kako ga pozabt ??!• jagodka007
• Od: 18.12.2011
kako ga pozabt ??!
11.7.2012 21:24
vem da se sliši full bedno ampak res bi rabla pomoč
bla sva skupi prbližn tri mesce in od kar sva se rašla je menil pou leta skos sva dala velik sranja nakonc sva se ražla zarat tega kr pač jz nism mogla več tko vsi so pravl da ni za mene pa jim nism vrjela no ja zdej vem kaj so misl čeprau jim takrat nism vrjela pa saj fora ni u tem biu je edini k bi zan naredla čist use še nikol nism mela nekoga tko rada ko njega papo pravic povedano ga mam še zdej in ko ga slučajno srečam kje ( čeprav se ga izagibam na veliko) se mi srčni utrip dobesedno poveča tko kot če bi pou ure tekla in povn kurac mam tega in res bi ga rada bi ga pozabla probala sm useee !!!! zdej mam drugega tipa in je res use kull on je skor popoun prjazn luštn pa use sam jz sm še vedn mislla nanjega in res se mi nezdi pošteno rada bi ga pozabla pa ne vem kako vsak mnenje je dobrodošlo • tiasq
• Od: 9.7.2012
Re: kako ga pozabt ??!
12.7.2012 19:54
--
Nazadnje urejal/a tiasq 12.2.2013 16:53; skupaj popravljeno 1 krat • slovenc79
• Od: 19.8.2011
Re: kako ga pozabt ??!
13.7.2012 0:44
ti morš prebolet bivšiga, če ne drugegane moreš met rada. nevem kako si ga sploh dobila, tega drugega, amapk ljubezni tuki ni (še).
prvo mu to povej. reč da še nisi prebolela bivšega. drugo, preboli bivšega. pač ne smeš sanjarit amapk mislit realno - nista bila za skupi pa pika. zavedaj se da ja, zdej ga maš še rada, sanjariš o njem, resnica pa je da nista za skupaj. razmišljaj o tem, ne o lepih trenutkih ki sta jih imela. stikov z njim pa SPLOH ne imet ker če imaš stike ni možno nikogar prebolet. kot da bi si hrasto odrl. moraš pustit da se zaceli, potem pa naprej. potem se pa spet zaljubi. in imej iz tega razloga fanta. ne samo zaradi tega da nisi sama kot trenutno. prijazn, luštn, popovn, to je mnogo fantov takih. ti moreš tvojega fanta imet RADA. to da si z nekom samo ker ima dobre kriterije ni nič, partnerja moraš rada imet, pa tudi če ni popovn. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.