Hočem raven trebuh xD :P1 | 2 | 3 | >>• Silly.Wasp__x
• Od: 21.3.2009
Hočem raven trebuh xD :P
8.4.2009 16:14
No gLejte.. jz se že celo zimo mučm da bi shujšaLa u trebuh .. pa da ne bi meLa nekega špeha poleti na plaži .. ampk mi ne uspeva kj dosti Pa hualaa že u naprei • dari
• Od: 8.3.2009
...
8.4.2009 17:26
telovadba telovadba telovadba....
čim več telovadbe ... še sploh pa trebušnih vaj... tek je zelo fajn šport za take zadeve... in zvečer ne smeš jesti... (če skučajno ješ bolj pozno) • XcrazyyX
• Od: 4.10.2008
Re: ...
8.4.2009 17:34
dari pravi:telovadba telovadba telovadba....
čim več telovadbe ... še sploh pa trebušnih vaj... tek je zelo fajn šport za take zadeve... in zvečer ne smeš jesti... (če skučajno ješ bolj pozno) se strinjam. in ja: čimveč vaj za trebuh.. trebušnjaki trebušnjaki.. deli jih čimveč na dan.. _________________ It's sad, but sometimes moving on with the rest of your life, Starts with goodbye. <3 • underberg
• Od: 3.12.2008
• Kraj: šembric pri tuzli
Re: Hočem raven trebuh xD :P
8.4.2009 20:38
delat pjt kaj
• Emo
• Od: 14.3.2009
8.4.2009 21:48
XcrazyyX pravi:
dari pravi:
čim več telovadbe ... še sploh pa trebušnih vaj... tek je zelo fajn šport za take zadeve... in zvečer ne smeš jesti... (če skučajno ješ bolj pozno) se strinjam. in ja: čimveč vaj za trebuh.. trebušnjaki trebušnjaki.. deli jih čimveč na dan.. Jap se strinjam..jst sm tkoo tudd shujšala u 1 mescuu za 7 kil..tko da uspeva.. pa s hranoo se ne nažerat poo 6 uri nč jset..velik trebušnjakov 50 na dan..pa tečt usai 1 km..pol pa se boo kei vidl na trebuhuu.. HF* • underberg
• Od: 3.12.2008
• Kraj: šembric pri tuzli
8.4.2009 21:53
al pa liposukcija • Juliet013
• Od: 3.2.2009
8.4.2009 22:24
underberg pravi:al pa liposukcija
Ti se pa znajdeš. Kr pod nož pa bo ane. Najhitrejš pa najbl učinkovit Sam ueš, je treba met keš. • Darjica
• Od: 9.3.2009
9.4.2009 1:42
Ma ni potrebe po trebušnjakih vsak dan. Vsak drug dan je dovolj. Mišice rabijo počitek, da se regenerirajo. Pomembno je, da jih izvajaš pravilno, da bo efekt. Dneve brez trebušnjakov lahko izkoristiš za tek ali kolesarjenje v aerobnem območju srčnega utripa, kjer je kurjenje maščob najvišje (če imaš pulzmeter) - malo posrfaj po netu. Sicer pa največ h lepemu izgledu trebuščka prispeva prehrana. Več kot vadba. Karkoli ješ, jej v zmernih količinah. Če že sladkarije, jih jej zjutraj, zmanjšaj v splošnem vnos ogljikovih hidratov in povečaj beljakovine.
Tek bi bil posebej efektiven zjutraj na tešče(preden ješ zajtrk). • monja
• Od: 10.11.2008
9.4.2009 14:49
najprej zjutraj pa zvečer 5 trebušnjakov pa vsak dan enga gor ... potem pa pojej samo eno porcijo pri obedih - ne si še trpat pa naj je še tak dobro!!** telovadi, tekaj kaj te jas vem kaj - jas treniram športno gimnastiko!!** ne jej sladkarij oz. malo!!
meni je pomagalo - sm tud imela trebušček!!***** • Silly.Wasp__x
9.4.2009 15:06
Oooo.. hvala usem • Silly.Wasp__x
9.4.2009 15:10
Aja pa še to ... no v šoli po navadi pojem malco .. pol jem doma kosilo .. čist mal .. in zvečer nikol nč ne jem .. mejbi kakšen jogurt .. ampak ne po 7.uri Ma sej.. mi usi praujo da mi hujšat sploh ne rabi .. in d mam doro postavo .. sam nevem.. noge & roke mam suhe.. ma trebuh pa niti nee... Zdei pa nwem xD • manciii
• Od: 12.1.2009
10.4.2009 18:18
Am....Ma kaii pol hočš shujšat al ne??? • Silly.Wasp__x
13.4.2009 18:23
JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
• lunasaa
• Od: 10.4.2009
13.4.2009 18:31
s trebušnjakim si boš sam utrdila mišice shujšala pa v trebuh ne boš nič. jej pač zdravo hrano pa to pa gibi se nasploh velik
• ashe
• Od: 29.3.2009
27.4.2009 0:40
ja no. se kr strinjam z večino. sam kle rabš tud ful motivacije in energije za use skupi. klasika. šport plus hrana. sam ne začni spuščat hrane ker pol dobesedno ne prideš nikamor. pa sej ti ja u usakem sranju piše o hujšanju in podobnem. dons to ja sploh ni več umetnost. edini problem je, ko se nuben ne sprau skupi. • pupaa94
• Od: 15.3.2009
27.4.2009 9:56
CrazyChica pravi:No gLejte.. jz se že celo zimo mučm da bi shujšaLa u trebuh .. pa da ne bi meLa nekega špeha poleti na plaži .. ampk mi ne uspeva kj dosti
Pa hualaa že u naprei ei ti raj sam telovad pa pred usakmu ubrokom spij kuzarc al pa 2 vode pa zvečer jej 2h prej rpedn s euležš na kavč al pa greš spat zto d u tistih dveh urah še kej porabš amm... pa ne se tok silt hujšat u 1-2h tednih zto kr je to hitra hujševalna in boš hujšala sma lohka dubiš eno tako bolezn k jo ma moja frendica k zdej s emora redit ne pa hujšat kr drgač bo raka dubla • smoki
• Od: 17.10.2008
27.4.2009 11:56
tełovadba.!!!!!!
ne jest po 6 uri , jej zdrawo • vanillagirl
• Od: 16.3.2009
• Kraj: Obala
27.4.2009 19:59
heii..
jaz sem shujšala zlo hitro Zjutraj ustaneš in si pripraviš sok iz pomaranče (mandarine, greniuke..). vsak dan spij veliko vode, naredi 50 trebušnjakov na dan (lahko tudi več) če imaš kaj časa pejdi popoldne tečt. malicaj, kosilaj po manj..pač, manjše količine.Meni je blo na začetku težko, ampak sem se zdaj navadla manj jest(želodc se ti počas skrči, navadi na manj hrane) in navadla sem se vsakdan telovadit XD pa ne jest po 6. uri zvečer.. upam d sem kaj pomagala.. čaučau vanillagirl • Mona xD
• Od: 27.4.2009
27.4.2009 20:20
Sam pomembno je, da ne izpuscas obrokov. Jej usaj 5 krat na dan...ni treba ne vem kolko..sam jogurt lahko al kar koli..ce bos zacela stradat bos dobila jo-jo ucinek..
to je ko malo shujsas pa se s5 zredius in spet shujsas in se spet zredis...in pol ko bos starejsa bos dosti tezje shujsala, ker se telo navadi slabih navad.. • pupaa94
28.4.2009 12:50
heila:D
ammm mene pa zanima č bi mi mugoče kdo znov povedat zakaj se mi trebuh fulll napihuje:S:S:S:S:S tko zutri sm čist ravna ane pol čez dan po ubrokih sm pa čedlai bol napihnena zvečer pa k d bi bla nuseča no omg • vanillagirl
• Od: 16.3.2009
28.4.2009 14:54
pupaa94 pravi:heila:D
ammm mene pa zanima č bi mi mugoče kdo znov povedat zakaj se mi trebuh fulll napihuje:S:S:S:S:S tko zutri sm čist ravna ane pol čez dan po ubrokih sm pa čedlai bol napihnena zvečer pa k d bi bla nuseča no omg Shocked tko da mugoče kdo ve zakaj? heii..pri kosilu pojej mal več solate mogoče pa ti voda zastaja v telesu..boo • Mona xD
• Od: 27.4.2009
28.4.2009 22:07
vanillagirl pravi:
pupaa94 pravi:
ammm mene pa zanima č bi mi mugoče kdo znov povedat zakaj se mi trebuh fulll napihuje:S:S:S:S:S tko zutri sm čist ravna ane pol čez dan po ubrokih sm pa čedlai bol napihnena zvečer pa k d bi bla nuseča no omg Shocked tko da mugoče kdo ve zakaj? heii..pri kosilu pojej mal več solate mogoče pa ti voda zastaja v telesu..boo mogoce pa pijes pa jes take stvari ki napihujejo.. ce recimo pijes skoz sprite pa take je mozno da je od tega.. • spela9
• Od: 3.11.2008
29.4.2009 10:03
Emo pravi:
XcrazyyX pravi:
dari pravi:
čim več telovadbe ... še sploh pa trebušnih vaj... tek je zelo fajn šport za take zadeve... in zvečer ne smeš jesti... (če skučajno ješ bolj pozno) se strinjam. in ja: čimveč vaj za trebuh.. trebušnjaki trebušnjaki.. deli jih čimveč na dan.. Jap se strinjam..jst sm tkoo tudd shujšala u 1 mescuu za 7 kil..tko da uspeva.. pa s hranoo se ne nažerat poo 6 uri nč jset..velik trebušnjakov 50 na dan..pa tečt usai 1 km..pol pa se boo kei vidl na trebuhuu.. HF* in kaj si ti vse delala da si tok shujšala? k jst bi tud rada, pa noče nč dol. • pupaa94
29.4.2009 10:23
andrejka pravi:
vanillagirl pravi:
pupaa94 pravi:
ammm mene pa zanima č bi mi mugoče kdo znov povedat zakaj se mi trebuh fulll napihuje:S:S:S:S:S tko zutri sm čist ravna ane pol čez dan po ubrokih sm pa čedlai bol napihnena zvečer pa k d bi bla nuseča no omg Shocked tko da mugoče kdo ve zakaj? heii..pri kosilu pojej mal več solate mogoče pa ti voda zastaja v telesu..boo mogoce pa pijes pa jes take stvari ki napihujejo.. ce recimo pijes skoz sprite pa take je mozno da je od tega.. ne ah ke sm bol na vodi mislm navadni mineralni mal kdaj cocacolo pa take stvari zto kr mi jetra uničuje • JasnaTheCrazy
• Od: 18.12.2008
14.6.2009 7:19
js sm pa učasih mela velik trebuh, zdej je pa kr ravn u trebuh sm shujšala pa taku, de ku sm bla bouna, nism mela apetita pa dneve nism nč jela. takrat ti ful špeha pokuri. pa tut na splošnu sm velik manj jela. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.