009 13:48
keeeeee Surprised Shocked
zake so ga te v zapor spravi?
aa sn čula ja muzike z totim novim...ronnie je biu bolši...
za njegovo skupino pa še nisn čula...
omg....pa nereš vrjet no xD
tnx ker si mi to povedla Wink
anjja • Od: 11.1.2009 • Prispevkov: 168
Re: Escape the fate!!!<33 2.6.2009 19:19
en folk ga ie neki zaiebavu pa jih je blo pouno . zraun njega pa so bli sam 3 al 4rje pol pa so se hotl neki tepst pa ie ronniev frend potegnu pištolo pa ustrelu enga mladoletnga tm ×D pol pa biu ronnie kriu Rolling Eyes neke takiga Very Happy sem gledla intervju pa pol posnetk sm poslušala.. sam nism zihr da ie to tocn ker sm ze mau pozabla Very Happy
Re: Escape the fate!!!<33 2.6.2009 20:47
aiiaa bed Rolling Eyes Confused
samo škoda da ni ronnia več v skupini Crying or Very sad
xnobodyx • Od: 7.5.2009 • Prispevkov: 18
Re: Escape the fate!!!<33 2.6.2009 22:19
men je pa craig res dobr, tut poje mi uredu =)) čeprov je ronnie mal boljši.. in ga je res škoda.
ETF drgač rulajo! mam vse albume od njih, in ni niti ene pesmi ki mi ne bi bla res noro všeč ;D upam da bojo še snemal tok dobre komade kot do zdej..

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.