hodt- Ja/Ne? NASVET

barbi3131 • Od: 3.10.2011 • Prispevkov: 38
hodt- Ja/Ne? NASVET 17.8.2012 22:36
ušeč mi je en mudel in mislm oz mam razloge da summ da me bo uprašu in nism zihr ker ga nepoznam tok dobr in zdei me zanima kai se wm zdi.
rečm ja in hodwa pa se tko spuznawawa al rečm da je prekmau pa da se še morwa spuznt. mislte da bo zameru.wem da mi nebi smeu če me ma res rd ampak usen..?
al kei mislm nwm kai je bolš k enmu sm že rekla nwm pa ni blo fain konca. sam se pa tud pujim da bom razučarana & se sprašujm če ga mam premal rada da bi hodla!
resn nwm kakršna kol pumoč dobrodošla!!! hwala wam res zlati ste Smile
meranitina • Od: 5.7.2012 • Prispevkov: 35
Re: hodt- Ja/Ne? NASVET 17.8.2012 22:38
barbi3131 pravi:
ušeč mi je en mudel in mislm oz mam razloge da summ da me bo uprašu in nism zihr ker ga nepoznam tok dobr in zdei me zanima kai se wm zdi.
rečm ja in hodwa pa se tko spuznawawa al rečm da je prekmau pa da se še morwa spuznt. mislte da bo zameru.wem da mi nebi smeu če me ma res rd ampak usen..?
al kei mislm nwm kai je bolš k enmu sm že rekla nwm pa ni blo fain konca. sam se pa tud pujim da bom razučarana & se sprašujm če ga mam premal rada da bi hodla!
resn nwm kakršna kol pumoč dobrodošla!!! hwala wam res zlati ste Smile
uglaunm če me bo on zdei uprašu me zanima sam če

Povej mu, da ti je njegov videz všeč, ampak ne želiš iti prekmalu v razmerje in, da ga želiš najprej spoznati, drugače pa ti je všeč in želiš biti z njim in tudi boš, če boš videla, da ima tudi karakter dober.

Bolj težko ti svetujem kaj narediti, če mu reči ja ali ne, ampak jas mislim, da je najprej najboljše, da ga spoznaš, preden greš v razmerje.

Uživaj*
Re: hodt- Ja/Ne? NASVET 17.8.2012 22:43
mja sei sm tud jz taka da ne skačm u zweze ampak zdele sm se pa resno zamisla ker sm enga že zgubla tko čeprou se je nakonc iskazal da je kreten Razz sei drgač pa tud on nepozna mene tok dobr pa me zanima če bi on tud že zdei skoču u vezo Smile
Neimenovano • Od: 12.3.2012 • Prispevkov: 229
Re: hodt- Ja/Ne? NASVET 18.8.2012 10:53
Jst ti priporočam, da ne greš v zvezo. Če se še ne poznata dobr, pol se lahko to slabo konča. Če res želi bit s tabo, te bo hotu tud sam najprej spoznt in ti ne bo zameru, ampak se bo trudu zate! Smile
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: hodt- Ja/Ne? NASVET 18.8.2012 12:57
kaj pa če bi se spoznala preden bi se spuščala v to? družita se neki časa, potem pa če je uredu pa kej več..
Re: hodt- Ja/Ne? NASVET 18.8.2012 16:22
mja tud men se wedno bl tko zdi ampak me zrawn tud skrbi ... in to. str je 14 (isto k jz) in nwm če bo neučakan oz se bo bl naweliču pol spuznawanja in druženja če nouwa nč mela. res nwm... :/
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: hodt- Ja/Ne? NASVET 18.8.2012 17:16
naveličou Rolling Eyes če te ma res rad se te nikol ne bo naveličou. če hoče pa sexat pa naj si drugo najde, ti se pa ne sekiri za njim.
Re: hodt- Ja/Ne? NASVET 18.8.2012 17:34
to maš pa tud prou!!!
Rebekky • Od: 1.7.2012 • Prispevkov: 33
Re: hodt- Ja/Ne? NASVET 20.8.2012 12:12
Najprej morta raziskat kolk se vajina pričakovanja razlikujejo - seks, razmerje, karakterne lastnosti.

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.