poletje->KoopaŁke.!:D

TinKaaRaa • Od: 7.11.2008 • Prispevkov: 44
poletje->KoopaŁke.!:D 7.6.2009 20:49
heii.

eo kmau bo poletje..in se prau tut počitnce:DRazz...
KoopaŁkee.!... Arrow kašne modele mate najraj? u kerih se najbolš počutte? kašne barve kopalk so vam naj? kje nabaulate? ....
no glaunm kle napište karkol o kopalkah Exclamation

čau:D
aaanja • Od: 30.3.2009 • Prispevkov: 1
Re: poletje->KoopaŁke.!:D 7.6.2009 21:02
js sploh nimam kopalk, kr nkol ne hodm na bazene al pa na morje, tkode jih ne rabm.
drgač so mi pa najbolše črne navadne
theBoy • Od: 22.2.2009 • Prispevkov: 64
Re: poletje->KoopaŁke.!:D 7.6.2009 21:52
Glih zarad tega mam najrajš poletje..
Ni bolšga kot pa videt eno lepotičko u kopalkah. Cool Laughing
katarynchy • Od: 2.4.2009 • Prispevkov: 2
Re: poletje->KoopaŁke.!:D 8.6.2009 19:24
theBoy pravi:

jah theBoy to smo tut punce že ugotovile. Laughing ampak dobr priznam tut ni tok slabo če vidš kšnga hudga tipa z radjatorčki zgori brez ... Wink
Re: poletje->KoopaŁke.!:D 8.6.2009 20:38
katarynchy pravi:
theBoy pravi:

jah theBoy to smo tut punce že ugotovile. Laughing ampak dobr priznam tut ni tok slabo če vidš kšnga hudga tipa z radjatorčki zgori brez ... Wink

Pač taki smo ljudje ..**** ga. Wink
Laughing
anchycka • Od: 25.5.2009 • Prispevkov: 190
Re: poletje->KoopaŁke.!:D 9.6.2009 13:58
Js mam Puma bikini.črna temno pink pa svetla pink.
PinkiPinkica • Od: 21.4.2009 • Prispevkov: 21
Re: poletje->KoopaŁke.!:D 9.6.2009 22:47
mene pa sam zanima
1. kerr sm bl športn tim človeka..
2. bi rada tko d je zgori modrc tko navadn ni uažn
3. spodi pa te boksarce oprjete k so kokr hlače tko čiz kratke kokr une k jih majo piflarski tipčki take na boxarce
4. pa ke loh dobim ženske komalne hlače tko k majo fantje te do kolen
UPAM D MI BOTE POMAGAL KER SM ŽE UBUPALA:..sam usaka prodajauka me debeu pogleda k povem pa reče ja no ka pa kšne bikinke..men se pa kr želodc ubrne XD
Re: poletje->KoopaŁke.!:D 10.6.2009 13:20
Em ja no...une bi se dal dobit k majo mal hlačnic kokr boxarce tm k pč kopalke prodajajo.kak hervis,inter sport,H&M,...unih dougih ženskih pa še nism widla nikjer.
Re: poletje->KoopaŁke.!:D 10.6.2009 17:57
Danz smo bli na bazenu..uf..ka use vidiš. Cool Laughing
EViiLpanda • Od: 21.3.2009 • Prispevkov: 18
Re: poletje->KoopaŁke.!:D 10.6.2009 22:12
leii pač kopalke...
js sm tud ful nusila te tadouge tipouske in tko fulo hudo izpadl...k sm nekak bl inovator...
zdei pa pridš na plažo pa kr use ženske že tadouge kupalke...

in jst zdei osebno sm use tadouge kopalke dala eni sušolki. k sm pogruntala d pač...

1) maš čist bele noge pol
2) tipom so bikinke 100x bl hude
3) zdei ma še usak lolk ženskga spola te kupalke in je brezveze...

lei kupalke pa pocen so recimo H&M, new yorker...

pol pa en predlog 30eurou koštajo zgorn in spodn del u calzedoniji. majo pa tm letos res ful dobre kopalke...tko sam mal je treba pregledat med ubešalniki.

srečno iskanje*
pumpkin. • Od: 14.10.2008 • Prispevkov: 109
Re: poletje->KoopaŁke.!:D 11.6.2009 12:54
PinkiPinkica pravi:
mene pa sam zanima
3. spodi pa te boksarce oprjete k so kokr hlače tko čiz kratke kokr une k jih majo piflarski tipčki take na boxarce
UPAM D MI BOTE POMAGAL KER SM ŽE UBUPALA:..sam usaka prodajauka me debeu pogleda k povem pa reče ja no ka pa kšne bikinke..men se pa kr želodc ubrne XD

noo...js sm bla tut na koncu obupa..ampak sm jih najdla Very Happy pejt u HERVIS...k zdej jih majo rees največ...ful modelou pa barv pa to...pač teh kopalnih hlač Smile js sm si ene kupla... maš pa krajše..tko do sredine stegn..pa dalše..čist do kolen...upam da sm ti kej pomagala Smile
PunkMuffin • Od: 22.3.2009 • Prispevkov: 9
Re: poletje->KoopaŁke.!:D 11.6.2009 16:57
V Hervisu & New Yorkerju jih majo največ.. Wink
PinkShue • Od: 22.12.2008 • Prispevkov: 205
Re: poletje->KoopaŁke.!:D 11.6.2009 20:11
PinkiPinkica pravi:
mene pa sam zanima

Enak je pr men..se ti pridružujm...Sm me pa zanima vaše mnenje če je ful važn d maš te ženske kopalke (hlače do kolen) al maš lahk po vrh kr kakšn fantovski model..?
pumpkin. • Od: 14.10.2008 • Prispevkov: 109
Re: poletje->KoopaŁke.!:D 11.6.2009 22:12
PinkShue pravi:
PinkiPinkica pravi:
mene pa sam zanima

Enak je pr men..se ti pridružujm...Sm me pa zanima vaše mnenje če je ful važn d maš te ženske kopalke (hlače do kolen) al maš lahk po vrh kr kakšn fantovski model..?

aam..velike razlike ni..sam pač fantje majo še mrežco spodi...da jim premoženje drži Wink
drugač pa priznam da so men kkšni fantovski modeli lepši od ženskih Razz
PinkShue • Od: 22.12.2008 • Prispevkov: 205
Re: poletje->KoopaŁke.!:D 13.6.2009 21:05
BabyshoeS pravi:
PinkShue pravi:
PinkiPinkica pravi:
mene pa sam zanima

aam..velike razlike ni..sam pač fantje majo še mrežco spodi...da jim premoženje drži Wink
drugač pa priznam da so men kkšni fantovski modeli lepši od ženskih Razz

Ja no dans sm bla u Lublan u Yorkerju pa sm neki najdla,sm pa u H&M vidla ene hude fantouske modele sam pač z6a fante..XD
XcrazyyX • Od: 4.10.2008 • Prispevkov: 274
Re: poletje->KoopaŁke.!:D 23.6.2009 16:44
u hervisu majo hart kopalke Wink
letos sm kuple ene od nike.. ful so mi ušeč^^ <3
Re: poletje->KoopaŁke.!:D 23.6.2009 18:57
Navadne črne bikinke zgori, spodi črne brazilke + kopalne hlače...prej se res ni dalo ženskih hlač dobit, zdaj pa kar majo...prej sem imela kar fantovske kopalne hlače (xD). Mrežica niti ne moti pa še hude motive imajo. Very Happy
Letos sem si pa kar po netu naročila ženske kopalne hlače, malo bolj oprijete in malo nad koleni, črne in malo rdeče...perfektne so. (:
Prej pa vedno...prideš v trgovino: Js bi kake enobarvne črne kopalke al pa kej podobnega sam ne preveč pocukrano al pa rozasto. *prodajalka gleda ko da bi z Lune padla*: A kopalne hlače? Ženske? Ja nimamo tega. Mogoče kaj takega? *pokaže kakšne roza bikinkice na špagce s svetlečimi zvezdicami*
Tako da je net kar rešitev ja. Sicer ne veš točno a ti bojo prav zato je fanj da maš možnost poslat nazaj. (:
pikishhhhh • Od: 10.5.2009 • Prispevkov: 1
Re: poletje->KoopaŁke.!:D 23.6.2009 19:24
TicTac pravi:
Navadne črne bikinke zgori, spodi črne brazilke + kopalne hlače...prej se res ni dalo ženskih hlač dobit, zdaj pa kar majo...prej sem imela kar fantovske kopalne hlače (xD). Mrežica niti ne moti pa še hude motive imajo. Very Happy
Letos sem si pa kar po netu naročila ženske kopalne hlače, malo bolj oprijete in malo nad koleni, črne in malo rdeče...perfektne so. (:
Prej pa vedno...prideš v trgovino: Js bi kake enobarvne črne kopalke al pa kej podobnega sam ne preveč pocukrano al pa rozasto. *prodajalka gleda ko da bi z Lune padla*: A kopalne hlače? Ženske? Ja nimamo tega. Mogoče kaj takega? *pokaže kakšne roza bikinkice na špagce s svetlečimi zvezdicami*
Tako da je net kar rešitev ja. Sicer ne veš točno a ti bojo prav zato je fanj da maš možnost poslat nazaj. (:

internetna stran se da dobiti ? Smile
TicTac • Od: 20.5.2009 • Prispevkov: 40
Re: poletje->KoopaŁke.!:D 23.6.2009 20:16
Vpiši v google in klikaj, boš presenečena kaj vse se dobi. (:
Jaz sem jih če se ne motim na neki X nemški spletni trgovini, sem šla zdaj spet brskat pa ne najdem več. Pride malo več poštnine ampak ni panike.

[link]
^ Une prve ma ena kolegica v tistem zadnjem in pravi da so fanje pa tudi zgledajo boljše kot na sliki.

[link]
^ Meni so bile prve na tej strani fajne ampak potem sem pač dobila druge ki so mi bile bolj všeč.

Na neckermannu se tudi dost stvari sicer dobi al pa na bonprixu.
[link] <-- dražje ampak imam ene hlače ki že par let igledajo isto kot prvi dan..skratka, kvalitetno.

Kakorkoli, če si vzameš čas in malo pobrskaš po netu ziher dobiš kaj fajnega. (:
Re: poletje->KoopaŁke.!:D 4.7.2009 22:34
Jp u hervisu majo za 30eurou ženske kopalne hlače wč barv.do kolen in krajše

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.