Fant, ki sem ga pustila, mi teži, da se bo ubil!!!!• pupaa94
• Od: 15.3.2009
Fant, ki sem ga pustila, mi teži, da se bo ubil!!!!
21.3.2009 15:02
folk jst sm pač emla tipa sva bla skupi 4 mesce pol sva šla pa narazn in pol sva spet začela in sm ga tokrat pustila pač mam ene bleme in tut tko ni več tiste vezi tiste iskrce k je bla in zdej mi gruzi d se bo zadev pa ubiv sej ga mam še zmer rada sam bol kot frenda...in res nwm kaj nej nrdim dejte folk rposm pomagiteeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!! • GreenBlondie
• Od: 22.12.2008
Re: Fant, ki sem ga pustila, mi teži, da se bo ubil!!!!
21.3.2009 15:32
Skensli ga čist za neki cajta.
Nč si nebo naredu, to je jasn. Čist realno pa ostro ti povem: č bi te meu tolk rad d bi se ubiu zarad tebe nebi mela tistga premora (4 mesce al kulk?). Sigurn si nebo nč naredu, bl je ranjen njegov ponos. Sj veš kako je s fantmi - brez punce so nule pol jih pa čjo dobit in obdržat na usak način. Ti ga lepo pust pr miru neki časa, kt da ga ni in mu s tem daj vedet, da se ti zdi otročji zarad tazga vedenja. Ker nenazadnje tut je č govori, d se bo ubiu zrd tebe. Ampak pazi kaj govoriš okoli: zna se zgodit, da te bojo fantje začel opravlat. Ne meni se zato. Srečno in pogumno, • pupaa94
21.3.2009 16:04
o hvala hvala hvala za nasvet:D
• AngeeL
• Od: 21.3.2009
..
21.3.2009 17:57
ti ga sam na ingnor ****...pa ti bo u unmu tednu dau mir=) • impulz
• Od: 12.10.2008
4.4.2009 22:20
omg men se je tud to zgodl sam da js sm bla s tipom 3 mesce pa še mau in je biu fuuul posesivn in js si mu nkk nism upala dt konca sploh k sm vedla da bo začeu s temi forami da se bo ubou pa da sm največja prasica na svetu ipd.pol sva šla 2×v teh 3h mescih že narazn sam mi je dobesedno na usako uro polsu sms da če ne bova v 1 tednu skp se bo ubou ipd...no in pol sm se tud js fuuul ustrašla valda zanga in zase (k nkk če si z enim neki čutš do njega sam pač ne ljubezn) in sm bla s5 z nim....
no pol po 3h mescih tega mučenja sva se pa k sva bla skp videvala sam še 1× na 14 dni črpou sva 30 min narazn zto k sm se ga js izogibala ČIIIS!! no in na konc mi je pa en kolega k sm mu še zdej fuul hvaležna pomagu vn iz tega pa tok da sm se tega rešla. čez 14 dni po tem k sva šla narazn sm pa od enga njegovga prjatla zvedla da je biu mudel zarad mene kao 3dni v komi sam js ne vem kok je kej res niti me ne zanima to je blo 1leto in pol nazaj pa se v tem času nikol nisva ne slišala ne vidla k vem da mi mudel še ni odpustu k vseeno pa od druzga folka slišm kaj govori ipd.... nikad više! in še zdej me je strah da mi bo še kdaj ker to naredu • pupaa94
5.4.2009 11:48
impulz pravi:omg men se je tud to zgodl sam da js sm bla s tipom 3 mesce pa še mau in je biu fuuul posesivn in js si mu nkk nism upala dt konca sploh k sm vedla da bo začeu s temi forami da se bo ubou pa da sm največja prasica na svetu ipd.pol sva šla 2×v teh 3h mescih že narazn sam mi je dobesedno na usako uro polsu sms da če ne bova v 1 tednu skp se bo ubou ipd...no in pol sm se tud js fuuul ustrašla valda zanga in zase (k nkk če si z enim neki čutš do njega sam pač ne ljubezn) in sm bla s5 z nim....
no pol po 3h mescih tega mučenja sva se pa k sva bla skp videvala sam še 1× na 14 dni črpou sva 30 min narazn zto k sm se ga js izogibala ČIIIS!! no in na konc mi je pa en kolega k sm mu še zdej fuul hvaležna pomagu vn iz tega pa tok da sm se tega rešla. čez 14 dni po tem k sva šla narazn sm pa od enga njegovga prjatla zvedla da je biu mudel zarad mene kao 3dni v komi sam js ne vem kok je kej res niti me ne zanima to je blo 1leto in pol nazaj pa se v tem času nikol nisva ne slišala ne vidla k vem da mi mudel še ni odpustu k vseeno pa od druzga folka slišm kaj govori ipd.... nikad više! in še zdej me je strah da mi bo še kdaj ker to naredu sam a ni ful mučn no lepo poveš d nečutš tistga k bi mogu ane ampk sam prjatlstvo pol ti pa začne nabijat jst se bom ubiv jst sploh nimam nubene vole do lajfa dej **** nalit se ga grem pa travco pokadit pa tiste ful bedne fore... jst sm udprla to temo ane no in so mi ful svetlale sej vrjetn si prebrala d nej dam ignor pa tko naprej ane in je res ful pomagal in zdej mi prou dol že visi kaj je z nemu kr č se misl pogovarjat se nej nurmaln ne pa d kle z enimi emo forami... jst sm bla takt ful panična in use in res folk kle gor ful hvala vm k ste svetval kr zdej sm spet čist happy povna lajfa in usega:D • SpeeDsterZ
• Od: 6.4.2009
7.4.2009 16:11
Js bom neki reku..... Na naši šoli jih najmanj 20 govori, da se bojo Fental.... To jih govori že najmanj ENO leto...
Res, da je Slovenija 3 država z največ samomori na svetu ( glede na populacijo) ampak useen dvomim, da ma gdo tok ''jajc'', da se bo ubiu. Men je to osebno BOLANO in se ne družim s tistimi, ki hočjo na TAK način pridobit pozornost. .... BrezZveze. Lp, Jac00byy • pupaa94
9.4.2009 16:32
SpeeDsterZ pravi:Js bom neki reku..... Na naši šoli jih najmanj 20 govori, da se bojo Fental.... To jih govori že najmanj ENO leto...
Res, da je Slovenija 3 država z največ samomori na svetu ( glede na populacijo) ampak useen dvomim, da ma gdo tok ''jajc'', da se bo ubiu. Men je to osebno BOLANO in se ne družim s tistimi, ki hočjo na TAK način pridobit pozornost. .... BrezZveze. Lp, Jac00byy hei mislm z tistm d nimajo jajc se ne strinjam glih ane sam drgač je pa res ful bolano pa tko d bol d s ejih izogibaš kokr pa d si slabe vole zrd nih sam jst usak dan kšnga emota spoznam al pa tko zdej ena dobra frendica ful tut neki emo ratala:S sam ejbat ga bo že neki • impulz
• Od: 12.10.2008
9.4.2009 20:21
pes ki laja ne grize...kdor se že ubije ponavadi to ne govori tko direktno zto k si nkk ne upa o tem govort...tko da t ek sam govorijo da se bojo ubil ipd ponavad sam BULLSHIT=) je pa res da tud ta emo trend dost nrdi glede počutja najstnikov..ne rečm men je emo stil kooonc hud in tud js zlo na emota potegnm sam razmišlam pa ne tko in vrjamm da nekateri to delajo bl zarad "stila" ker so emoti po tem znani nkk sam tuki so sam besede do dejan pa nikol ne pride ubijejo se sam uni k so res u bedu.....sploh pa zarad teen love se ne dela samomorov ker s tem da ti en reče k mu daš konc da se bo ubou te sam izsiljuje za bv
hf** • somebodyinyourhead
• Od: 30.3.2009
9.4.2009 21:13
pupaa94 pravi:folk jst sm pač emla tipa sva bla skupi 4 mesce pol sva šla pa narazn in pol sva spet začela in sm ga tokrat pustila pač mam ene bleme in tut tko ni več tiste vezi tiste iskrce k je bla in zdej mi gruzi d se bo zadev pa ubiv
sej ga mam še zmer rada sam bol kot frenda...in res nwm kaj nej nrdim dejte folk rposm pomagiteeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!! ko ti ljubav kaže umret ču za tebe!! reci:umri ko te ****! ne saj hec hec...kolko vem ponavad ženske delajo samomore moški so **** k ga ne upjo nardit....so preveč ponosni na svoj spol dab to nardili chhhh _________________ I am somebody in your head and i always watching you!!Muahahahaha... • Smaug
• Od: 10.4.2009
10.4.2009 20:17
Pošlji mu vrv pa bonboniero. • underberg
• Od: 3.12.2008
• Kraj: šembric pri tuzli
10.4.2009 20:26
pa reč mu: evo ne upaš! • pupaa94
11.4.2009 10:33
haha xD keri predlogi xD:D
o folk ei kaj ste vi zakon..pa dumišlije mate ttu ...sam č bo pa res še kej muriu pa tko mu bom pa poslala vru pa bonboniero xD • Piqica
• Od: 5.5.2009
5.5.2009 14:07
pupaa94 pravi:folk jst sm pač emla tipa sva bla skupi 4 mesce pol sva šla pa narazn in pol sva spet začela in sm ga tokrat pustila pač mam ene bleme in tut tko ni več tiste vezi tiste iskrce k je bla in zdej mi gruzi d se bo zadev pa ubiv
sej ga mam še zmer rada sam bol kot frenda...in res nwm kaj nej nrdim dejte folk rposm pomagiteeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!! Punca verjem da nima jajc za to Nevem no, ponavadi tisti k resnično hoče nardit samomor ne daje tega na zvonec, ampak se po tihem poslovi od svojih najbližjih in to nardi tko da noben niti ne posumi kaj ima za bregom...tko da...nič bat....Ne bo to nardiu • doubleR
• Od: 26.3.2009
5.5.2009 15:01
somebodyinyourhead pravi:
pupaa94 pravi:
folk jst sm pač emla tipa sva bla skupi 4 mesce pol sva šla pa narazn in pol sva spet začela in sm ga tokrat pustila pač mam ene bleme in tut tko ni več tiste vezi tiste iskrce k je bla in zdej mi gruzi d se bo zadev pa ubiv
sej ga mam še zmer rada sam bol kot frenda...in res nwm kaj nej nrdim dejte folk rposm pomagiteeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!! ko ti ljubav kaže umret ču za tebe!! reci:umri ko te ****! ne saj hec hec...kolko vem ponavad ženske delajo samomore moški so **** k ga ne upjo nardit....so preveč ponosni na svoj spol dab to nardili chhhh in to je napisala neka ponosna ženska ki misli da so vsi moški slabi in da ima ona prav.. ne prbijek kr neki • Piqica
• Od: 5.5.2009
13.5.2009 18:22
doubleR pravi:
somebodyinyourhead pravi:
pupaa94 pravi:
folk jst sm pač emla tipa sva bla skupi 4 mesce pol sva šla pa narazn in pol sva spet začela in sm ga tokrat pustila pač mam ene bleme in tut tko ni več tiste vezi tiste iskrce k je bla in zdej mi gruzi d se bo zadev pa ubiv
sej ga mam še zmer rada sam bol kot frenda...in res nwm kaj nej nrdim dejte folk rposm pomagiteeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!! ko ti ljubav kaže umret ču za tebe!! reci:umri ko te ****! ne saj hec hec...kolko vem ponavad ženske delajo samomore moški so **** k ga ne upjo nardit....so preveč ponosni na svoj spol dab to nardili chhhh in to je napisala neka ponosna ženska ki misli da so vsi moški slabi in da ima ona prav.. ne prbijek kr neki hehehehhe....ne se strinjam s teboj da nima prav...obstajajo izjeme...niso vsi moški slabi...žal pa je tko ( vem po svoji izkušnji), da ravno k najdeš tisto izjemo, zmeraj pride nekaj vmes in žal to ne traja dolgo....tko pač je...maš pa prav da niso vsi moški slabi |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.