Ni mu všeč, da sem vanj :-(• klaudii95
• Od: 12.7.2009
Ni mu všeč, da sem vanj :-(
16.7.2009 23:07
No jz mam en problem...že 5 let sm zaljubljena u svoiga sošolca in pač sm pred kratkim zvedla d je biu on pred neki cajta tut vame pa to, sam pol so se preselil in je spoznou novo družbo in pol dubu punco pa to...zdei trenutn nima punce sam mi je ful bed k mu je pač en povedu d sm jz "kao" vanga sam pol se je on dome začeu drgač vest...mislm ni mu blo ušeč d sm vanga in me je začeu "kao" neki sovražt Prej sva se drgač ful štekala pa to...mislm bla sva ful dobra frenda...(predn je to zvedu). No in jz sm bla žalostna in sm mu pač prek msn-ja rekla d nism več vanga(sam ubistvu sm FUL vanga) in pač zdei je spet čist ql do mene... Ampak jz bi rada bla z njem kei več...mislm že 5 let se trudm da bi ga pozabla p nemorm...med počitncami ga skor, pol pa k ga vidm spet čist in LovE No pa me zanima če bi bla možnost d bi on sprejeu to d mi je ušeč p kko mu nej to razložim?? K ON mi res full pomen in bi skor use dala zanga...nwm kai nei nardim kr ga bom mogla še celo leto gledat PS:A mislte d bi mela pr njem kei več možnosti če bi se mal spremenila(shujšala mal pa to)?? Pa kko nei se od zdei do njega obnašam?? Tnx že vnaprei za odgovore!! Rada Vs Mam Use • maLLLa
• Od: 12.7.2009
Re: Ni mu všeč, da sem vanj :-(
16.7.2009 23:40
ALO NE SE SPREMINJAT ZARAD TIPA. DA NEBI SLUČAJNO HUJŠALA!!
drugač pa nwm.. (tut jst sm v enga tipa že več kot 5 let. pa sm bla enkrat tud z njim.. sam sm zasrala pa blablabla. ) drugač pa ti ne bom govorila da ga probi na nek način pozabit, ker jst vem da to ne gre tko zlahka oz. pr men sploh ne gree. probi nwm nneki. da bi šla kam skupi pa mu rečeš kot frenda. pa pol vedno večkrat pa nwm .. tko probi mal poskušat. amm.. mal ga zapeljevat tko da se ne bo preveč opazlo. pa nwwm no. • yoyo
• Od: 18.4.2009
Re: Ni mu všeč, da sem vanj :-(
17.7.2009 0:59
pozanimaj se če si ti njemu tudi kaj všeč.. pa ja čimvečkrat idi ven z njim da bota postala dobra frenda pol pa boš že vidla kak dalje.
če pa on nebo htel nič met s tabo pa se probi nekak z drugim fantom zamotit pa ga boš mogoče pozabla |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.