KAKO POVEDATI STARŠEM

Puffie • Od: 7.4.2010 • Prispevkov: 3
KAKO POVEDATI STARŠEM 8.4.2010 16:51
Imam en velik problem stara sem 14let in imam fanta že kar dolgo ene 7mesecev ....in nevem kako naj staršem povem zanj...saj so zelo proti temu...ko se menim z njimi in podobno vedno omenjajo da se jima zdi prehitro in podobno pomagajte mi?? res nevem..na kakšen način naj jima povem...saj se bojim da bi mi prepovedala izhode in podobno.
Lp.
scar tissue • Od: 9.10.2008 • Prispevkov: 184
Re: KAKO POVEDATI STARŠEM 8.4.2010 21:18
jah nevem ne zdj kok so tvoji starci storgi . mislm pa da bi blo mal bolš če bi se usedl dol enkrat lepo skupii in bi jima rekla, da pač sta skupi že 7 mescu in da ga maš zlo rada in da je uredu fant pa da pač hočš da ju spozna ne ;D nevem res ne.. ga predstaviš in pol gresta u tvojo sobo ne . lah rečš tud da je on tebe že predstavu .

upam da sm kej pomagala.. usaj jst bi tko rekla in tud men bi kak nasvet pršu prov kr tud bi predstaula tipa tastarim u kratkm Very Happy

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.