je sramežljiv,nisva prijatla kko naj se mu približam?!

anch1234 • Od: 30.11.2008 • Prispevkov: 7
je sramežljiv,nisva prijatla kko naj se mu približam?! 29.3.2009 12:22
žiujo!

js večkrat vidm enga full luštnga fanta v enem party centru k grem vsak vikend z mojo prijatlco tja:oops: Embarassed....opazla sm že da me je večkrat pogledau pa da ma mogoče mal zanimanja zame..sam če je po skus s frendi al pa sam z enim frendom pa si ne upam in ne vem kako nai se mu približam k me je strah da se ne bova zaštekala...pa lahk da mu ne bom všeč
...je pa še en problemčk ..js sm tut bol sramežljiva..sam če se enkrat s kom zaštekam pol nism več tiha..sam prvič je čudn pa nimaš kai za povedat ..sm pa se že pozanimala na netlogu sm našla njegov profil vem kko mu je ime pa mam njegov msn..sm ga že 3x kliknla 2x se je nesramn obnašau tretjič pa mi sploh ni odpisal:cry: Crying or Very sad Crying or Very sad ..prosla bi vas da mi svetujete kai naj nardim naj ga še kdai kliknem na msn-ju al kdai nai začnem z njim govorit kko nai se mu približam..in o čem naj govorim z njim...upam da mi poste pomagal.... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Embarassed Sad
ashe • Od: 29.3.2009 • Prispevkov: 11
Re: je sramežljiv,nisva prijatla kko naj se mu približam?! 29.3.2009 15:00
Pravilo št. 1! NIKOL ne začenji navezvat stike prek msnja. Ker če je kater način komunikacije u **** je točn ta! Lej... kko si lahko v naprej predstavljaš kaj si bo mislu o teb? Mogoče se sliš noro pa čudn, ampak lej... ko te bo naslednič pogledu se mu nasmehn, bot v njegovi bližini, neveem karkoli. samo da te bo meu pred očmi. Nej se te zapomne po tem, da se mu ena luštna punca skos vrti tam okol. Če ne bo meu zanimanja, boš to že sama vidla. Ker se bo prej al slej obrnu stran al pa karkoli. Lahko pa tud ti stopiš do njega, ga samo pozdraviš... al pa neki. Vpraši ga če se mogoče poznata. Sj vem da so prvi pogovori težki, sam tega dela preskočit nemorš. sploh pa... Zgubit tkoltko nimaš česa ne???? Lahko pa čakaš, da bo to nridla katera druga punca. S tem pa boš tud porinla na stran svojo sramežlivost! Morš neki narest na tem. Ker le kdo bo, če ne ti sama? Very Happy Pa velik sreče Rolling Eyes
impulz • Od: 12.10.2008 • Prispevkov: 93
Re: je sramežljiv,nisva prijatla kko naj se mu približam?! 29.3.2009 20:07
..probi najdt eno vaino skupno točko...in nevem pol iz tega nared zjbancijo al pa sam parkrat se mu nasmej k neglede kok je sramežliv če si mu všeč...se ti bo pomoje nasmeju nazaj...to so fuuuul otročje fore sam pr tipih zmer zaležejo =]
anch1234 • Od: 30.11.2008 • Prispevkov: 7
Re: je sramežljiv,nisva prijatla kko naj se mu približam?! 31.3.2009 14:48
huala vama za tko dobre nasvete ..bom probala neki nardit..vama sporočim ko bo kei nouga Very Happy
somebodyinyourhead • Od: 30.3.2009 • Prispevkov: 15
Re: je sramežljiv,nisva prijatla kko naj se mu približam?! 31.3.2009 15:54
ancy14 pravi:
žiujo!

js večkrat vidm enga full luštnga fanta v enem party centru k grem vsak vikend z mojo prijatlco tja:oops: Embarassed....opazla sm že da me je večkrat pogledau pa da ma mogoče mal zanimanja zame..sam če je po skus s frendi al pa sam z enim frendom pa si ne upam in ne vem kako nai se mu približam k me je strah da se ne bova zaštekala...pa lahk da mu ne bom všeč
...je pa še en problemčk ..js sm tut bol sramežljiva..sam če se enkrat s kom zaštekam pol nism več tiha..sam prvič je čudn pa nimaš kai za povedat ..sm pa se že pozanimala na netlogu sm našla njegov profil vem kko mu je ime pa mam njegov msn..sm ga že 3x kliknla 2x se je nesramn obnašau tretjič pa mi sploh ni odpisal:cry: Crying or Very sad Crying or Very sad ..prosla bi vas da mi svetujete kai naj nardim naj ga še kdai kliknem na msn-ju al kdai nai začnem z njim govorit kko nai se mu približam..in o čem naj govorim z njim...upam da mi poste pomagal.... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Embarassed Sad

neki ti lohk pomagam da ti povem svojo zgodbo:sm bla tuki pač u prvem letniku kot sm zej ...pa se mi je ta moj fant ful dopadel sam ne na prvo...prvo se mi je zdel najgrši na celi šoli...pol pa sm mela neke konflikte z njim sva se kregala kot neka neznanca...čist zarad tega k smo ga z frendicami **** prek mobija...pol se je spravu na mene pač...pa sn rekla da to nismo ble me KAO HAHA sej zej že ve da smo ble me ))) no pol pa ni vervu pa je vedu da sm u jega pa se en čas nč ni zgodl...pa mi je frendica k sma že od mejhnih nogic fkup cel cajt težila z jim sn misla **** Twisted Evil
pa mi je kaki 1 mesec težila težila in še enx težila z njim pol pa sm se zaljubla v njega čist izzy a veš?....pa sama sebi nism mogla vrjet da mi je na začetku bil tko tko tko grd da ko sem ga vidla sem se cel cajt norca delala z njega pol pa mi je upadnu u oči ta njegov pogled(joj da bi vedli kok ma srčkane oči tako globoko te pogleda da ti seže do srcaa!!!)))(L) .....no pol pa sm začela glejat njegovo ass (zadnjico)(rit) ....in sm bla u njega pol pa mu je to en moj kolega povedau maaa joj sn bla huda ko ... Evil or Very Mad
sn misla popenit do amena!...pol me je še bol gledu ko prej tko me je blo sram omajgašš
Embarassed Embarassed sn se skrivala pred njim pol pa je enx pršu do mene oOMG sn skoru v nezavest pala pa me je pač pitu če bi hodla z jim...pa sn si misla ok to je ****-...........pa sem rekla NE jas budalo.... Rolling Eyes pa sem **** z mojimi frendicami pol se je en teden tko kislo držu pa žalostno da se sploh več ni hotu pokazat pol po tistem ko sem mu rekla NE ga 2 dni ni blo u šolo BOGI moj MUCEK =(........
potem ko je pršu u šolo pa sem ga odvlekla fkraj od njegovih frendov pa mojih na samo pa sn ga tko zaLIZnila da se mu je **** ziherrr......pa mi je on nazaj vrnil en LIZ pa sva se negi 5 minut tam **** oz......LIZALA HAHAHAHAHA........pol pa so njeguvi frendi pršli ta pa so najdva vidl kok sva se lizala omajgaš pa so šli se po hodniku dret ej ej ona2 se notr ližeta ........FAK ej ........sam se nism tko ozirla na to ...sm se rajš z njim LIZ LIZ Razz ...... pol pa so moje frendice prbežle pa so mi začel dajat roke ČESTITAM ČESTITAM sn misla KA ? to so one? HEHE........no to je to zej pa še neki za tebe::ti pojd z tvojo frendico do njega pa ga povab na pijačo brez njegovih frendov pa brez tvojih kolegic.......naj tam ostanejo sam do njega pa pojd z kolegicami pa še ga naj one malo spodbudijo naj gre s tabo na pijačo ....... pol pa ga upraši o njegovi familiji pa to pa ..... ne še mu dat kiSS..ok? ... prehitro bi blo .... če pa bo on se hotel lizat al pa ti dati kiss pa se sam prepust on že ve kako pa kaj z žensko Razz .....pol ga še 2 povabi na pijačo ... pol mu daj poslovilni kiss na lička.......3 pa že lahko kaj več če se bosta dobro razumela in če boš ti tud opazla da je za to!! TO BI NAJ BLO TO!!.......užiutee folk Mamca vas ma use raduaa!!! Embarassed Wink
vatrena19 • Od: 14.10.2008 • Prispevkov: 68
Re: je sramežljiv,nisva prijatla kko naj se mu približam?! 1.4.2009 1:58
ce pravs da ga mas na msnju..pac klikn ga pa mu povei da ti je usec da si ga veckrat vidla pa da bi rada da se dobita na samem, ce pac nimas jajc da bi mu to rekla u zivo, sam pac ne mu tko direkt rect, mal po ovinkih..taprvo ga prasi mal kako se ma kj..pa tko sei wes Very Happy nimas kei zgubit drugac, ce rece ja kul, ce pa rece ne mas pa se velik drugih tipou na izbiro k bi se z veseljm druzl s tabo Wink
sosed • Od: 30.3.2009 • Prispevkov: 23
Re: je sramežljiv,nisva prijatla kko naj se mu približam?! 3.4.2009 20:37
Če se grdo pogovarja po msnju nimaš kaj pričakovat od njega. Kr če je men kira všeč se lepo obnašam do nje.
somebodyinyourhead • Od: 30.3.2009 • Prispevkov: 15
Re: je sramežljiv,nisva prijatla kko naj se mu približam?! 4.4.2009 9:00
sosed pravi:
Če se grdo pogovarja po msnju nimaš kaj pričakovat od njega. Kr če je men kira všeč se lepo obnašam do nje.

ej stari to pa ni res do men se je tut moj fant grdo obnašu prek msn-ja pa u šol zdej pa sma skupej!!tko da ne na pamet! Evil or Very Mad
Re: je sramežljiv,nisva prijatla kko naj se mu približam?! 6.4.2009 14:55
do zdei ga še nism vidla...nasledni vikend ga bom verjetn Embarassed
sam je res težko..pa še rak je po horoskopu... enih par stvari vrjamm glede horoskopa ne pa čist use...piše da so raki zlo sramežljivi pa ful težko navežejo stike z novimi ljudmi...tko da se bom mogla res potrudit Crying or Very sad Embarassed

..aja pa thx vsem za full dobre nasvete še 1x Wink Very Happy
JasnaTheCrazy • Od: 18.12.2008 • Prispevkov: 59
Re: je sramežljiv,nisva prijatla kko naj se mu približam?! 26.6.2009 9:48
js sm tut taka, zeloooo zeloooo sramežjiva oseba, fulllll sm boječa, sm nekje prebrala, de mam socialno fobio... bla bla bla
no, js te čist razumem. po moje moraš najprej poskrbet, de se bosta "naključno" srečala, pol je pa najbol, de mu rečeš al pa ga uprašaš kej aktualnga, kr se dogaja u tem trenutku, nwm, recimo:"na tej žurki je pa velik ljudi" al pa :" tale koktajl je pa dobr" al pa kej tazga. tko tut jst, sm u šol kašnga boječga človeka ogovorim.
boš vidla, ti bo odgovoru, in ti pol upraš al pa mu povej še kej druzga, recimo kaj se je zgodilo u zadnjem času pa te fore. in pol se bo 100000 procent začeu s tabo ment. pr men tu zmerej nuca. in ko se bosta že neki cajta pogovarjala, ga lahku uprašaš za telefonsko številko, al pa, če bi se še kdaj dobla...
velik sreče ti želim! Smile

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.