Naj ga ignoriram?

naj ga ignoriram?
da ,
5%
 5%  [ 1 ]
ne,
21%
 21%  [ 4 ]
bod na izi..
73%
 73%  [ 14 ]
Skupaj glasov : 19

amnf • Od: 19.4.2009 • Prispevkov: 14
Naj ga ignoriram? 19.4.2009 19:05
Rolling Eyes pač, zanima me vaše mnenje ja..Very Happy en fant se mi ful dopade... zdi se mi, da on tut večkrat mene pogleda na skrivaj pto.. se mi nasmeji.. pa na msn-ju me je ful klikau, zdj pa nič več Smile .. p sm jas njega pa se mi je zdelo da mu ful ni do pogovora.. pa naslednji dan se mi je spet smejau pto.. pa pogledu naskrivaj, pa sem ga ignorirala, (nwm če sm mu všeč al ne ) al kaj pa pomen d se mi smeji pto.. klikne pa me nikol ne.. Smile
kaj mislite?Smile
d3vi1 • Od: 7.10.2008 • Prispevkov: 175 • Kraj: okolica mb
Re: Naj ga ignoriram? 20.4.2009 1:17
10000 možnosti,najbolše je da ga prašaš oz mu poweš da ti je fšeč Razz Wink
buupa • Od: 19.4.2009 • Prispevkov: 14
Re: Naj ga ignoriram? 20.4.2009 14:17
če ga nočeš neposredno prašat, pol poizvedi od kšnega njegovega frenda.

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.