What do you think about .. EMOS?

1 | 2 | 3 | >>

Are you an EMO?
JAA <33.
19%
 19%  [ 27 ]
nowp.
80%
 80%  [ 114 ]
Skupaj glasov : 141

ajnowajmWEIRD • Od: 21.7.2009 • Prispevkov: 78
What do you think about .. EMOS? 22.7.2009 23:00
Okej punce.
Widm da was wečina kle piše skor u DEEP DEPRESION.
Ne me začet sprašwt zkaj to zdej pišm ..
Ehja - emoti?
Oni so WEČINOMA u depresiji & žałosti in tko dalje.
Hmm .. I do belive that some of YOU are emos.
Al ste pa pač WNB.
Whatewr.
Ja moj pojnt je da mi poweste če ste al niste;
kaj mislte o emotih;
a wm je ušeč mejkap<3, oblačila<3, hairstyle<3;
+ če ste emo powejte če mate prow uno frizZ k majo emoti ponawad pa kje ste se postrigl, kko se ta frizZ imenuje, PAČ PODROBNOSTI k so men pomembne (:
aja + če wm je pomembn da se emoti režejo al je to razlog da NOČTE bit emo?
ps. - ni nujn da si pa zdej emo če se režš tkoda ..
DON'T DESTROY YOURSELF **
kaajći.
basketballfan • Od: 23.6.2009 • Prispevkov: 16
Re: What do you think about .. EMOS? 23.7.2009 11:54
helllou
ja js nism emo, nimam nč proti njim sam jbg grejo mi na k**** k se neki režejo, p kok so oni bogi, p smiljo sami seb mislem haloooo LIFE GOES ON!!! je pa veliiik več takih k majo bl **** lajf k oni- sigurn, drgač mi je p tko uredu stil, sam nism glih tok mahjena na črno barvo Very Happy wnb emo no comment... ooo hočem bit emo!!!- ja zakaj p pol nisi???
no skratka to je MOJE mnenje... ne me zdej napadat
čauu
......................................................................................................
Give me chocolate and no-one gets hurt! <3
PuuuPiixXxaaa • Od: 18.1.2009 • Prispevkov: 165
Re: What do you think about .. EMOS? 23.7.2009 16:26
hmm ja meni so emoti všeč Very Happy
ja čupo mam že napou tako Smile-ne zato da bi zgledla kao emo...samo všeč mi je Very Happy
+mejkap je tui lep
+oblačila
hmm neje me moti če se ke režejo...včasih sn se jas tui malo(nisn se dugo) Confused
no meni je tui kuj neke da so wnb emo...zake te niso če čejo bit?? Shocked
HaveFUN
malavesnika • Od: 20.7.2009 • Prispevkov: 167
Re: What do you think about .. EMOS? 23.7.2009 17:01
mene ne moti če je kdo emo pa če se reče na naši šoli jih je ful dost tistih ki se režejo pa niso emop če rauno bi bli me ne moti se majo svoje žiuljenje stil mi je lep pa to. Pa vsak drugi ma obdobje ko se v nekem stilo oblači al pa da se reže pa to npr. da se oblačiš v stilu hip-hopa oni so pač kot emo.
whatever.. • Od: 29.6.2009 • Prispevkov: 152
Re: What do you think about .. EMOS? 23.7.2009 17:51
Men so emoji okej. Pa hairstyle mi je lep, oblačila se mi tut vidjo (okej no.. mau preveč črne) makeup je tut okej, pa prot temu d se režejo nimam nč...To je pač njihova stvar. Smile

Drgač pa sama neb bila emo. Zakj? Preveč so vedn neki žalostni pa sam seb se smiljo, nevem pač moje mnenje je d se to usem dugaja sam oni dajejo temu nek većji pomen p se bol sam seb smiljo. Jbg, life goes on...

WNB emo? Pa pol bod ane.. Sj ni u tem nč narobe p ni nujn d se usak emo reže.
impulz • Od: 12.10.2008 • Prispevkov: 93
Re: What do you think about .. EMOS? 23.7.2009 21:51
ne js pa glede emo styla...enim paše drugim ne...oki pač usak po svoje

glede razmišlanja pa...omg...zapravljajo svoj življenje sam zato ker so razvajeni čez 5 let bo usm emotom žou da so bli kr so bli zapravl so si najlepša leta življnja, izpustil toook priložnosti s katerimi bi lah uspel....sploh ne vem kko si lohka wnb emo-->zato ker si srečn in ne zabederan, ker ti mogoče lajf kej pomen in ga hočš uživat ampak maš emo stil zato si WNB EMO....mauu bedno mi je to no da nisi WNB morš bit pa ouca in bit tak k usi kao en emo kodeks WTF?...*
Re: What do you think about .. EMOS? 25.7.2009 20:51
PuuuPiixXxaaa pravi:
hmm ja meni so emoti všeč Very Happy
ja čupo mam že napou tako Smile-ne zato da bi zgledla kao emo...samo všeč mi je Very Happy
+mejkap je tui lep
+oblačila
hmm neje me moti če se ke režejo...včasih sn se jas tui malo(nisn se dugo) Confused
no meni je tui kuj neke da so wnb emo...zake te niso če čejo bit?? Shocked
HaveFUN

ej ke si si postrigla čupo
mislm če si iz okolce lublane čene se mi nesplača
aja p kaj si rekla frizerki kko da te postriže?
Re: What do you think about .. EMOS? 25.7.2009 20:57
ej lj sej ni nujn da se režejo
eni si pač hočjo zafu*at lajf in namest da bi ga užiwal se režejo
sicr pa ja js osebno se NEBI rezała čebi bla emo
sam nism in nism niti WNB za tiste k goworite da sm
pač stil mi je ušeč
za tiste emote k se režejo ..
men to tud SPLOH NI ušeč in kokr sm rekla se nebom nikol
pa bla emo al ne
sicr mi gre pa na kur*ac k ljudje praujo da so emo pa sploh niso..
sploh newejo kaj to pomen tkoda..
drgač pa men je sam stil, hairstyle, p mejkap ušeč drgač pa nwm
emo?
sam hotla sm wedt waše mnenje
drgač pa ja tisti k ste se šli poštrihat k frizerki na tako frizuro kaj ste rekl kero frizuro al obliko al karkol pa če ste iz fužin alpa polja alpa iz mesta,most mi powejte ke ste se strigl PLEASE.
NE za rezanje pr men res
in to sploh ni blo u tem WNBemo kr res je da si neki žalostn skoz p te scene sam da se režš to nikjer nepiše da pol si
tkoda če smo se narobe razumel **
HF.
omeqa • Od: 21.7.2009 • Prispevkov: 79
Re: What do you think about .. EMOS? 26.7.2009 14:53
men s pa emoti kr neki
Re: What do you think about .. EMOS? 26.7.2009 21:33
omeqa pravi:
men s pa emoti kr neki

in zkaj?
če smem prašat.. Rolling Eyes
DemonInYourHead • Od: 22.7.2009 • Prispevkov: 14
Re: What do you think about .. EMOS? 27.7.2009 0:02
hejhoj.

no meni je tak...vseeno kwa bodo delal pa to
ker je itaq njihova stvar.
sam ne maram emotov ker
si predstavlajo d majo sam oni
oh in sploh in najhujše in najbol razsežne težave s problemi,
se smilijo sami sebi itd...
-.-
in pol stokajo pa so skos v badu in full bogi
ker majo itaq najhujše probleme in jih NOBEN ne rezume.
sej vi itaq neveste kaki problem je to
ko ti zmanka laka za lase al pa ti love suxa!
in da bi pokazali svojo total addicted to emo
se grejo rezat in svoje prelepe umetnine
veselo razkazovat in se čudit kako so ljudje
lohk tok nori da se ne režejo ko pa lahko s tem pritegneš toooooooolk
pozornosti! d00h! -.-

lejte folk moj dragi:
sej ma usak svoj stil pa to.
ql je če ti je stil sam všeč in se dobr počutiš.
sam ne mi hodit v take extreme ker je to bolano!

še doooost ovir pa preizkušen boste meli v lajfu
in se mislite za vsako stvar rezat pa bedirat pa to?

sej ne rečem....rezanje je psihična bolezen.
sam če pa se režeš sam zarat teka ker zglejaš bol 'emo'
pa vedi da ne zglejaš emo pač pa totalno neumno.

hahaha Twisted Evil
anjja • Od: 11.1.2009 • Prispevkov: 168
Re: What do you think about .. EMOS? 27.7.2009 0:49
folk nezna ločit med scene & emo <.<
Re: What do you think about .. EMOS? 27.7.2009 12:17
DemonInYourHead pravi:
hejhoj.

no meni je tak...vseeno kwa bodo delal pa to
ker je itaq njihova stvar.
sam ne maram emotov ker
si predstavlajo d majo sam oni
oh in sploh in najhujše in najbol razsežne težave s problemi,
se smilijo sami sebi itd...
-.-
in pol stokajo pa so skos v badu in full bogi
ker majo itaq najhujše probleme in jih NOBEN ne rezume.
sej vi itaq neveste kaki problem je to
ko ti zmanka laka za lase al pa ti love suxa!
in da bi pokazali svojo total addicted to emo
se grejo rezat in svoje prelepe umetnine
veselo razkazovat in se čudit kako so ljudje
lohk tok nori da se ne režejo ko pa lahko s tem pritegneš toooooooolk
pozornosti! d00h! -.-

lejte folk moj dragi:
sej ma usak svoj stil pa to.
ql je če ti je stil sam všeč in se dobr počutiš.
sam ne mi hodit v take extreme ker je to bolano!

še doooost ovir pa preizkušen boste meli v lajfu
in se mislite za vsako stvar rezat pa bedirat pa to?

sej ne rečem....rezanje je psihična bolezen.
sam če pa se režeš sam zarat teka ker zglejaš bol 'emo'
pa vedi da ne zglejaš emo pač pa totalno neumno.

hahaha Twisted Evil

głede tega maš čist prou & sm tud js osebno PROTI rezanju.
Re: What do you think about .. EMOS? 27.7.2009 12:17
anjja pravi:

mi łahko razložiš kašna je razlika?
Re: What do you think about .. EMOS? 2.8.2009 20:19
in anjja kera je razlika med scene & emo?
mogoče newem pa bi rada widla če tud ti razlikujš..
PeterHak • Od: 27.7.2009 • Prispevkov: 40
Re: What do you think about .. EMOS? 2.8.2009 21:13
Hm... Emoti, na kurac mi grejo in bi jh lastnoročno zradiru
iz tega sveta Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Ker zapohanc sij spomnu ta emo stil no wtf -.-"
pupaa94 • Od: 15.3.2009 • Prispevkov: 190
Re: What do you think about .. EMOS? 2.8.2009 21:47
am moje mnenje o emotih:
ušeč mi je nihov stil usaj od enih ne čist ush emotih sam useen mislm d takle stil ni glih rpimern za nwm kake javne ustanove pa to d bi se mogl usejn kuntrolerat pa se za u sql pa te zadeve ublečt nurmaln kokr se spodob
pol njihov značaj nažiuce mi gre k se eni delajo emote pa tm neki furajo safr pa misljo d majo oni največje probleme ubistvu jim je pa čist lepo u lajfz to so taki smrkuci k sam pozornost išejo dookler se ti u lajfu lpo godi pa ti je use z rožicam postlan pol pač uživi lajf.
tisti k so pa res emoti zto kr majo skos probleme res une taprave probleme taki pa mislm d je suejn bolš čeprou težko pa to ampk bolš zanjih da si poiščejo eno pomoč al psihiatra al pa eno suebo k ji dokonca zaupajo pa da pove ka use jim teži na duši pa da jim tist človk zna pomagat kr še ceu lajf stoji rped vami mladina in mislm da je brezveze skrivat vaše lubke obrazke za lasnimi zavesami pa bit tko ublečeni pa namazani d s evs usi bojijo pa se zatekat k nožm pa britvicam tko k težave pridejo se zmeri najde rešitev pa pot in se da use rešt in si prej srečn kokr pa č s ezaperaš vase pa se mučš tm kr žiulenje je prekratko da bi se tok uničlu še tost mejhn končn žiulenja a ni bolš d uživaš pa otrokm pripovedujš kk ste ga pa vi biksal pa u diskače zahajal pa take kork pa ei lubi moj otročiček bla /biu sm emo drugeru/drogerala sm se delala take kuzlarije d skor u zaporu pristala pa to mal premislte uni k mate resne težave uni k pa neki wnb pa tut mal premislte pa glejte svet iz lepše strani čprou je tut vlik hudga
PorceLan • Od: 20.6.2009 • Prispevkov: 1866 • Kraj: Rehab
Re: What do you think about .. EMOS? 2.8.2009 21:58
Am meni so bolj všeč scene, če že kaj.. se mi zdi bolj izvirno.. ×d
drugače jas nisem ne eno ne drugo..
nimam nič proti njim, me pa little motijo wnb emoti... če že kaj, bodi emo, samo ne z blontnimi lasami jeote..
za mene so emoti samo tisti ludi, ko majo črno pofarbane lase, pa pač tisto čupo njihovo, da SE režejo, da se oblačijo pač črno, in pa pasi<33.. jas ljubim pase..*<3.. pa morjo poslušat emo glasbo.. like panic at the disco, my chemical romance, the used..pa pač tote ko jih majo oni.. ka jas vem.. in pa da se smilijo sami sebi, ker to je ubistvu pojnt, kak gledajo na življenje..
Pač emo je emo.. ne pa neki wnb emo.. moje mnenje:)
Re: What do you think about .. EMOS? 2.8.2009 22:14
PorceLan pravi:
nimam nič proti njim, me pa little motijo wnb emoti... če že kaj, bodi emo, samo ne z blontnimi lasami jeote..
za mene so emoti samo tisti ludi, ko majo črno pofarbane lase, pa pač tisto čupo njihovo, da SE režejo, da se oblačijo pač črno, in pa pasi<33.. jas ljubim pase..*<3.. pa morjo poslušat emo glasbo.. like panic at the disco, my chemical romance, the used..pa pač tote ko jih majo oni.. ka jas vem.. in pa da se smilijo sami sebi, ker to je ubistvu pojnt, kak gledajo na življenje..

Aja, pa viim da vlko sprašuje kaj je emo pa kaj scene..
No, da razložim, ker sem že tak poučena. (šala =P )

EMO- emo je bla pač na začetku samo stil muzike like rock, pop, trip-hop v kateri izražajo svoja čustva (jezo, žalost, depresivnost, bolečino.. ).. No in potem so ljudje(emoti) začeli posnemat te pevce.. No in tak je nastala večja skupina ljudi, ki so se začeli rezat in so mislili slabo o življenju, mislili so da se jim dela krivica and whatever..
Torej emo so ljudje, ki so razvili svoj stil iz glasbe in pač mislijo slabo o življenju, se smilijo sami sebi, dela se jim kao krivica, in takoj ko gre kaj narobe se začnejo rezat..radi so sami..

SCENE- Scene je kr drugačno od emo, tak da nevem zakaj to vsi menjujejo Smile
Pač njim so všeč postrani čupe, stopničasto postrižene, "napihnjene"...
Scene so bolj pozitivni ljudje, bolj družabni, večinoma poslušajo r'n'b, rock, pop..Scene ludeka ne boš nikoli vido da sedi v koti in se joka, magari se reže. Pač pogovarjajo se normalno, družabni so. majo svoje vzornike like KiKi Kanibal, ki je meni ćisto ql in simpatična Smile.. eee radi so v središču pozornosti=P.. radi majo prevelika očala pa ogromno čupo =P

No scene majo radi žive, pinky barve, emoti pa samo temne.. Aja pa scene nikoli ne zanima kaj si ljudje mislijo o njih, kar je tudi prav.. Smile
Eee eni ljudje ko vidijo pač druge ludeke (wnb emo) ki so postriženi kot sem zgoraj omenla, takoj pomislijo da je to emo. ee ubistvu pa si je emo tako čupo prisvojil, zato jih vsi zamenjajo. Smile
underberg • Od: 3.12.2008 • Prispevkov: 818 • Kraj: šembric pri tuzli
Re: What do you think about .. EMOS? 2.8.2009 22:33
šus med roge
Re: What do you think about .. EMOS? 3.8.2009 11:16
nevem.. meni se zdi to kar neke. všeč so mi frizure pa to. oni wnb emoti mi pa grejo na kur*c ker NISO v depresiji, samo se delajo da so. pa nevem. punca dobi kazn pol se pa gre tablet nbajest sam tolko da nebo vmrla ampak da bo se pol vsem smilila da bo boga, aja prej pa se gre še porezat. sam drugač ji pa gre v živlenju bolše ko marsikeremu tu.nevem saj pr onih ko so res v depresiji pa to me nene to tak ful moti, so pač emoti, pa se pač režejo. samo eni pa to delajo za čist brezveze.
p.s. vem da se nene vsi emoti režejo.
Re: What do you think about .. EMOS? 3.8.2009 13:27
simpleeboran pravi:
anjja pravi:

ej mogoče sm retard da tega ne vem sam poima nimam razlike med fakin kr neki scene pa med emo? kua so se to s5 spomnli kr neki u tri krasne.?
drgač pa emo..nimam nč proti njim. stil mi je ušeč frizure use luškani tipčki še lepš dva k se ližeta Very Happy huhu. ja emo pa ne bi mogla bit kr nimam dnarja za use cote pa to hehe pa tut tastare mam zahojene ne bi mi pustil se tko oblačt pa to. rezanje??? kdo je reku da se emoti fakin režejo??. whatever js sm se rezala pa nism emo.! pa tut če se režejo to niso budale k že majo razlog za to. no ja so budale če to delajo sam zto da lohk pol po šoli kažejo to pa razlagajo okol :S

hvala končn nekdo k se TOTALNO strinjam znjem (;
Re: What do you think about .. EMOS? 3.8.2009 13:28
PorceLan pravi:
PorceLan pravi:

EMO- emo je bla pač na začetku samo stil muzike like rock, pop, trip-hop v kateri izražajo svoja čustva (jezo, žalost, depresivnost, bolečino.. ).. No in potem so ljudje(emoti) začeli posnemat te pevce.. No in tak je nastala večja skupina ljudi, ki so se začeli rezat in so mislili slabo o življenju, mislili so da se jim dela krivica and whatever..
Torej emo so ljudje, ki so razvili svoj stil iz glasbe in pač mislijo slabo o življenju, se smilijo sami sebi, dela se jim kao krivica, in takoj ko gre kaj narobe se začnejo rezat..radi so sami..

Scene so bolj pozitivni ljudje, bolj družabni, večinoma poslušajo r'n'b, rock, pop..Scene ludeka ne boš nikoli vido da sedi v koti in se joka, magari se reže. Pač pogovarjajo se normalno, družabni so. majo svoje vzornike like KiKi Kanibal, ki je meni ćisto ql in simpatična Smile.. eee radi so v središču pozornosti=P.. radi majo prevelika očala pa ogromno čupo =P

No scene majo radi žive, pinky barve, emoti pa samo temne.. Aja pa scene nikoli ne zanima kaj si ljudje mislijo o njih, kar je tudi prav.. Smile
Eee eni ljudje ko vidijo pač druge ludeke (wnb emo) ki so postriženi kot sem zgoraj omenla, takoj pomislijo da je to emo. ee ubistvu pa si je emo tako čupo prisvojil, zato jih vsi zamenjajo. Smile

končn nekdo k je use lepo razložu tko da razumm..
Re: What do you think about .. EMOS? 3.8.2009 13:34
PeterHak pravi:
Hm... Emoti, na kurac mi grejo in bi jh lastnoročno zradiru
iz tega sveta Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Ker zapohanc sij spomnu ta emo stil no wtf -.-"

lej - če si navadn člouk to nepomen da se morš zgražat nad emoti oz. wnbemoti
to je ubistvu skor tko k rasizm
sam da smo večino beuci emoti
pakaj lej ti si pač navadn člouk on je pa emo
noben ni reku da ga morš met zdej pa nwm kok rd
sam useen mej mau spoštovanja
kr useen so to ljudje & useen majo čustva
uredu neprawm da to k jih sowražš kar je ful opazn ni uredu
ampk to so ljudje
tko k js pa ti
mej svoj lajf pa se ne brigi za emote
sicr pa sploh nwm kaj te mot pr njih to da se režš še NE pomen dasi emo
tkoda ja mau se zamisl kko bi blo če bi biu ti črnc pa bi žwel še u cajtu rasizma kar še dans obstaja nekje - bi te pol rada vidla ja ..
Re: What do you think about .. EMOS? 3.8.2009 13:37
ajnowajmWEIRD pravi:
PorceLan pravi:
PorceLan pravi:

končn nekdo k je use lepo razložu tko da razumm..

Ni za kaj, pa še kdaj Wink

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.