Olajšaj se!• frufru
• Od: 21.10.2009
Olajšaj se!
20.12.2009 17:24
Osebam ki jih sovražite povejte svoje tukaj če jim tega nemorete reči v obraz zaradi raznih ralogov:
npr. za sošolko manjo: P*****a debela .J***m ti mater......itd. • Zimbzze
• Od: 9.11.2009
Re: Olajšaj se!
8.4.2010 19:43
Pi*da ti materna! Prasica sfejkana, skuz se mi štuliš nekam u pm!
A pol se boš še mojmu tipu u rit utaknla, meč se mu pod noge! pič*a usrana! tel se ****š okol in me ****š u dve **** materni! In še prejšnga fanta si mi ****! joooj sm razpidlena nateEE! • bojana
• Od: 25.9.2008
9.4.2010 10:28
Sicer ni slabo, da je tale tema odprta, vseeno pa bi bilo fajn, če bi pred izlivom kletvic vsak pojasnil zakaj je jezen na nekoga in mu na tej strani to povedal tako, kot bi mu to rad rekel v obraz, da bomo še drugi razumeli zakaj se gre. Zato bom temo preimenovala v Olajšaj se!
Lp, uredništvo • frufru
9.4.2010 14:37
ok, se strinjam z vami uredništvo.....
lp... • Fake0riginaL
• Od: 7.4.2009
9.4.2010 16:02
ka je bil pa prej naslov teme? xD
pa zakaj ne povete u faco? povej u faco ne da tle neki kritiziraš. • bojana
9.4.2010 16:09
Seveda je prav, da se z osebo, ki ti greni življenje pomeniš, ampak včasih in nekaterim osebam pač ne moreš v faco povedat, vseeno pa paše, če lahko frustracije daš iz sebe. Meni se to zdi čisto ok.
Ne bomo pa dovolili, da bi se koga omenjalo z imenom in priimkom, pa če ti še tako hudo greni življenje. • miaTHEshoe
• Od: 21.7.2009
9.4.2010 19:07
babylove pravi:PEJTTTTTTTTT U KU*RECCCCCCCC !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SOVRAŽIIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM TE BRIANNNNNN ..... ZA USEEE K SI MI NAREDILLL... PLAČAL MI BOŠŠŠŠ BOŠŠŠ VIDELLLLL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.. TI SE KR Z DUGIMI CRKLAJ ZARADI MENE MEIII 100 ZENSK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ENKRAT TI BO ZAL ZA TO KAR SI MI NAREDIL . UNIČIL SI MI ZIVLJENJE ... USE SE SPRAŠUJEJO KJE JE STARA **** NI JE ZARADI TEBE NI!!!!!!!!!! TI SI JO UNIČEL ..... nisi ti govorila kak te ljubi itd? se mi je zdelo da je razlika v letih mejbi malo prevelika. • frufru
9.4.2010 19:52
ej bojana jaz sem odprla to temo in nimam nič proti tem da si spremenila naslov....zdej mi je še bolj všeč.... lp.. • Soundbox
• Od: 23.11.2009
18.4.2010 3:31
ojej kok jeze ma današna mladina u seb umirte se ljudje! be easy • babylove
• Od: 9.5.2009
18.4.2010 12:27
miaTHEshoe pravi:
babylove pravi:
PEJTTTTTTTTT U KU*RECCCCCCCC !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SOVRAŽIIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM TE BRIANNNNNN ..... ZA USEEE K SI MI NAREDILLL... PLAČAL MI BOŠŠŠŠ BOŠŠŠ VIDELLLLL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.. TI SE KR Z DUGIMI CRKLAJ ZARADI MENE MEIII 100 ZENSK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ENKRAT TI BO ZAL ZA TO KAR SI MI NAREDIL . UNIČIL SI MI ZIVLJENJE ... USE SE SPRAŠUJEJO KJE JE STARA **** NI JE ZARADI TEBE NI!!!!!!!!!! TI SI JO UNIČEL ..... nisi ti govorila kak te ljubi itd? se mi je zdelo da je razlika v letih mejbi malo prevelika. ja govorila sm .. preteklost ... zdeii swa itk rašlaaa • LoOoLy
• Od: 24.10.2009
18.4.2010 13:55
ena moja sošolka je taka hinavka in jes sm bla včsih z njo ful dobra najbolša prjatlca in ona je za mojim hrbtom govorila vse živo o men k sploh ni res...pa za vsako stvar se samo laže...
**** konj i magarac koza **** v kurac se vtakni ti **** prasica hinavka ..jeeee celi razred proti teb pa si še vedno najdeš ene budale z beja k te sploh ne poznajo ..**** ko bi še oni ugotvilii kaka si budala **** ti materna jooo ka bi te enkrat spekla v pečici da te nebi blo .k brez tebe bi blo vse čist fajn in zarad tebe smo se prjatlce med sabo skos kregale prasica **** **** puuj tvoj smeh nazgraužn:ahahahhah tvoja faca gnila misliš da si lepa??oo fuuj starka nazgraužna mater ka te sovražim lezba zarukana igraš tak fajn da ti vsi verjamejo jes sn te že pogruntala pa neom NIKOLI več padla na tvojo finto seveda ti si takoj najdeš drugo žrtvo hinavka **** ka se mi gnusiš škoda ka te morm vsak dan gleat sam šinfat lagat se prlizovat igrat pa vse ka je za ene koze sam to znaš delat !!!!!!! • Soundbox
• Od: 23.11.2009
18.4.2010 16:32
sam ne vem kako se lah tko bolš počutte če se **** anonimno nad nekoga k itak ne bo niti vedu če bo to prebrau, pa še na enmu forumu sam • frufru
18.4.2010 19:19
sej zato je ta tema odprta da poveš tisto česar osebi v obraz nemoreš.... to je že na začetku napisano...TO POVE NASLOV OLAJŠAJ SE...DA DAŠ VEN IZ SEBE KER TEGA NEMOREŠ OSEBI REČT U UBRAZ
have fun • bojana
19.4.2010 15:10
OK, res nisem hotela vzpobujati psovanja na tem forumu, zato sem prvih nekaj postov izbrisala. Še 1x poudarjam, da je tema namenjena temu, da si z izpovedjo olajšaš dušo tako, kot to lahko počneš s prijatelji. Če slučajno prijatelja ni pri roki, pač to lahko storiš na eetaq.si. Samo prosim brez psovk, ker nimajo nobenega smisla, ker smetijo forum in bomo takšne poste prisiljeni izbrisati.
|
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.