marc marquez dokumentarc?

Candycane • Od: 20.8.2012 • Prispevkov: 247
marc marquez dokumentarc? 11.3.2014 21:42
moj frend je zarad mene zamudu dokumentarc od marca marqueza in mi je skor joku tm.. pa sm mu obljubila da mu ga bom dol potegnila pa na cd dala da ga bo lahko vsak dan gledou Very Happy
sam prejle sm pa iskala povsod, piratbay itd. pa ga ne najdem nikjer ... tko da, če mi ga kdo pomaga poiskat. naslov: marc marquez - beyond the smiles Confused
Butterfly99 • Od: 2.11.2013 • Prispevkov: 4
Re: marc marquez dokumentarc? 13.3.2014 18:27
ponovitev filma bo v nedeljo 18.3. mislim, da ob 18.30 uri. sam za uro nism čist prepričana:)
Re: marc marquez dokumentarc? 14.3.2014 19:17
sva ugotovla, hvala vseen Smile
ampak če kdo najde nej da link Wink
meowmeow • Od: 23.4.2014 • Prispevkov: 8
Re: marc marquez dokumentarc? 23.4.2014 13:26
Lahko prosiš nalagalce na slovenskih torrnet straneh, sprejemajo tuddi prošnje in sigurno ti bo kdo pomagal.
Re: marc marquez dokumentarc? 23.4.2014 18:06
hvala (:

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.