Bi ga morala pustiti? - test• XcrazyyX
• Od: 4.10.2008
Bi ga morala pustiti? - test
16.3.2009 14:52
ei tle neki ni uredu
useeno kake odgovore daš, tui če je use popouno zmiri prije rezultat da bi ga mogla pustit...!? a je samo pr meni tko? _________________ It's sad, but sometimes moving on with the rest of your life, Starts with goodbye. <3 • Screaam
• Od: 14.3.2009
Re: Bi ga morala pustiti? - test
16.3.2009 17:33
am prauzaprau se meni to ni zgodlo..
1x mi je napisal da kar tako naprej neke u tem smislu.. 1x pa da bi se mogla obadva bol potrudit... tko da .. različno mogoče pa nisi dala use "popolne" odgovore.. pa samo misliš da so popolni. • XcrazyyX
18.3.2009 14:22
Screaam pravi:am prauzaprau se meni to ni zgodlo..
1x mi je napisal da kar tako naprej neke u tem smislu.. 1x pa da bi se mogla obadva bol potrudit... tko da .. različno mogoče pa nisi dala use "popolne" odgovore.. pa samo misliš da so popolni. am.. ne. xD sm 100%. sm provala že skor use možno in res tui če sm dala da j use fain in to je napisalo da bi res mogla ga pustit k si zaslužim tipa k me bo bolj meu rad in nvem kej o.O wtf.. pol lahko da samo meni tko dela... =( ok.. _________________ It's sad, but sometimes moving on with the rest of your life, Starts with goodbye. <3 • xdiamondx
• Od: 20.2.2009
19.3.2009 15:43
men se je tud tko zgodil. :s
• Screaam
• Od: 14.3.2009
19.3.2009 15:57
hm...eh pol je tko use za en k...sm če že greš to rešvat.. že veš d maš mau dvom o seb če bi ga pstila • xdiamondx
• Od: 20.2.2009
20.3.2009 22:59
al pa ti je tko ful dc kt je men xD
• XcrazyyX
21.3.2009 20:42
xdiamondx pravi:al pa ti je tko ful dc kt je men xD
enako xD tipa mam rada bolj ku use na svetu drgač.. šla sm pač delat kr tko.. k sm use druge že 2krat rešla pač ni blo kei delat _________________ It's sad, but sometimes moving on with the rest of your life, Starts with goodbye. <3 |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.