Manekenke / Modeli / Manekeni1 | 2 | 3 | >>
• PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
Manekenke / Modeli / Manekeni
13.7.2009 16:29
Toreej.. tu bi blo fajn, da bi objavli čimveč slik, da povete katere/i so vaši/e najljubše manekenke, manekeni, modeli.. Lahko se razpišete tudi o American's, Canada's, Australian's... next top models.. Bom jas začela. Naj model/manekenka je Gemma Ward.--> Zmaga v vsakem primeru!
Ka ni ful lepa? iooj jas jo tak ljubim.. <333 aaah Gemma..<33 meni je ona tak simpatična.. Od manekenov mi je Landon Ross najlepši. <3
Ameriški top model.. budala teyona je zmagala Še gre komu ona tak na živce, ko meni? jas bi jo zboksala skup Prasica! FO al pa Allison bi mogle zmagat.<3 Za koga ste p anavijali na britanskem top modelu? Jas sem za Abigail Rose Clancy
Jas obožujem modo<3.. Upam, da jo vi tudi. razpišite se* • misii
• Od: 14.7.2009
Re: Manekenke / Modeli / Manekeni
14.7.2009 12:35
MODAA!!taak jo obožuuujm užiiviite*muaaa
Nazadnje urejal/a misii 14.7.2009 13:46; skupaj popravljeno 15 krat • PorceLan
14.7.2009 12:54
Jaas tudi! Jas tudi, jas tudi! Jas sem bla lani na H&M, pa za drugo leto kao model za H&M, pa ena moja prijatlca ma mamo za Aladina, pa oma ble midve kao med starejšimi taam!!
Jas jo tui obožujem, nevem kaj bi brez nje Meni sta tyra pa naomi ****.đd.. mislim tyra mi nima lepe postave, samo ma obraz.. pri naomi pa glih obratno • nixx
• Od: 16.3.2009
14.7.2009 14:02
wow ko tole berem se mi zdi super avete xD ..mene sam zanima kak pridee to vsega tega da si tok na avdicijah za to pa uno ...ko to se mi zdi tko nemogoče ): pa me zanima prek česa ste se to not upelale • misii
14.7.2009 14:31
PorceLan pravi:Jaas tudi! Jas tudi, jas tudi! Jas sem bla lani na H&M, pa za drugo leto kao model za H&M, pa ena moja prijatlca ma mamo za Aladina, pa oma ble midve kao med starejšimi taam!!
Jas jo tui obožujem, nevem kaj bi brez nje Meni sta tyra pa naomi ****.đd.. mislim tyra mi nima lepe postave, samo ma obraz.. pri naomi pa glih obratno a maš kkšno sliko?da vidm k me fuul zanima kko zgleda • PorceLan
14.7.2009 14:52
misii pravi:
PorceLan pravi:
Jaas tudi! Jas tudi, jas tudi! Jas sem bla lani na H&M, pa za drugo leto kao model za H&M, pa ena moja prijatlca ma mamo za Aladina, pa oma ble midve kao med starejšimi taam!!
Jas jo tui obožujem, nevem kaj bi brez nje Meni sta tyra pa naomi ****.đd.. mislim tyra mi nima lepe postave, samo ma obraz.. pri naomi pa glih obratno a maš kkšno sliko?da vidm k me fuul zanima kko zgleda ja zaj ka te zanima kaka sem jas, al kake so slike od H&M? slike mam v mapi, pa ti jih lahko slikam, pa pošlem, al jim pa rečem naj mi jih pošlejo, ker mam tak namen v čet it tja. Če pa za mene, ti lahko dam netlog Ti maš kake? • PorceLan
14.7.2009 14:56
nixx pravi:wow ko tole berem se mi zdi super avete xD ..mene sam zanima kak pridee to vsega tega da si tok na avdicijah za to pa uno ...ko to se mi zdi tko nemogoče ): pa me zanima prek česa ste se to not upelale
Jas sem pa hodla v manekensko šolo, pa sem se tam z eno vaneso spoznala. Njena mama pa ma toti Aladin, pa me je polek povabla.. pol so pa bli tam iz h&m pa to.. pa sem šla na modno.. zaj mam pa še za drugo leto kao slikce. • misii
14.7.2009 15:09
ajaaa hhhahahha. kr u decembrski 2009 hhhhahahaha buudala jst.
januar 2009 • misii
14.7.2009 15:15
PorceLan pravi:
misii pravi:
PorceLan pravi:
Jas jo tui obožujem, nevem kaj bi brez nje Meni sta tyra pa naomi ****.đd.. mislim tyra mi nima lepe postave, samo ma obraz.. pri naomi pa glih obratno a maš kkšno sliko?da vidm k me fuul zanima kko zgleda ja zaj ka te zanima kaka sem jas, al kake so slike od H&M? slike mam v mapi, pa ti jih lahko slikam, pa pošlem, al jim pa rečem naj mi jih pošlejo, ker mam tak namen v čet it tja. Če pa za mene, ti lahko dam netlog Ti maš kake? Jst bi tvoje vidla • PorceLan
14.7.2009 15:17
misii pravi:
PorceLan pravi:
misii pravi:
PorceLan pravi:
Jas jo tui obožujem, nevem kaj bi brez nje Meni sta tyra pa naomi ****.đd.. mislim tyra mi nima lepe postave, samo ma obraz.. pri naomi pa glih obratno a maš kkšno sliko?da vidm k me fuul zanima kko zgleda ja zaj ka te zanima kaka sem jas, al kake so slike od H&M? slike mam v mapi, pa ti jih lahko slikam, pa pošlem, al jim pa rečem naj mi jih pošlejo, ker mam tak namen v čet it tja. Če pa za mene, ti lahko dam netlog Ti maš kake? Jst bi tvoje vidla Jas tui v mapi.. Lahko jih slikam, ni problema. • misii
14.7.2009 15:26
jst k slikam se ne vid tok dobr • PorceLan
14.7.2009 15:31
misii pravi:jst k slikam se ne vid tok dobr
Saj se boš naučla. Maš netlog?.. =P • misii
14.7.2009 15:34
a-a.nimam :/
• PorceLan
14.7.2009 15:36
aiia.. te pa msn. ×d
• misii
14.7.2009 16:03
maš na zasebcu • PorceLan
14.7.2009 16:11
kak se pa to poglea? ×d
Jas sem anti za računalnike pač... * • PorceLan
14.7.2009 16:12
Ok že mam
• Smutzy
• Od: 12.4.2009
14.7.2009 19:10
Eii..tiste ki ste manekenke med nami ne xD
Bodte tok prijazne pa tuki objaute svoje slike dej (: Meni je to tok fajn gledat. Pa da se z manekenkami, ki bodo lohk enkrat kokr Tyra Banks tuki tipkam....uau xD Sem čist proud Ne res. Objaute slikce. Kr pomoje sram vas ni xD Papa <33 • PuuuPiixXxaaa
• Od: 18.1.2009
14.7.2009 19:41
Smutzy pravi:Eii..tiste ki ste manekenke med nami ne xD
Bodte tok prijazne pa tuki objaute svoje slike dej (: Meni je to tok fajn gledat. Pa da se z manekenkami, ki bodo lohk enkrat kokr Tyra Banks tuki tipkam....uau xD Sem čist proud Ne res. Objaute slikce. Kr pomoje sram vas ni xD Papa <33 mhm...se strinajm • PorceLan
16.7.2009 14:49
PuuuPiixXxaaa pravi:
Smutzy pravi:
Eii..tiste ki ste manekenke med nami ne xD
Bodte tok prijazne pa tuki objaute svoje slike dej (: Meni je to tok fajn gledat. Pa da se z manekenkami, ki bodo lohk enkrat kokr Tyra Banks tuki tipkam....uau xD Sem čist proud Ne res. Objaute slikce. Kr pomoje sram vas ni xD Papa <33 mhm...se strinajm Nevem no.. Jas sama ziher nebom objavlala svojih slik tu gor • PorceLan
16.7.2009 15:41
Marisa Miller :$
Siri Tollerod (ona je meni ful sexy.. sploh pri Vogue :$ )
Sasha. <3 (tota baba je tak vlka jeote)
Adriana. (kdo je nebi poznal
Du Juan. (Balet
Lily. ( Kolegica od moje Gemme.
Irina Kulikova. ( ključnica. =$) ------------------------------------------------------------------------------------------------- • PorceLan
16.7.2009 15:51
GEMMICA MOJA (najlepša od najlepših. <3)
My darling with Josh Hartnett
My darling with Vesolc
hjooj meni se kr trgat začne ko jo gleam<3<3.. She'll be always my fav model.<3* • PorceLan
16.7.2009 16:00
Se opravičujem če grem komu na živce z njo, oz.če gre komu Gemmica na živce.. No, če gre komu, ma opravka z manoo Preelepšeejšaa jee. <3<3<3<3 • PorceLan
19.7.2009 18:05
.......
Nazadnje urejal/a PorceLan 11.12.2009 22:53; skupaj popravljeno 1 krat • underberg
• Od: 3.12.2008
• Kraj: šembric pri tuzli
19.7.2009 21:48
mal bi pa mogle shujšat, tk debele ne morjo okol lazit, pa še ona pista se jim lahk podre, ko to je pa le teža_________________ če nočeš biti sama odpeji domov.........................mene! |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.