nadlezna sosolka oz wnb frendica

nuska16 • Od: 27.5.2009 • Prispevkov: 50
nadlezna sosolka oz wnb frendica 11.6.2009 16:56
heii folk tkle je.... js sm totalno zatrapane u enga tipa na nas sol pa nwm kai on cuti do mene, ko se vidma se pozdrauma pa to pa na msn se menima..... sj ubistvu se ne gre o njemu
fora je u eni moji glupi sosolki k ji je cist usak tip usec k je nam ostalim, in js to nisem sprejemala resno dokler nisem njega spoznala, povedla sem ji kaj cutim do njega pa use to in zdj zadnih par dni opazam da se vedno ko ga vidi obraca za njim pa neke cudne fore prad njim vn mece pa te bedarije...moja bf mi je skoz govorila naj ji ga ne omenjam pa to amak js ji nisem vrjela pa sm ji sla scvekat....pa sj bi tut drugac vidi da se pozdravima pa ko moji bf razlagam o cem sma se menla zadnic pa to vedno vlece na usese.... AAAAAAAAAA SOVRAZIM JO . nwm kai nj nardim, usak korak k se premakne tip mu ona sledi.... ne bom pa pustila da mi ga spele, ne dost se ze trudim....
aja pomagite kai nj nardim da bo nehala gledat za njim????????????????????????
pokerface • Od: 29.3.2009 • Prispevkov: 127
Re: nadlezna sosolka oz wnb frendica 11.6.2009 17:40
veš ka nared...
ko bo ona še kdaj gledala za njim al pa neke "fore" vštimavala, sam pojd do nje pa ji zakrič na uho tko da se bo še do njega slišal!!!----> "ŠE ENKET PROBI KEJ NA NJEM PA TE BOM TKO PRTISNLA DA BOŠ LETELA V PIČKO TI MATRNO!!!...
khm...lepe izjave, ne?
pa če bo še enket kej sprobavala pa reči: "ZDEJ TE MAM PA DOST!!!"----->pa jo le vseki klok se da...
s pogovorom pri takih ljudeh ne dosežeš nč...vrjem mi sm na lastni koži vidla...
OK...
FSM ...××*pa vlk sreče z "njem"
midnightSun • Od: 6.7.2009 • Prispevkov: 4
Re: nadlezna sosolka oz wnb frendica 19.7.2009 15:14
lej tej tvoji "frendici" je ta tip zej ušeč sam zato ker je tebi. ljubosumna je na tebe.
prepričaj jo da ti več nisi vanga pa bo še ona nehala.
govorim iz izkušenj...
Re: nadlezna sosolka oz wnb frendica 19.7.2009 16:52
reč ji d nisi weč wanga mogoče bo tud ona nehala gleat za njem.?
drgač pa jo razbi ćenebo uspel to XD
underberg • Od: 3.12.2008 • Prispevkov: 818 • Kraj: šembric pri tuzli
Re: nadlezna sosolka oz wnb frendica 19.7.2009 21:42
ubi jo, nije ti brat
Re: nadlezna sosolka oz wnb frendica 19.7.2009 21:58
nuska16 pravi:
heii folk tkle je.... js sm totalno zatrapane u enga tipa na nas sol pa nwm kai on cuti do mene, ko se vidma se pozdrauma pa to pa na msn se menima..... sj ubistvu se ne gre o njemu
fora je u eni moji glupi sosolki k ji je cist usak tip usec k je nam ostalim, in js to nisem sprejemala resno dokler nisem njega spoznala, povedla sem ji kaj cutim do njega pa use to in zdj zadnih par dni opazam da se vedno ko ga vidi obraca za njim pa neke cudne fore prad njim vn mece pa te bedarije...moja bf mi je skoz govorila naj ji ga ne omenjam pa to amak js ji nisem vrjela pa sm ji sla scvekat....pa sj bi tut drugac vidi da se pozdravima pa ko moji bf razlagam o cem sma se menla zadnic pa to vedno vlece na usese.... AAAAAAAAAA SOVRAZIM JO . nwm kai nj nardim, usak korak k se premakne tip mu ona sledi.... ne bom pa pustila da mi ga spele, ne dost se ze trudim....
aja pomagite kai nj nardim da bo nehala gledat za njim????????????????????????
dvakat jo dj na gobc
PorceLan • Od: 20.6.2009 • Prispevkov: 1866 • Kraj: Rehab
Re: nadlezna sosolka oz wnb frendica 19.7.2009 22:00
Fajt mejte v sql. Smile
Legenda. =P

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.