Apple :D• anncx3
• Od: 22.1.2011
Apple :D
17.8.2012 23:49
Heeej Torej v oči mi je padel Applov iPod Nano 6g in me zanima me če ima kdo od vas izkušnje z njim ?? Ali je primeren recimo za tek in kaj podobnega ?? Zanima me tudi kake prednosti in slabosti ima glede na ostale mp3/mp4 predvajalnike ?? Lahko tudi napišete katere applove izdelke imate doma ... jaz imam trenutno iPod Touch 4g ampak mi je za tek res prevelik tako da iščem nekaj manjšega Hvala za odgovore že vnaprej in LP • makaveli
• Od: 3.8.2012
Re: Apple :D
18.8.2012 0:19
zame je aplle firma za kazat okol pač sj je dobr dizajn pa tko fancy je sam drugo je pa vzdržljivost
• Timo3113
• Od: 22.2.2011
Re: Apple :D
18.8.2012 9:45
[link]
ja,je primeren za tek,če imaš Nikove copate,imajo ponavadi na podplatu oz. pod podlatom prostor za senzor,ki ga kupiš posebej,in ti meri večino stvari,povezane s tekom. [link] Hja,je malo dražji od ostalih,vednar je kvaliteten,in ga boš lahko,če ga boš ustrezno zaščitila (ovitek,folija) imela dalj časa,vsaj jaz imam svojega nanota6g,odkar je na voljo v Sloveniji,pa je še brez praske,in dela kot mora,brez problema,tako da iPod Nano 6g ima moj glas makaveli,dizajn je vrhunski,kvaliteta pa tud,da o naprednosti ne govorimo,Applov Siri je izšel mnogo prej kot Samsungov S Voice. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.