imam sploh kakšne možnosti, glede na to, da ima punco?

lolipop12345 • Od: 25.3.2009 • Prispevkov: 93
imam sploh kakšne možnosti, glede na to, da ima punco? 7.6.2009 14:17
ja . js sem v nekoga zatrapana.
in on ma siceer punco.
a mislte da mam sploh kakšne možnosti glede na to da ma punco??
sosed • Od: 30.3.2009 • Prispevkov: 23
Re: imam sploh kakšne možnosti, glede na to, da ima punco? 8.6.2009 22:40
odvisno od videza tebe in njegove punce
anchycka • Od: 25.5.2009 • Prispevkov: 190
Re: imam sploh kakšne možnosti, glede na to, da ima punco? 9.6.2009 13:34
Jp...pa odwisn od tega,kok jo ma rd pa to
tuRtLe • Od: 23.4.2009 • Prispevkov: 6
Re: imam sploh kakšne možnosti, glede na to, da ima punco? 9.6.2009 15:15
odvisno kaj cuti do nje ..
ce jo ljubi bol tesko :/

bodi fuL dobra frendica z njim pa bos vidla Very Happy
babls • Od: 16.3.2009 • Prispevkov: 7
Re: imam sploh kakšne možnosti, glede na to, da ima punco? 10.6.2009 16:08
isti problemm...vendar on flirta z mano Razz man možnosti pomojem. ti pa se le lepo porihtaj pa ne bo mogu dat oči s tebe Very Happy
Fwd: h 15.6.2009 9:23
tiste ko ste že mele tipe. kolko časa sta bla skup?
in zakaj sta se razšla??
larisa123 • Od: 24.6.2009 • Prispevkov: 3
Re: imam sploh kakšne možnosti, glede na to, da ima punco? 24.6.2009 21:02
babls pravi:
isti problemm...vendar on flirta z mano Razz man možnosti pomojem. ti pa se le lepo porihtaj pa ne bo mogu dat oči s tebe Very Happy

Nazadnje urejal/a larisa123 25.6.2009 21:02; skupaj popravljeno 1 krat
onn • Od: 25.5.2009 • Prispevkov: 6
Re: imam sploh kakšne možnosti, glede na to, da ima punco? 25.6.2009 0:30
no. jas pa nem odpiral nove teme.. samo pa me zanima kako vi gledate da je punca starejša od fanta.
LP
i 25.6.2009 9:29
onn pravi:
no. jas pa nem odpiral nove teme.. samo pa me zanima kako vi gledate da je punca starejša od fanta.
LP

no sj uni fannt ma punco ki je starejša od njega.
in to men ni ql..
kJ P drugi mislite??
CrazyErniiC • Od: 18.6.2009 • Prispevkov: 6
Re: imam sploh kakšne možnosti, glede na to, da ima punco? 28.6.2009 2:05
babls pravi:

tko je blo tud z mano..meu model punco in je mutiu z manoo..in zj je končou z **** in že muti z drugooo.. Neutral sam pomoje nebosta skp..hope^^
anchycka • Od: 25.5.2009 • Prispevkov: 190
Re: imam sploh kakšne možnosti, glede na to, da ima punco? 29.6.2009 21:43
onn pravi:
LP

No...men je to čist ok,če se štekata.tm 1-2 let ni nč tazga.js sm mela dwa tipa dwe let mlajša,pa ni nč hudga blo.sicr pa men so mlajši nekateri kr simpatični,če je pa kak let starejš je pa tut ql.odwisn od obeh.
metyka • Od: 19.7.2009 • Prispevkov: 21
Re: imam sploh kakšne možnosti, glede na to, da ima punco? 19.7.2009 21:30
onn je napisal/a:
LP

jst sm tut v mlajšega no eno leto je mlaši pa je čist ok Arrow Smile
PorceLan • Od: 20.6.2009 • Prispevkov: 1866 • Kraj: Rehab
Re: imam sploh kakšne možnosti, glede na to, da ima punco? 19.7.2009 21:38
Nep.
lalazvezdica • Od: 2.7.2009 • Prispevkov: 6
Re: imam sploh kakšne možnosti, glede na to, da ima punco? 20.7.2009 0:47
hei ljudje, midva s fantom sva ravnokar prišla skupaj in je onn eno leto mlajši...nevem kako naj se s tem sprijaznim...neven kaj si bodo drugi mislili ko naju bodo vidli skupaj...itd..
plijs a mi lahka mau pomagateee...
hvalaaa Embarassed Very Happy
Trif • Od: 17.7.2009 • Prispevkov: 31
Re: imam sploh kakšne možnosti, glede na to, da ima punco? 20.7.2009 10:59
lalazvezdica pravi:
hei ljudje, midva s fantom sva ravnokar prišla skupaj in je onn eno leto mlajši...nevem kako naj se s tem sprijaznim...neven kaj si bodo drugi mislili ko naju bodo vidli skupaj...itd..

naj te ne skrbijo drugi Wink če se mata vidva rada je to čist zadost Wink
lp, in ostanta skupi ..dolgo Wink
lalazvezdica • Od: 2.7.2009 • Prispevkov: 6
Re: imam sploh kakšne možnosti, glede na to, da ima punco? 20.7.2009 11:27
Trif pravi:
lalazvezdica pravi:

naj te ne skrbijo drugi Wink če se mata vidva rada je to čist zadost Wink
lp, in ostanta skupi ..dolgo Wink

hvaaaaaala Very Happy
neno • Od: 26.4.2009 • Prispevkov: 11
Re: imam sploh kakšne možnosti, glede na to, da ima punco? 20.7.2009 13:54
js ti takle povem... veliko teh najsniških ljubezni ne traja dougo... kar pomeni da nikir ne piše da bo večno skupj z njo... postani njegova prijateljica ker nikoli ne veš kdaj bo šel z njo narazen in takrat boš ena prvih potencialnih novih punc Wink
kaiix13 • Od: 20.7.2009 • Prispevkov: 42
Re: imam sploh kakšne možnosti, glede na to, da ima punco? 20.7.2009 15:39
sigurno ne bo s to punco večno. mau ga zapeci, bod z nim frnedica, mau se mu nasmej (:
seveda ja te najsniške veze ne trajajo dolgo. če pa je punca & fnt uredu pa se mata rada pa sta lahko dougo skup negleda kok sta stara. jst sm bla s sošolcom skup ceu 7 & 8 razred. torej dwe leti (: pa swa bla stara 13,14 let. čeprou je blo čudn, sam bla swa en u drugega. (: .. najdeš pa fanta k sta skupi sam 1 tedna al pa 2. :S
pokerface • Od: 29.3.2009 • Prispevkov: 127
Re: imam sploh kakšne možnosti, glede na to, da ima punco? 22.7.2009 20:28
lolipop12345 pravi:
in on ma siceer punco.

v istim dreki smo...fora je v tem da je "on" mene vprašu če bi hodla sm rekla ja...
drug dan pa sm se z njim hotla pominat po msn-ji...pa rečem hay...pa "on" hay...pol pa reče...tuki ******ova punca, mu nej kei povem?...js pa sam ??????? WTF ?????????...
pol sm se pa šla cmerat ker sm ga mela res fuul rada. ampak ne bom zdj drugo temo začela... Sad Crying or Very sad prasec!
kaiix13 • Od: 20.7.2009 • Prispevkov: 42
Re: imam sploh kakšne možnosti, glede na to, da ima punco? 24.7.2009 12:00
pokerface pravi:
lolipop12345 pravi:
in on ma siceer punco.

v istim dreki smo...fora je v tem da je "on" mene vprašu če bi hodla sm rekla ja...
drug dan pa sm se z njim hotla pominat po msn-ji...pa rečem hay...pa "on" hay...pol pa reče...tuki ******ova punca, mu nej kei povem?...js pa sam ??????? WTF ?????????...
pol sm se pa šla cmerat ker sm ga mela res fuul rada. ampak ne bom zdj drugo temo začela... Sad Crying or Very sad prasec!

oo. ker PRASC!

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.