Łikanje las.• new
• Od: 23.5.2009
Łikanje las.
24.5.2009 8:21
amm.ja.jest mam douge rjave lase pa si jih skor vsak dan likam, pa me zanima:da če bi si jih mau postrigla če blo pol kei bolš, da ne bi bli tok zaležani in da bi si jih mogla pol npr. bl mau likat?? al je kkšn tak šanpon k ti bl ščit lase prou pred likanjem?? sišala sm drgač pa tud za nekei k se pred likanjem pošpricaš lase pa je polei mau bolš. plis.deite kei napisat. huaŁa. čauu. • manxsi
• Od: 21.3.2009
Re: Łikanje las.
24.5.2009 11:28
js mam enkat probleem .. če kera kj ve naj hitr odgovorii !
• PuuuPiixXxaaa
• Od: 18.1.2009
24.5.2009 12:54
hmm no jas sn si spredi po navadi likala...
amm veš ke nareji...kupi si šanpon ko ti zravna lase pa ti isto prije koda si si likala... jas ga mam pa si sploh ne rabim likat! pa še dragi ni... no neš mela glih čisto nwm kak ravnih neš pa mela skuštrane,zaležane itd. pa še mehke lase potli maš • new
24.5.2009 13:07
PuuuPiixXxaaa pravi:hmm no jas sn si spredi po navadi likala...
amm veš ke nareji...kupi si šanpon ko ti zravna lase pa ti isto prije koda si si likala... jas ga mam pa si sploh ne rabim likat! pa še dragi ni... no neš mela glih čisto nwm kak ravnih neš pa mela skuštrane,zaležane itd. pa še mehke lase potli maš okei. a mi plis napišeš še znamko šanpona...npr.schauma,pantene... • PuuuPiixXxaaa
• Od: 18.1.2009
24.5.2009 13:20
ja itaq nivea hair care straight & easy no če pa ti nebo vredi delovali pa si še od tega kremo kupiš amm če pa te zanima kak zgleja toti šampon slika : [link] have fun • new
24.5.2009 13:36
PuuuPiixXxaaa pravi:ja itaq
nivea hair care straight & easy no če pa ti nebo vredi delovali pa si še od tega kremo kupiš amm če pa te zanima kak zgleja toti šampon slika : [link] have fun huaŁa.huaŁa.huaŁa. čauu. • Coconut
• Od: 14.3.2009
24.5.2009 18:00
jaz mam enak problem kot vi2.. pa si jih tut vsak dan peglam. pa sem sprobala ta šampon nivea hair care straight&easy pa ni delovau. res da sem mela pol ful mehke lase sam zravnau pa mi jih ni kaj dosta. upam da bo pri tebi delovau. _________________ Life is short,so am i!!* • Urshiii
• Od: 20.4.2009
24.5.2009 18:58
ow ow ow... jz sm si jih likala 1 let usak dan zapored. Vrjem d ni kul =) zdej mam take tanke lase, pa dost razceplene konice... zdej si jih likam sam še k kam grem, sam usak dan pa ne tko da, če hočš met u prhodnosti lepe lase, si jih ne likej usak dan, za u šolo is nared kšn čopk al pa kej tazga... čene si pa s fenom posuš če bojo kej bol ravne. pr men pomaga da si jih s fenom. bye* • krisTi
• Od: 19.10.2008
24.5.2009 19:41
jst mam enak proble..ko se zbudim mam glavo ko da je atomska bomba padla na njo
neki bi še prašala ka je fejst narobe če si človek pere lase vsak dan* kaj je tukaj negativnega huaLaaa • pam2
• Od: 12.10.2008
24.5.2009 20:10
amm jz si jh občasno ker se men tut kr uničujejo.na men tut ni delovou šampon nivea straight&easy-sam maš pa mehke poii.
prat lase uska dan ni dobr ker ti izsuši lasiščce pa še lasem uzame pač sijaj.to je isto kokr če bi tebe usak dan po faci en praskou užiwitee • xxellaxx
• Od: 26.12.2008
24.5.2009 20:14
Ne si jih vsaki dan prat alo.. ker glej pol še bol štrlijo na vse strani je 2-3x na tedn čist dovol! al pa to ko ste razkuštrane pa to to si dajte ko grete spat lase v čop pa več gumic gor pa so pol lepo ravni (ne glih čisto ampak so) al pa jas mam spredi kratke lase tak postrani vrezane pa mam kodre pa sem si jih nonstop ful dougo likala zaj pa mam tak vničene da jooj :SS pa si dam vsako večer prej ko grem spat špangic enih 10 na lase pa je fuuuuul bolše ker morejo si moji lasi malo opomočt ker je res jooj. drugač pa upam da sem vam ke pomagala. hf & fsm!! <3
• pam2
• Od: 12.10.2008
24.5.2009 21:11
xxellaxx pravi:Ne si jih vsaki dan prat alo.. ker glej pol še bol štrlijo na vse strani je 2-3x na tedn čist dovol! al pa to ko ste razkuštrane pa to to si dajte ko grete spat lase v čop pa več gumic gor pa so pol lepo ravni (ne glih čisto ampak so) al pa jas mam spredi kratke lase tak postrani vrezane pa mam kodre pa sem si jih nonstop ful dougo likala zaj pa mam tak vničene da jooj :SS pa si dam vsako večer prej ko grem spat špangic enih 10 na lase pa je fuuuuul bolše ker morejo si moji lasi malo opomočt ker je res jooj. drugač pa upam da sem vam ke pomagala. hf & fsm!! <3
se čist strinjam s tabo-no js si ne dejam špangice ampk ok xD uglavnm js sm se skol peglala sam poii sm enkrt prjela en laske in je biu nek pač normaln neki pa čist tenk pa tak suh pa čist fuj in od takrt naprej pač se tkole peglam: umijm lase,posušim,dam par sprejov da mi zaščit pa da mam bl mehke itd... poi si pa dam na par delov ker mam ogromno las • lullaby
• Od: 14.10.2008
• Kraj: kp
25.5.2009 15:59
men tale šampon ni glih kej dosti pomagau, si jih useen še vedno likam usaki dan,čeprau se mi konice bolj cepijo kot sicer, si jih pač pogosteje postrižem bek
spenjat las pa si ne stoj ko greš spat ker se to pol nekak na lasih pozna,npr. kot da bi jih zarezavalo, in pol tam ko maš skos zategneno elastiko se pozna malo ščufane laske... pač če jih likaš segrevaj likalnik na mejn stopinj al pa si lase s fenom suš tko da bojo lasje ob obrazu • anchycka
• Od: 25.5.2009
Likanje las
25.5.2009 16:29
No ja...zdj kar maš uničenih konic je najbolš da jih odstrižeš,al pa uporabš kako olje za konice(majo ga v lekarnah,al pa kakem salonu).Drugač pa tisti šamponi pa balzami k so kao namest likanja,lahk da komu pomagajo,sam to je čist odvisno od strukture las k ma vsak različno.Je pa bl učinkovit,če kupš kako kremo al pa sprej,majo tut od gliss kur,pa od loreala studio glat(v pink flaši) in ti zaščiti lase,po nanosi si jih pa še zlikaš.to je to,če mate pa še kaka uprašanja v zvezi z lasmi mi pa pište na anchyckasfs@gmail.com.zaklučujem 3.letnik frizerske,tk da vam lahk kj svetujem. Fsm
• ludatmala
• Od: 13.11.2008
25.5.2009 18:58
aa res too al kaa js si jih likam že 2 leti pa pou..pa niam niti mal uničenih pa nič.. odwisen je tud če maš kwalitetn likalnikm za lase.. da ma sloje gorr.. a nee k js niam hvala boguu nič uničen:D • anchycka
• Od: 25.5.2009
25.5.2009 20:22
Ja je tut odvisn od likalnika pa tut od tega,kakšne lase maš,če maš tanke je wč tveganja,če maš pa debelejše oz.normalne pa ni take panike.
• aJaa
• Od: 7.4.2009
25.5.2009 20:44
jez mam raune lase tko da mi ni treba likat *
baje pa da pomagajo ena olja frendica ma en olje pa ma fuL bolše lase kokr prej(lika si jih usak dan že 2 leti) • rbd1
• Od: 13.3.2009
LaSiie
20.6.2009 17:16
Iist mam kratke lase in so delnoma kodri. Vsak dan si iih ravnam in zato vstanem vedno preii. Boiim se da se mi bodo lase uničile in cepile. Mtka mi vedno pravi da naii si iih ne likam ampak si iih usen. Priporočam da si iih ne likate pa čeprav ne marate imeti kodre. Bolš za vas • tanjatanja2
• Od: 25.1.2009
h
20.6.2009 17:42
pam2 pravi:amm jz si jh občasno ker se men tut kr uničujejo.na men tut ni delovou šampon nivea straight&easy-sam maš pa mehke poii.
prat lase uska dan ni dobr ker ti izsuši lasiščce pa še lasem uzame pač sijaj.to je isto kokr če bi tebe usak dan po faci en praskou užiwitee enako.. men tud ni delovau ta šampon... • chigumikica
• Od: 20.6.2009
20.6.2009 20:57
krisTi pravi:jst mam enak proble..ko se zbudim mam glavo ko da je atomska bomba padla na njo
neki bi še prašala ka je fejst narobe če si človek pere lase vsak dan* kaj je tukaj negativnega huaLaaa Tukeei je nagativno baje samo to da lojnice ne delajo več masti zato se lasje automatsko navadjo da ji pereš vsak dan in je res brezveze ker če si jih ne maš takoj ful mastne. Za ponoč pa probii čop nardit zlu pomaga |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.