Samozavest =(• Jok3r
• Od: 22.7.2009
Samozavest =(
10.9.2009 16:59
ja.. najprej bi vas lepo pozdravu.. no jz mam problem oz. probleme.. no pač jz nism čist nč samozavesten..nekateri ljudje 'hodijo po meni' ampak jz nč ne upam naredit... verjetn zarad prevelike teže...recmo sram me je da se v javnosti kažem no zdei pa glavn problem.. punce ker sem letos začel hodt v SŠ je dost novih obrazov... ne mislm se hvalt dost jih poznam,mene jih velik pozna tok da tuki ni panike... sam zdei mene zanima kako pristopim do punc... k tistim puncam ki jaz hočm pridt vse poznam..tuki je zdei težava ker na netu ni bla težava za msn uprašat..in sem bil tud dost odprt,čustven..z eno sm se tok pogovarju o življenju nasploh da je okol 1mb zgodovine pogovorov v enmu mescu... ampak potem u živo mi pa zmanjka 'jajc'.. tm so postavljene in si rečem da so sam zame postavljene...ampak preprosto ne morem k njim..pa tko se po msnju ful pogovarjamo sam u živo pa kokr da se ne bi poznal....ampak jz tko naredim da se ne bi poznal..niso one krive..tko se obrnm kao da jih nism vidu al pa en sms začnem pisat na telefonu.. ni mi lihk fino tm bit z višino 176cm pa 94kg.. saj men se tko zdi,čeprov mi vsi neki govorijo kwa da sm nabit itd. dobesedno žiučn postanm če bi mogu do nekih punc pač k sm jih spoznou na msnju... res nimam dost samozavesti..ne verjamem vase..tut če bi bil čist popoln res dvomim da bi šel k njim ne vem kaj nei zdei nardim..pomaigte pls Nazadnje urejal/a Jok3r 10.9.2009 17:52; skupaj popravljeno 1 krat • PinkShue
• Od: 22.12.2008
Re: Samozavest =(
10.9.2009 17:14
Lej zrd svoje teže se res ne sekirat..če te tu pa res ful moti je pač dobr da se začneš s športom ukvarjat (al se mogoče že?)Zrd samozavesti pa punc pa..Nuben ni popoun tko da ti pejt do punce pa jo neki čist tko vsakdanega upraš če ne morš al pa nočš direkt.Pa tko k jo vidš jo lahk pozdravš pa to a ne.Pa res ZAUPI VASE!! • PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
10.9.2009 19:29
am ja pač... glede športa pa to bi blo res fajn da kaj začneš ja.. drugače pa ja, ni se ti treba sramovat, ker boš itak dobil tako punco ko te bo mela rada itd.. pa ja, zaupaj vase. to je zaj lahko rečem kar dve besedi.. um če nimaš samozavesti, ti je to verjetno malo težko.. najprej se pač sprijazni s tem kaki si, pa kaj naredi za izgled. (nočem bit nesramna al pa kaj).. ko boš pač ugotovo da moreš bit prvo sebi všeč, začni to tudi na ven kazat. začni se bolj odkrito menit z vsemi, smej se, pravi šale ipd.. glede punc: ko se boš meno v živo, se delaj kot da je vse vrei, da se menoš preko msn-ja... pač govori, govori, govori.. verjetno te je pred punco sram al kaj.. da ne upaš stopit pred njo in jo pozdravit. pač jas mislim da ti mi tu nemoremo nevem kaj pomagat, razen dat nasvetov, kar ne spremeni stvari, če ti tega ne narediš. torej. naslednjič ko jo vidiš, lahko greš samo mimo nje, če se še nočeš pogovarjat in jo pozdravi. pač reči oo al pa kaj, pa te bo odzdravla. že to je nekaj da sploh spregovorita.. pol pa že lahko po malem začneš kak si, pa ona: super pa ti. pa ti: tui.. če v tistem trenutku neveš kaj naj rečeš, pač rečeš da moreš it pa da se bota drugič vidla.. lahko jo vprašaš kdaj pride na msn, al pa kdaj gre domov, če greta skupaj, kaj bo delala popoldan.. itd. Pač naj te ne bo strah, saj je pa samo človek. Pa res bolj čudno zgleda če ded nea upa prit do babe pa se z njo menit, kot pa recimo da se dela da je nea vidi.. pač prebij ta led, pa bo..
Upam da sem razumela kaj si hoto povedat, hf _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • pumpkin.
• Od: 14.10.2008
11.9.2009 17:46
Jok3r pravi:ja.. najprej bi vas lepo pozdravu..
no jz mam problem oz. probleme.. no pač jz nism čist nč samozavesten..nekateri ljudje 'hodijo po meni' ampak jz nč ne upam naredit... verjetn zarad prevelike teže...recmo sram me je da se v javnosti kažem no zdei pa glavn problem.. punce ker sem letos začel hodt v SŠ je dost novih obrazov... ne mislm se hvalt dost jih poznam,mene jih velik pozna tok da tuki ni panike... sam zdei mene zanima kako pristopim do punc... k tistim puncam ki jaz hočm pridt vse poznam..tuki je zdei težava ker na netu ni bla težava za msn uprašat..in sem bil tud dost odprt,čustven..z eno sm se tok pogovarju o življenju nasploh da je okol 1mb zgodovine pogovorov v enmu mescu... ampak potem u živo mi pa zmanjka 'jajc'.. tm so postavljene in si rečem da so sam zame postavljene...ampak preprosto ne morem k njim..pa tko se po msnju ful pogovarjamo sam u živo pa kokr da se ne bi poznal....ampak jz tko naredim da se ne bi poznal..niso one krive..tko se obrnm kao da jih nism vidu al pa en sms začnem pisat na telefonu.. ni mi lihk fino tm bit z višino 176cm pa 94kg.. saj men se tko zdi,čeprov mi vsi neki govorijo kwa da sm nabit itd. dobesedno žiučn postanm če bi mogu do nekih punc pač k sm jih spoznou na msnju... res nimam dost samozavesti..ne verjamem vase..tut če bi bil čist popoln res dvomim da bi šel k njim ne vem kaj nei zdei nardim..pomaigte pls hm..no lej...nevem...a to maš samo pr puncah a pri useh? a drugač se u razredu dobr razumeš z ostalimi, a pokažeš tut to da si brez samozavesti in se umakneš stran in si sam? (nočem te zasliševat ampak pač če na to odgovoriš ti bomo mogoče lažje pomagal) če maš samo pr puncah to...pa če maš kkšnga prjatla, sošolca...k mu lahko zaupaš...ga prašaj kako odreagirat ko pride punca v bližino pa to..pač naj ti mal svetujejo ane..sam ne zamrznt...pa če te kera kej praša..odgovor...ne se umaknt alpa kej tazga...pa nč naj te ne bo sram se pogovarjat z puncami zato, ker nisi nevem kaj suh...to SPLOH ni pomembno...pomisl mal...po notranjosti si lahko ful uredu...pa dovoli puncam da te spoznajo...pa nisi edini tak...ne se tok obremenjevat, ker obstajajo še veliko hujši. če maš pa problem s komuniciranjem z vsemi, ker maš slabo samopodobo in samozavest...je pa to bol kriza.js sicer zdej nevem kakšne maš okoliščine pa to..ampak lej..js sm sigurna, da se kdo poskuša pogovarjat stabo pa komunicirat pa to...ne se bat. samo dobr ti hočejo...veš, da prjatli drugač sploh ne gledajo kakšni so njihovi frendi. pač tak si. nisi sam kriv..mogoče maš to prirojeno...ti samo moreš dobit zaupanje vase...ne se zapirat vase...najbol da si najdeš kkšnga frenda..lahko tut frendico...k mu/ji boš lahko zaupou...pa povedou svoje probleme...pol bo velik lažje..verjem upam da sm saj kej pomagala. HF.<3 |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.