Kaj jeste?

PorceLan • Od: 20.6.2009 • Prispevkov: 1866 • Kraj: Rehab
Kaj jeste? 13.7.2009 10:23
Hej.
Torej, jas sem ful zbirčna kar se hrane tiče. Zaj, med počitnicami nevem kaj naj jem za zajtrk.. Do zdaj sem si hodla v pekarno po neke krofe pa to... samo sem se že tega prenajedla.. no pač, če povete kaj vi jete za ZAJTRK.. pa po možnosti da si to lahko jas sama tui pripravim.. Thnx v naprej.
karmyca99 • Od: 10.5.2009 • Prispevkov: 37
Re: Kaj jeste? 13.7.2009 11:12
hja
jst jem kokr kdaj
-marmelado pa maslo (putr)
-salamo sir pa kumarce
-ewrokrem
-korn fleks
čaw fsm
Re: Kaj jeste? 13.7.2009 11:57
karmyca99 pravi:
hja
jst jem kokr kdaj
-marmelado pa maslo (putr)
-salamo sir pa kumarce
-ewrokrem
-korn fleks
čaw fsm

Hvala vseeno.. čeprav nimam rada tega.. razn evrokrem zmaga Wink
manciii • Od: 12.1.2009 • Prispevkov: 74
Re: Kaj jeste? 13.7.2009 15:33
Am poskusi kosmiče...(te jst skor zmiri jem Very Happy )
pa lohk tud toust poskušaš narest....pomoje bi ti blo to ok Smile
Nč..če se še kej spounm ti sporočim ok? Wink
Aiidii...uživi u zajtrku!
Re: Kaj jeste? 13.7.2009 15:36
manciii pravi:
Am poskusi kosmiče...(te jst skor zmiri jem Very Happy )
pa lohk tud toust poskušaš narest....pomoje bi ti blo to ok Smile
Nč..če se še kej spounm ti sporočim ok? Wink
Aiidii...uživi u zajtrku!

kosmičov nimam rada, ker mi deluje kot da bi bruhanje jedla ..×d
ok.. toast bom jutri.. lol Very Happy
Thnx. enako*
manciii • Od: 12.1.2009 • Prispevkov: 74
Re: Kaj jeste? 13.7.2009 15:38
Hehe...ja jbg usak ma svoj okus Very Happy
No toust si pa kr naredi Wink Wink
Aiidiii**
fLomaster • Od: 1.7.2009 • Prispevkov: 394
Re: Kaj jeste? 13.7.2009 23:45
najpogostejš: čokolino.<3 Wink
drugač pa tut eurokrem, tiste čokoladne kroglce al karkol že je, puding, jogurt, ...
to ponavad jem zmerm med šolo. zdj med počitncam si p učas zjutrj hrenouke al pa salamo spečm ko mam cajt. sam to ne lih pogosto. rajš ostajam pr tej 'običajni' hrani. Very Happy
ani4 • Od: 7.7.2009 • Prispevkov: 10
Re: Kaj jeste? 14.7.2009 0:11
am..
js pa ne zajtrkujem.. nikol nism in nikol ne bom.xD
nasploh mam čist zavožen način prehranjevanja..
ko je bla šola:
ob 10 malca v šoli..
ob 10 zvečer kaka žemlja..

zdej ko so počitnice..
spim do kakih 10..
potem grem plavat na bazen..
pred tem se najem ob kakih 12 kako štručko..
potem grem plavat..
in ob 6 juha..
( moji vedno pridejo pozno iz službe, zato je kosilo šele ob 6.., js pa vedno jem samo juho.. ker mesa in krompitja ne maram..)

zajtrkujem pa res nikol nee.. vem da mam vse ''porušeno''.. smo če pa preprosto nism lačna.. zka bi pol jedla..

uf sm se razpisala..xd
Re: Kaj jeste? 14.7.2009 11:50
XXLspelc pravi:
najpogostejš: čokolino.<3 Wink
drugač pa tut eurokrem, tiste čokoladne kroglce al karkol že je, puding, jogurt, ...
to ponavad jem zmerm med šolo. zdj med počitncam si p učas zjutrj hrenouke al pa salamo spečm ko mam cajt. sam to ne lih pogosto. rajš ostajam pr tej 'običajni' hrani. Very Happy

Čokolino sem jas jedla 5 let mnda skup, tak da mi zaj več ni.. Smile
Ja dans sem evrokrem, samo mi ni nevem kaj za kruha jest zjutraj Wink
Hrenovka je dobra ideja Wink
Thnx.*
Re: Kaj jeste? 14.7.2009 11:50
ani4 pravi:
am..
ko je bla šola:
ob 10 malca v šoli..

zdej ko so počitnice..
spim do kakih 10..
potem grem plavat..
in ob 6 juha..
( moji vedno pridejo pozno iz službe, zato je kosilo šele ob 6.., js pa vedno jem samo juho.. ker mesa in krompitja ne maram..)

zajtrkujem pa res nikol nee.. vem da mam vse ''porušeno''.. smo če pa preprosto nism lačna.. zka bi pol jedla..

uf sm se razpisala..xd

Kaj ti si kaka športnica? Wink
Jas tudi med šolo ne zajtrkujem (ponavadi),samo zaj ko sem sama doma med počitnicami, pa morem nekaj jest.. ×d
adrijana • Od: 6.7.2009 • Prispevkov: 19
Re: Kaj jeste? 14.7.2009 12:03
PorceLan pravi:
Hej.
Torej, jas sem ful zbirčna kar se hrane tiče. Zaj, med počitnicami nevem kaj naj jem za zajtrk.. Do zdaj sem si hodla v pekarno po neke krofe pa to... samo sem se že tega prenajedla.. no pač, če povete kaj vi jete za ZAJTRK.. pa po možnosti da si to lahko jas sama tui pripravim.. Thnx v naprej.

mislim kk si lahko tk izbirčna glede hrane....pomojem nisi sam izbirčna,ampak tudi navadna razvajenka ko lahko dobi vse ka hoče...
da daj se mal zamisli, medtem ko ti nea veš ka bi jedla dol v afriki otroci tvoje starosti pa še mlajši umirajo od lakote....oni bi se pobili za hrano!
kr postavi se na njihovo mesto. pol bi pa ziher, vse tisto ka se tebi gabi z veseljem jedla...
sorry ker te kritiziram, ampak mislim, da bi mogli tut malo na druge mislit ne sam na sebe pa svoje ugodnosti! Mad Question
pa to je namenjeno vem izbirčnežem....
Re: Kaj jeste? 14.7.2009 12:13
adrijana pravi:
PorceLan pravi:
Hej.

mislim kk si lahko tk izbirčna glede hrane....pomojem nisi sam izbirčna,ampak tudi navadna razvajenka ko lahko dobi vse ka hoče...
da daj se mal zamisli, medtem ko ti nea veš ka bi jedla dol v afriki otroci tvoje starosti pa še mlajši umirajo od lakote....oni bi se pobili za hrano!
kr postavi se na njihovo mesto. pol bi pa ziher, vse tisto ka se tebi gabi z veseljem jedla...
sorry ker te kritiziram, ampak mislim, da bi mogli tut malo na druge mislit ne sam na sebe pa svoje ugodnosti! Mad Question
pa to je namenjeno vem izbirčnežem....

Hjooj.. kolko tečnih vas je Evil or Very Mad
Jem kr vlko hrane, v usta pa ne mislim dat vse, kar mi pride pod nos! Mislim pa, da tudi ti ne. Teme nisem odprla zato, ker kao nič ne jem za zajtrk! Odprla sem jo za to, da malo pogleam ka drugi jete, pa kaj bi si lahko jas naredla. Oz. da nebi jedla skoz isto. Strinjam se, da otroci v Afriki nimajo hrane, tudi v Slo, oz. vsepovsod, in mogli bi jim pomagat! Ampak sama valda da nevem kaj naj naredim! Kaj ti narediš, da bi oni DOBILI to hrano, ki je ti ne poješ? Sicer pa, kaj misliš, da naredijo v trgovinah s hrano, ki je imajo polne zaloge? Misliš da jo pošljejo v Afriko? Na žalost ne. Pomoje jim kar veliko hrane ostane. In namesto da bi jo dali zastonj "revežem", jo uničijo, al vržejo vstran, oz. nevem kaj naredijo z njo. Še enkrat povem: Temo sem odprla z namenom, da bi jedla veliko različne hrane, seveda tiste, ki mi je všeč!
underberg • Od: 3.12.2008 • Prispevkov: 818 • Kraj: šembric pri tuzli
Re: Kaj jeste? 14.7.2009 20:42
kar hladilnik ponuja Smile
ani4 • Od: 7.7.2009 • Prispevkov: 10
Re: Kaj jeste? 15.7.2009 0:06
PorceLan pravi:
ani4 pravi:
am..
ko je bla šola:
ob 10 malca v šoli..

zdej ko so počitnice..
spim do kakih 10..
potem grem plavat..
in ob 6 juha..

uf sm se razpisala..xd

Kaj ti si kaka športnica? Wink
Jas tudi med šolo ne zajtrkujem (ponavadi),samo zaj ko sem sama doma med počitnicami, pa morem nekaj jest.. ×d

ne nism športnica. pač z plavanjem največ kalorij pokuriš.. zto plavanje..Very Happy
naprimer donz mam v riti eno jabolko in kos kruha:D in 5 ur plavanja..Very Happy

sm da grem mal dou z kilami čez počitnice..
teckica • Od: 9.6.2009 • Prispevkov: 27
Re: Kaj jeste? 16.7.2009 10:29
sva že 2 z slabim načinom prehranjevanja! No jz ponavad pojem kšn jogurt, pa jabolko al hruško, učas tud maline... u glavnem sadje (kdr jem zajtrk.. večinoma ga itk ne, je odvisno kdaj vstanem). No dns sm npr pojedla eno activio! Cool za kosilo bom pa burek al pa kej podobnga, mogoče kšno zelenjavo al pa juho, večerje pa tud nejem, učasih mam pa kosilo itk ob 5h in pol pa itk nč ne rabm Laughing nevem jz nerabm velik hrane moja bestika je pa skor smetnak za bio odpadke, če bi hotla bi lahko požrla celo pekarno Laughing pa je usen suha...
Re: Kaj jeste? 16.7.2009 14:51
teckica pravi:
sva že 2 z slabim načinom prehranjevanja! No jz ponavad pojem kšn jogurt, pa jabolko al hruško, učas tud maline... u glavnem sadje (kdr jem zajtrk.. večinoma ga itk ne, je odvisno kdaj vstanem). No dns sm npr pojedla eno activio! Cool za kosilo bom pa burek al pa kej podobnga, mogoče kšno zelenjavo al pa juho, večerje pa tud nejem, učasih mam pa kosilo itk ob 5h in pol pa itk nč ne rabm Laughing nevem jz nerabm velik hrane moja bestika je pa skor smetnak za bio odpadke, če bi hotla bi lahko požrla celo pekarno Laughing pa je usen suha...

Ja pri meni je pa tak, da lahko jem kolko hočem, pa se nebom nič zredila. Tak da vsak ko pride mimo, misli da jas ziher nič ne jem. Doro no, jas jem kolko mi pač je, silila se pa res nebom Smile
Sadje je vrei ja Wink
smoki • Od: 17.10.2008 • Prispevkov: 50
Re: Kaj jeste? 16.7.2009 15:51
ne jem zajtrka XD
yoyo • Od: 18.4.2009 • Prispevkov: 43
Re: Kaj jeste? 17.7.2009 15:54
alo. zajtrk morte jest ker je pravzaprav najpomembnejši obrok čez celi dan... pa za zajtrk se lahko ful nažreš pa se niti ne zrediš. zato rajši zvečer nič ne jejte po 6 uri pa zjutraj zato tolko več Very Happy
TicTac • Od: 20.5.2009 • Prispevkov: 40
Re: Kaj jeste? 19.7.2009 23:35
Em..včasih ne jem zajtrka, odvisno kdaj vstanem pa kdaj je kosilo..če pa že jem je to skoraj vedno kos kruha in tamar (sirni namaz). Čene pa na to dam še navaden sir, drobnjak ali kaj podobnega...sicer pa navadni jogurt pa notri sveže sadje zmešano. Če maš čas si je fanj naredit palačinke ali pa šnite (kruh namočen v jajca in mleko in potem dat v olje, navrh pa sladkor ali pa sir).
Re: Kaj jeste? 2.8.2009 11:49
TicTac pravi:
Em..včasih ne jem zajtrka, odvisno kdaj vstanem pa kdaj je kosilo..če pa že jem je to skoraj vedno kos kruha in tamar (sirni namaz). Čene pa na to dam še navaden sir, drobnjak ali kaj podobnega...sicer pa navadni jogurt pa notri sveže sadje zmešano. Če maš čas si je fanj naredit palačinke ali pa šnite (kruh namočen v jajca in mleko in potem dat v olje, navrh pa sladkor ali pa sir).

Jaaa ja toti šniti so ful dobri.. samo kaj se nea da samo v jajce? al v mleko se tui more dat?
zmajcy • Od: 19.10.2008 • Prispevkov: 78 • Kraj: Nova Gorica
Re: Kaj jeste? 2.8.2009 12:00
lahko si tud nardiš jajca, al pa poješ sadje, si nardiš smoothie oz. kej podobnega. dodala bi edin še, da niso sam uni navadni kosmiči, obstajajo tud taki čokoladni...pač tko so ful različni in zdej če ti eni ne odgovarjajo, nevem zakaj ti ne bi kjeri drugi. lahko ješ tudi frutek (to je uno za otroke) Wink Very Happy al pa kruh s čimerkoli (nutella, sir, salama (poli recimo), majoneza, majoneza + poli, salama + sir, kaki namazi, maslo/margarina + marmelada/med...), pol razni jogurti, pa pudingi, al pa različne štručke (makova, sirova, pr nas majo ene s pršutom) itd. sej je ubistvu ful stvari k jih lahko ješ, sam mal morš pogledat po hladilniku ali trgovini pa boš sigruno kej dobila zase.
Re: Kaj jeste? 2.8.2009 12:05
zmajcy pravi:
lahko si tud nardiš jajca, al pa poješ sadje, si nardiš smoothie oz. kej podobnega. dodala bi edin še, da niso sam uni navadni kosmiči, obstajajo tud taki čokoladni...pač tko so ful različni in zdej če ti eni ne odgovarjajo, nevem zakaj ti ne bi kjeri drugi. lahko ješ tudi frutek (to je uno za otroke) Wink Very Happy al pa kruh s čimerkoli (nutella, sir, salama (poli recimo), majoneza, majoneza + poli, salama + sir, kaki namazi, maslo/margarina + marmelada/med...), pol razni jogurti, pa pudingi, al pa različne štručke (makova, sirova, pr nas majo ene s pršutom) itd. sej je ubistvu ful stvari k jih lahko ješ, sam mal morš pogledat po hladilniku ali trgovini pa boš sigruno kej dobila zase.

Ja jajc sem se že malo prenajedla Smile .. kosmičov nasploh niam rada(tui onih medvedkov nekih, pa kroglic pa to) ker je mleko polek pa to.. pa tui če si dam kakav notri mi ni doro.. frutek je dobri ja Wink.. kruha mi ni kaj preveč za zjutraj jest.. ponavadi jem za večerjo z ajvarom.. Smile jogurte jem ja.. pa zaj sem v seven days notri padla, s čokolado Wink
Hvala*
underberg • Od: 3.12.2008 • Prispevkov: 818 • Kraj: šembric pri tuzli
Re: Kaj jeste? 2.8.2009 13:57
če nisi zbirčn sploh ni problema
drgač pa kaka pašteta prav pride, zelenjavne ribe, klobase pa tut marmalada, med, zravn pa kak sok, čaj, kaj iz mleka, kdaj pa tut ži kak pir al pa špricer paše Very Happy

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.