RABIM FANTA !!!!!!!!!!!!!!!!• maych
• Od: 28.2.2009
RABIM FANTA !!!!!!!!!!!!!!!!
20.3.2009 16:48
jjoj !! trenutno živim brez ljubezni, brez moje boljše polovice in ne morem več. sem zelo čustvena in bi rada dobila fanta 12-15 let iz okolice nove gorice. fantje,nova gorica 12-15 napište se in potem se zmenmo naprej!!
-------------------------------------------- baai vaša maja _________________ maych;) • nightmare
• Od: 8.3.2009
Re: RABIM FANTA !!!!!!!!!!!!!!!!
20.3.2009 18:34
ok sorry ampak tko bedne teme pa še ne ! pa kai je z vami da iščete fante ? ko bo pršu pravi ga boš našla brezskrbi..kam se ti mudi ? meni je tko bedno met tipa samo da ga mam..pa brez zamere
• smeskica22
• Od: 12.3.2009
20.3.2009 20:50
o kero razmišljanje... mislim sej na neki način te štekam sam js pa razmišlam čist kontra • Lizikaa
• Od: 20.2.2009
20.3.2009 22:58
Eii sam ress.. Kr tko tuki neki paLamudiš po netuu.
Nevem kaj se ti mudii . ko bo pršu tvoj čas ga boš dobila.. ne pa tuki neki da naj se ti tipi jauljajo. dei dei. . spLoh paa. do srednje ti tip nerabi.. tko da chillout • xdiamondx
• Od: 20.2.2009
21.3.2009 11:54
do srednje ti tip ne rabi.? ok s tem se nebi strinjala. xD
bi se pa strinjala s tem da je tale tema tko fuc***g bedna. ?!! halo. da si greš tipa po netu iskat. mislim, kak človk bi ti pa odpisu. "hi i'm sooo horny." xD • princess
• Od: 27.9.2008
21.3.2009 13:23
maych, upam d se zavedaš, d te bojo zdej nadlegovali sami čudni slinasti geeki over 30???
• Screaam
• Od: 14.3.2009
21.3.2009 14:49
True.
Podpis na use. P.s: mau morš še odrastit.. d boš ugotoviLa d takLe ne gre fanta iskat ++ d ga boš Lahk meLa. peace. • Wordie
• Od: 25.10.2008
17.4.2009 18:53
HELP! PRJATLCE MAJO ŽE USE FANTA, JST GA PA NIMAM PA BI GA RADA MELA KER GA MAJO ONE. KAJ NEJ NARDIM? NOBEN ME NE MARA! BRIGA ME, ČE ME NE BO LJUBIL, BRIGA ME, ČE JE GEJ, JST RABM FANTA!!!
------------------------------------------------------------ kakšen dober primer, ane? nažalost take teme zasledujem od skoraj vseh 9-11 letnic. draga, tole tkole ne bo šlo. prava ljubezen pride SPONTANO in ne, ko SE ZMISLIŠ. in ljubezen ni nujno, da začutiš metuljčke v trebuhu. ko začutiš, da si ljubosumen ali pa da ne moreš brez njega - that's the love. pazi samo, da ne boš na tak način občutila pri 10 puncah. to je druga ljubezen! _________________ I will not thinking of boys. I will not thinking of boys. I will not thinking of boys. DAMM! That boy was HOT! ORANGE IS MY COLOUR! DO NOT COPY! • Wordie
• Od: 25.10.2008
hja... en butast primer!
17.4.2009 18:53
HELP! PRJATLCE MAJO ŽE USE FANTA, JST GA PA NIMAM PA BI GA RADA MELA KER GA MAJO ONE. KAJ NEJ NARDIM? NOBEN ME NE MARA! BRIGA ME, ČE ME NE BO LJUBIL, BRIGA ME, ČE JE GEJ, JST RABM FANTA!!!
------------------------------------------------------------ kakšen dober primer, ane? nažalost take teme zasledujem od skoraj vseh 9-11 letnic. draga, tole tkole ne bo šlo. prava ljubezen pride SPONTANO in ne, ko SE ZMISLIŠ. in ljubezen ni nujno, da začutiš metuljčke v trebuhu. ko začutiš, da si ljubosumen ali pa da ne moreš brez njega - that's the love. pazi samo, da ne boš na tak način občutila pri 10 puncah. to je druga ljubezen! _________________ I will not thinking of boys. I will not thinking of boys. I will not thinking of boys. DAMM! That boy was HOT! ORANGE IS MY COLOUR! DO NOT COPY! • AnGeL
• Od: 9.2.2009
17.4.2009 19:17
sory.
lei sei nimam nč proti tem da si išeš tiše prek neta ampak usjen bi blo bolš če bi si ga užiwo poiskala.. lei boljš je..pa še vidiš ga...pa spoznaš bolš ko tipi prek neta lahk pišejo eno ..misljijo pa druhp..pa še pedovistva se fuul dogajajo pa lei itak si še mlada jst sm mela prvega fanta pe 13... tk da maš še cajt • love9bitch
• Od: 28.3.2009
17.4.2009 20:45
halo?
isces fanta prek neta? lol dei s tlfonsko pa cenik no prlep. halo. najdi si ga v zivo. poznm eno,ko je prek intrneta iskala fanta, na koncu jo je pa nadegoval in tepel. tako je cez nekaj casa slo to na policijo. upam ze ce bos najdla fanta, da ga prej vsaj dobro spoznas • nissa
• Od: 9.3.2009
17.4.2009 21:20
se opraviČujeeem ampak kakkšnaa fuc***king tema jee to fanta iskat prek neta .. oooomgggg .. tega še nism vidla .. mau še zrasti .. se strinjam z usemi komentarji tukaj gor.. oprost. • zmajcy
• Od: 19.10.2008
• Kraj: Nova Gorica
18.4.2009 11:24
napisala si, da trenutno živiš brez ljubezni. kaj pa ljubezen do staršev, prijateljev, hobijev... velik stvari obstaja, ki jih moraš izkusiti preden se zapleteš s kakim fantom in glede na to, da ga iščeš na tak način, na fanta še nisi pripravljena.
• doubleR
• Od: 26.3.2009
18.4.2009 18:21
sploh tko ga boš pa dobila ja.. SVAKA ČAST • dari
• Od: 8.3.2009
...
18.4.2009 20:02
ma dej šjora odrasti dej...
kolk si stara ... 12??(sklepam kr si rekla de rabš fanta 12-15) maš še powhno cajta ...kam se ti mudi... in se strinjam z usemi tukej de je najbolš u živo... lohde si zdej mal sramežljiva za u živo..veš zto pej počakej malo de bl zrasteš in boš manj sramežljiva... • Nina
18.4.2009 22:04
Punce, punce, punce .. hja kaj bi rekla glede teme?
Zdaj mate oziroma imamo (sem sama podobnih let (14)) tisto obdobje, ki mu rečemo puberteta. Takrat se iščeš, sprašuješ kdo si, začne te zanimati veliko stvari, raziskuješ se, fantje te bolj mikajo .. lalala ampak, vseeno menim da za fanta ni nikoli prepozno, je pa večkrat prehitro. Iskanje fanta prek spleta, se mi zdi neumno in nevarno. Neglede na poste, ki ti dajo občutek da je prijazen fant ali lažne slike, ne veš 100% ali je res to on? in kako si lahko že preko spleta sigurna da se boš lahko zaljubila vanj? Kaj pa če ima on drugačne namene s teboj? Ima že drugo punco. Bi se res spustila tako daleč da bi rekla fantu ja, čeprav ga ne poznaš in ne veš nič o njem oziroma so te podatki ki ti jih on da preverljivi? Mlade smo še, tud jaz nimam fanta pa me vseeno mikajo in bi rada mela fanta, vendar sem dovolj odločna in vem da je trenutno na 1. mestu šola. Pa ni treba zdaj mislit da sem piflarka, vendar vem da če ne nardim šole je naprej sam še hujše, po domače povedano šit. No ja sej če maš fanta ki te podpira te ma res rad in te razume, to ni problema, se strinjam, vendar priznajte da se velikokrat odrečeš šoli zaradi fanta, da potem slučajno nebi pomislil na to da ga nimaš rada. Uglavnem. Ni ti treba met fanta, zato ker ga majo vse druge frendice. Imaš res dober razlog za to? Še enkrat se vprašaj, je res živlenjsko nujno ? Če te je strah da ga ne najdeš tistega "pravega" .. je to odveč, ker menim da ima vsak sorodno dušo, pa tudi če nista skupaj. Vseeno veliko sreče! Nazadnje urejal/a Nina 19.4.2009 8:48; skupaj popravljeno 1 krat • bnika333
• Od: 10.2.2009
19.4.2009 0:30
lej punčii, takole to ne bo šlo...
zavedaj se da ti tip prek neta ne bo zvest, ti ne veš kk je dans pedofilije... sej ves, da je nekej lahko natipkat, ampak kdo kaj cuti poL? Ne mors tko.. Zacni drgac razmišljat, ne pa si z enim tipom prek MSN tipkat pol RTM, pa velik takih frikov, WTF, stari moj, kje je živlejne?!! Nikamor ne bos tako prsla, jest sm 12/13, pa sm mela ze..sto tipow prek neta, usi so fejkaL.. Zdej mam enga koncno (mislm, skusam pridit kam dlje z usem skp) in sm prpraulena nardit use sam za to, da bi bla skp..pa se vidim ga vsak dan.. lej lahk ga mas prek neta, to je tak tvoja odlocitev.. ampak zavedaj se da bos trpela... Od neta nimas nic!! to je resna stvar, love pa take stvari! dej skup se sprav, ne mors tko!! Zdej bulte u ekran, sam se ti swet ne odkrije, ker ti dejansko ostaja samo tele brez vizije.. drzava je u klincu, lukne u zakonih, prnasajo probleme kokr lukne u kondomih... Lej malo razmisli glede vsega skup.. jst se teh igrc en grem vec (love prek neta), to je k.u.r.b.i.r.s.k.o... _______________________________________________________________________________ I would cry a milion tears & walk a milion miles, just to be with you.. <3 Uzivaj, dokler se lahko! • zmajcy
• Od: 19.10.2008
• Kraj: Nova Gorica
19.4.2009 15:07
Nina pravi:Punce, punce, punce .. hja kaj bi rekla glede teme?
Zdaj mate oziroma imamo (sem sama podobnih let (14)) tisto obdobje, ki mu rečemo puberteta. Takrat se iščeš, sprašuješ kdo si, začne te zanimati veliko stvari, raziskuješ se, fantje te bolj mikajo .. lalala ampak, vseeno menim da za fanta ni nikoli prepozno, je pa večkrat prehitro. Iskanje fanta prek spleta, se mi zdi neumno in nevarno. Neglede na poste, ki ti dajo občutek da je prijazen fant ali lažne slike, ne veš 100% ali je res to on? in kako si lahko že preko spleta sigurna da se boš lahko zaljubila vanj? Kaj pa če ima on drugačne namene s teboj? Ima že drugo punco. Bi se res spustila tako daleč da bi rekla fantu ja, čeprav ga ne poznaš in ne veš nič o njem oziroma so te podatki ki ti jih on da preverljivi? Mlade smo še, tud jaz nimam fanta pa me vseeno mikajo in bi rada mela fanta, vendar sem dovolj odločna in vem da je trenutno na 1. mestu šola. Pa ni treba zdaj mislit da sem piflarka, vendar vem da če ne nardim šole je naprej sam še hujše, po domače povedano šit. No ja sej če maš fanta ki te podpira te ma res rad in te razume, to ni problema, se strinjam, vendar priznajte da se velikokrat odrečeš šoli zaradi fanta, da potem slučajno nebi pomislil na to da ga nimaš rada. Uglavnem. Ni ti treba met fanta, zato ker ga majo vse druge frendice. Imaš res dober razlog za to? Še enkrat se vprašaj, je res živlenjsko nujno ? Če te je strah da ga ne najdeš tistega "pravega" .. je to odveč, ker menim da ima vsak sorodno dušo, pa tudi če nista skupaj. Vseeno veliko sreče! jst bi samo še dodala, da ni nujno, da se odrečeš šoli zaradi fanta da on ne bi pomislil na to, da ga nimaš rada, največkrat je tako, da fanta zlo pogrešaš in ga hočeš videt, hkrati pa veš, da moraš narediti stvari za šolo (govorim o fantu, ki te podpira pri šolanju in spodbuja to, da najprej narediš stvari za šolo in se potem dobiš z njim)...in potem si v dilemi, kar naredit. kle je pa čist od posameznika odvisn, kaj bo naredu in ni nujno da mu je potem šola pomembnejša od ljubezni oz. da je piflar ali kaj podobnega... • Nina
19.4.2009 20:21
zmajcy pravi:
Nina pravi:
Punce, punce, punce .. hja kaj bi rekla glede teme?
Zdaj mate oziroma imamo (sem sama podobnih let (14)) tisto obdobje, ki mu rečemo puberteta. Takrat se iščeš, sprašuješ kdo si, začne te zanimati veliko stvari, raziskuješ se, fantje te bolj mikajo .. lalala ampak, vseeno menim da za fanta ni nikoli prepozno, je pa večkrat prehitro. Iskanje fanta prek spleta, se mi zdi neumno in nevarno. Neglede na poste, ki ti dajo občutek da je prijazen fant ali lažne slike, ne veš 100% ali je res to on? in kako si lahko že preko spleta sigurna da se boš lahko zaljubila vanj? Kaj pa če ima on drugačne namene s teboj? Ima že drugo punco. Bi se res spustila tako daleč da bi rekla fantu ja, čeprav ga ne poznaš in ne veš nič o njem oziroma so te podatki ki ti jih on da preverljivi? Mlade smo še, tud jaz nimam fanta pa me vseeno mikajo in bi rada mela fanta, vendar sem dovolj odločna in vem da je trenutno na 1. mestu šola. Pa ni treba zdaj mislit da sem piflarka, vendar vem da če ne nardim šole je naprej sam še hujše, po domače povedano šit. No ja sej če maš fanta ki te podpira te ma res rad in te razume, to ni problema, se strinjam, vendar priznajte da se velikokrat odrečeš šoli zaradi fanta, da potem slučajno nebi pomislil na to da ga nimaš rada. Uglavnem. Ni ti treba met fanta, zato ker ga majo vse druge frendice. Imaš res dober razlog za to? Še enkrat se vprašaj, je res živlenjsko nujno ? Če te je strah da ga ne najdeš tistega "pravega" .. je to odveč, ker menim da ima vsak sorodno dušo, pa tudi če nista skupaj. Vseeno veliko sreče! jst bi samo še dodala, da ni nujno, da se odrečeš šoli zaradi fanta da on ne bi pomislil na to, da ga nimaš rada, največkrat je tako, da fanta zlo pogrešaš in ga hočeš videt, hkrati pa veš, da moraš narediti stvari za šolo (govorim o fantu, ki te podpira pri šolanju in spodbuja to, da najprej narediš stvari za šolo in se potem dobiš z njim)...in potem si v dilemi, kar naredit. kle je pa čist od posameznika odvisn, kaj bo naredu in ni nujno da mu je potem šola pomembnejša od ljubezni oz. da je piflar ali kaj podobnega... Razmišljala sem na podoben način. • love9bitch
• Od: 28.3.2009
21.4.2009 17:33
sp ni mus, da se zaradi partnerja odreces soli. pac reces, da se bosta tisti teden malo manj videla in se vidita samo v petk, sob, ned. ce sprejme je ok, ce pa ne, pa nimas izbire. vcasih je tako tudi bolje, saj se lahk navelicas in ce ga par dnevov nevidis, oba komaj cakata da se bosta spet • ashe
• Od: 29.3.2009
27.4.2009 0:27
miška. kaj je ljubezen se ti še sanja ne. pr teh letih se ti pač ne more.
|
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.