Frizura...help???? :S• Smutzy
• Od: 12.4.2009
Frizura...help???? :S
14.7.2009 14:40
Eiii
Sstvar je taka. Jst sem že ful naveličana svoje frizure. Pa bi se rada kako postrigla da bi blo usaj malo spremembe. Tko da tisti ki hodite na frizersko al pa tisti ki mate preprosto kako idejo mi pliz pomagajte (: No...zaj mam frizuro čist navadno. Mal več kot do ramen douge stopničaste lase in odspredi frufru. Pa vam povem česa ne bi rada: -Pobarvala las. Mam namreč naravno oranžne in so mi ušeč in si jih res ne bi barvala. -Postrigla frufru postrani. Lepo mi je ful toda mi ne paše. No....plis kako idejo povejte. Mam pa obraz take bol okrogle oblike ker je to tudi pomembno se mi zdi Pliz pomagite tisti ki mate idejo. Drugač si bom na glavo poveznla vrečko in se šla skrit xD -.-" Hvala usem. Papa <33 P.S.: Slik ne bi objavljala tuki. Če pa se kakšen res spozna na to in bi mi znau pomagat samo s sliko naj pa pusti msn pa mu bom tam poslala (: • salmonela
• Od: 13.7.2009
Re: Frizura...help???? :S
14.7.2009 15:27
nared si dreadlockse pa mas se zmiri loh navadn frufru • PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
14.7.2009 15:34
Al pa si pusti dolge lase, pa pač na sredini prečka.. Simpl.
Drugače bi pa blo res najlažje povedat, če bi dala svojo sliko gor. Pa lahko sredino obraza potemniš, samo da se oblika vidi. • Smutzy
• Od: 12.4.2009
14.7.2009 16:27
Svojih slik nimam na računaniku trenutno in jst lenoba pač se mi jih ne da naložit.
Pa niti ni problem ker po moje me nuben ne bi spoznauu sam lenoba xD Drugač pa je to približek moji čupi.
Hm...hvala za predloge. Sam tko je. Jst bi tko da bi mela še naprej franžo spremebo bi nardila bol pri laseh po glavi :S Dred pa ne bi mela....nisem tak človek xD No tnx useeno. Sm izbirčna, vem. Sam s svojim videzom že tko nism neki zadovolna in se moram trudit da sem si usaj malo Papa <33 |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.