fotr pa prjatu

emAnuELa • Od: 24.7.2016 • Prispevkov: 22
fotr pa prjatu 7.11.2016 23:24
V šoli sva se z enim prjatlom spet kregala(skos se zafrkavava)...reku mi je da njegou forr je sef nwm cesa da mojmje pa nula...moj oci je pred 26 leti skor umru zard raka in pac pustu je sluzbo...en dan kasnejmku je on su v lj v bolnico se mu je rodila hcerka k jo je vidu sm enkrat v zivljenju in bla je tenka nitka med tem da bo umru al pa prezivu in misel na to da se mu je rodila hcerka mu je dala tako moc da je prezivu...in ta prjatu je mojmu ocitu reku da me nula...kaj pa njegov k ga je zapustu in je su v sirotisnco...on k bi lahko vsaj delno razumeu njegovo zgodbo se je delou norca iz njega....js sm ponavad zluu zascitniska do druzine in prjatlou ampk te njegove besede so me tko przadele da nism mela moci niti da bi ga brclna...hocm se mu mascevt in "udart" tm kjer najbol boli....js se nikol ne jokam ampk to me je pa tako przadelu da sm se doma tko zjokala da se je pomoje reka krka zvisala za par cm...mate kaksne ideje za KRUTO mascevanje? Plis cim prej odgovorte...tnx za odgovore
maister • Od: 29.9.2014 • Prispevkov: 12
Re: fotr pa prjatu 8.11.2016 8:04
Nevem,če ti bo to kaj pomagalo ampak vseen.
Lahko je rečt,drugo pa to naredit...ampak jz mislim da se je brez veze obremenjevat kaj drugi mislijo,še skoz se bo našu en k mu neki nebo všeč.Mislim,ti poznaš svojega očeta,ti poznaš njegovo zgodbo,ti veš kakšna je resnica on je pač ne vidi in si je ustvaru neko svoje mnenje o njem.
Zakaj je to naredu,lahko te je hotu sam prizadet,lahko pa na svojga očeta ni ponosen in to spravlja na druge (upam da razumeš point),ubistvu lohk ti je fouš pa je zato to naredu.
Glede maščevanja pa,usi bi se maščeval na tvojem mestu oz. usem bi šle take misli po glavi,pa vendar a je vredno izgublat energijo za take stvari,kaj na konc koncu sploh dosežeš s tem da se maščuješ,neko svoje notranje zadovolstvo,mogoče?
Počakaj kakšen dan,dva tri...pa premisli,oceni koliko + boš s tem dobila in koliko -,pomisli,a te bo to osrečilo ali bo to še poslabšalo tvoje počutje.

Na tvojem mestu bi ga samo odstranu iz svojega živlenja,škoda cajta zgublat za take ljudi,spremenil se verjetno nebodo,raje uživaj živlenje kot pa to...

In še nekaj ,men je moj lasten fotr reku da sm nula,pa sm za svoja leta že velik ustvaru in ne delam slabih stvari v živlenju,le dobre in skušam pomagat ljudem pa useen mi je to rek,ja en dan sm biw čist povožen,dokler si nism v glavo utisnu to da se nebom tolko sekiru kaj drugi mislijo.
Maščeval se mu nisem,ker sploh nevem kaj bi s tem dosegu,mogoče le večje poniževanje in ušeč mi je da sm se tko odloču.

Pa lp and stay positive Smile
Re: fotr pa prjatu 8.11.2016 16:59
Tnx za nasvet...vrjamm da ti je blo hudo...velik ljudi bi to cist povozilu in bi se lahko zacel tut drogerat...lepo da si ostal pozitiven
maister • Od: 29.9.2014 • Prispevkov: 12
Re: fotr pa prjatu 9.11.2016 7:30
Par dni sm bil bolj negativen,je pa treba bit pozitiven v živlenju...sam poskušam iz vsega potegnit čimveč pozitivnega tudi če je izkušnja negativna,zgodil se je kar se je,nič narobe šola za naprej Smile
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: fotr pa prjatu 11.11.2016 2:03
maister, zelo lepo povedano Smile

emanuela, vse kar so te besede naredile je to, da so pokazale, kakšen kreten je. če veš, da imaš rada svojo družino in da je z njo vse v redu, te besede nimajo nobene moči in ne pomenijo popolnoma nič. pozabi na maščevanje, s tem izgubljaš voljo, energijo in povzroča stres, in če ne drugega, se ne spuščaj na njegov nivo. bodi močna in spreglej to, ker je nepomembno. če se navadiš tako reagirat na take stvari te niti prizadele ne bojo Smile pomisli na to, kako lepo je, da je še živ in lahko preživljaš čas z njim, to je pomembno Wink

drugač pa mal premisli.. a je ta tip vedel, kaj se mu je dejansko zgodilo? ker pač mulci kar tako bleknejo stvari ven, da bi te zdražili. in človek, če ni glih zloba od zlobe da bi dejansko želel prizadet človeka, mu je žal, če je šel predaleč z zafarkancijo.

drugače pa, če se skos smao kregata, zafarkavata, a ni najbolš prekinit stike s takim? Wink
Re: fotr pa prjatu 11.11.2016 17:18
tenkju

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.