A gre gdo na otok Vir?• sarcii
• Od: 23.2.2009
A gre gdo na otok Vir?
25.7.2009 23:26
Jeej. MORJE.
Komi čakam d grem na morej grem 31. ta mesc do 8. augustaa komi čakam. Zdj pa men je dol dougČas če bo gdo dol takt k jees nj kj Pove an HiHi. P se bomo zagledal č se bomo vidll Lpo se mejte & Uživvite. Loh mi sporoČite tud na--> morje.morje7@gmail.com (moj gmajl pačč lih za to...d ne objaula riimKa in to sam Okj. pište č grste na OTOK VIR takt kt JS) BAJ • PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
Re: A gre gdo na otok Vir?
1.8.2009 13:42
Jas sem lih čeri prišla iz Vira.. Kam hodite bol točnoo? • sarcii
8.8.2009 23:55
PorceLan pravi:Jas sem lih čeri prišla iz Vira..
Kam hodite bol točnoo? Js sm Pa lih dns Pršla domu ammm Ja na Viir Bool na Začetek Viraaa. Lih mal bol stran od unih stojnic al kar koli je že tist shiit. Kje si pa ti? • PorceLan
9.8.2009 14:05
sarcii pravi:
PorceLan pravi:
Jas sem lih čeri prišla iz Vira..
Kam hodite bol točnoo? Js sm Pa lih dns Pršla domu ammm Ja na Viir Bool na Začetek Viraaa. Lih mal bol stran od unih stojnic al kar koli je že tist shiit. Kje si pa ti? Resno?.. hoiš ka v disko More? am mi smo tam blizu diskota.. pa blizu lučice.. tam doli bolj. • sarcii
9.8.2009 16:34
PorceLan pravi:
sarcii pravi:
PorceLan pravi:
Kam hodite bol točnoo? Js sm Pa lih dns Pršla domu ammm Ja na Viir Bool na Začetek Viraaa. Lih mal bol stran od unih stojnic al kar koli je že tist shiit. Kje si pa ti? Resno?.. hoiš ka v disko More? am mi smo tam blizu diskota.. pa blizu lučice.. tam doli bolj. Ahaa. Ja resno. Ja sm šla tud u tist disko blo je Zakon...Ful je blo folKa... Mi je prou Žouuu k smo bli sam 8 dni dol... • PorceLan
9.8.2009 20:04
sarcii pravi:
PorceLan pravi:
sarcii pravi:
PorceLan pravi:
Kam hodite bol točnoo? Js sm Pa lih dns Pršla domu ammm Ja na Viir Bool na Začetek Viraaa. Lih mal bol stran od unih stojnic al kar koli je že tist shiit. Kje si pa ti? Resno?.. hoiš ka v disko More? am mi smo tam blizu diskota.. pa blizu lučice.. tam doli bolj. Ahaa. Ja resno. Ja sm šla tud u tist disko blo je Zakon...Ful je blo folKa... Mi je prou Žouuu k smo bli sam 8 dni dol... Jaaa.. meni je tui svetovno tam.. če že 8 let tja dol hodimo. (: Meni je še 11 dni blo premalo, če tak hitro mine jeote. (: • Bekka
• Od: 8.4.2009
10.8.2009 10:56
Jaas sem 30.7. prišLa iz Viraa • PorceLan
10.8.2009 11:22
Bekka pravi:Jaas sem 30.7. prišLa iz Viraa
Jas pa 31.7... (: Jaa vem ja.. z eno sma se tam spoznali ko sma še mali ble.. zaj pa gremo vsako leto na isti termin dol.. pa jih še 7 iz Slo poznam.. =P.. Pa taki lušni so vsi tam dolii.. aah uh.. =P Če je ful svetsko doli.. =P Kam pa vi hodite? |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.