Strah pred zobozdravnikom• Jzt
• Od: 7.4.2009
Strah pred zobozdravnikom
14.5.2009 13:16
Zobozdravnikom jzt sm pač dans sanjala... o zobeh. In pravjo, da če sanjaš o zobeh, da se bo takrat neki slabga zgodil mam jzt eno knigo.. razlaga sanj... pa ni nč pisal. Zdej me pa zanima.. kak se nej pomirim.. mam pa dans zobozdravnika • Smutzy
• Od: 12.4.2009
Re: Strah pred zobozdravnikom
14.5.2009 17:08
Jzt pravi:Zobozdravnikom
jzt sm pač dans sanjala... o zobeh. In pravjo, da če sanjaš o zobeh, da se bo takrat neki slabga zgodil mam jzt eno knigo.. razlaga sanj... pa ni nč pisal. Zdej me pa zanima.. kak se nej pomirim.. mam pa dans zobozdravnika Heiii! Jst tele knige nimam sam se spomnim k sm vidla 1x kr jo ma moja nona Vem sma to da če sanjaš o tem kako ti izpade zob da ti bo eden od bližnjih umru... Mislm meni je res stric umru enih 5 mescu prej. Sam mislm de se ti pri zobozdravniku ne more neč zgodit. So strokovnjaki veš xD Kkr te zna frizerka kul postrižt znajo zobozdravniki dobro zobe uredit Glede knige sanj pa tko. To je čist odvisno kok ti temu vrjameš. Meni sanje bol povejo neki druzga. K če neki sanjš pomeni de maš to nekak u podzavesti. Tko si ti najbrž mela u podzavesti starh bed zobačem in si tole sanjala. K meni se dosti krt dogaja kej tazga da sanjm česar me je strah. Sej tudi fuuul folka preden grejo 1. na letalo sanjjo de bo strmoglavlu. Tko da je po moje use u tem kej maš u podzavesti. Tko da ne se bat zobača čeprou si ga zej najbrž že mela a ne? xD Oki papa <33 • doubleR
• Od: 26.3.2009
14.5.2009 17:22
prvo pri sebi glavi poštimaj vse da bo neboš verjela v vsaki bedariji.. če verjameš v horoskop, "sanjske knjige" in podobne bedarije je s tabo nekaj narobe..
• Jzt
• Od: 7.4.2009
14.5.2009 17:32
doubleR pravi:prvo pri sebi glavi poštimaj vse da bo neboš verjela v vsaki bedariji.. če verjameš v horoskop, "sanjske knjige" in podobne bedarije je s tabo nekaj narobe..
Hja.. z mojo glavo je use uredu.. :/ • Smutzy
• Od: 12.4.2009
14.5.2009 18:10
Jzt pravi:
doubleR pravi:
prvo pri sebi glavi poštimaj vse da bo neboš verjela v vsaki bedariji.. če verjameš v horoskop, "sanjske knjige" in podobne bedarije je s tabo nekaj narobe..
Hja.. z mojo glavo je use uredu.. :/ Ja sam res. Sory ne zamert sam meni je to mal tko. Usak člouk lohk vrjame u kar če. Če mu to prnaša neko veselje in upanje zakaj ne? To je kkr da bi kristjan reku muslimanu da mora pri sebi poštimat ker verjame u alaha in da je zato z njim neki narobe (in obratno). Mislm de ma usak pravico vrjet u kar hoče brez da mu ldje zrd tega pravjo da je zrd tega neki narobe z nim Res sory sam tako j emoje mnenje. Nočm se kregat sam povem pač Papa <33 • doubleR
• Od: 26.3.2009
14.5.2009 18:48
Jzt pravi:
doubleR pravi:
Hja.. z mojo glavo je use uredu.. :/ sry ampak ti tukej nasprotujem.. lej če bi blo vse uredu v tvoji glavi [pa ne mislt da te mam za neumno al karkoli tako..] si nebi zobozdravnikov predstavljala kot baubau razen če si doživela že kaj slabega pri njih da strah izvira od tu drugače pa je samo strah ki ga ne moreš premagat.. nekje neki prebereš in te skrbi.. živi kot da je to tvoj zadnji dan.. ne glede na to kar se zgodi [mal bot flegma] • pupaa94
• Od: 15.3.2009
13.6.2009 21:05
pa nč ni narobe če človk vrjame u te stvari sam nesme dobesedno vrjett kr je to sama metafora in moraš prebekslat pa use kr pomen neki čist druzga drgač č u zubeh sanjaš mislm d ni nč vem pa da č ti usi zube naenkat izpadejo d je to neki pol d bo neki narobe. drgač pa ne se preveč sekirat zrd rtega sanje so pač sanje
|
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.