chatroulette..MNENJE

poznaš..?? ka ti je fajn..???
ja..ja..
66%
 66%  [ 4 ]
ja..ne..
0%
 0%  [ 0 ]
ne..
33%
 33%  [ 2 ]
Skupaj glasov : 6

katarina • Od: 12.8.2012 • Prispevkov: 1
chatroulette..MNENJE 16.8.2012 18:52
ja..mene pa zanima vaše mnenje o tem..pa če kdo hodi gor..'?? pa zanima me,
al se kej pogovarjate z temi ljudmi,al jih sam gledate..?? če se,o čem se
pogovarjate (teme)..?? pa zanima me,če je sploh kdo iz slovenije gor,al jih je
bol manj..kr jst sm do zdej sam ene vidla..pa sm jih po pomoti
takoj skenslala.. moj bratranc je pa reku,de se je enkrat z enimi slovenci
clo pogovarju..

aja,ka pa tiste nastavitve,de bi sam nekatere države dubu..baje de morš
vedit al met neko kodo..kje jo dobit?? +ka je res za plačat (de dobiš kodo),pa kujk približn..??

hvala,za kakršne kol nasvete,mnenja.. Smile
MandM • Od: 5.5.2012 • Prispevkov: 27
Re: chatroulette..MNENJE 16.8.2012 19:04
žiujo!
ej meni je ta chatroulette ena tak zakooon stvar ! Smile sicer, jaz jo uporablam sam za spoznat kašne nove frende, ker me res pač zanima spoznavanje novih ljudi iz tujine in tak... Smile tistih awkward ljudi, ki kažejo njihovo 'premoženje' pa je itak preveč, tk da tam sam kliknem next!
sicer kaj več o tem nimam pojma! ampak tuji jaz bi rada bla, če bi spoznala kake slovence z drugega konca npr., ki so na četrulet z istim namenom! sam se mi je do zdej tudi redko prikazo kaki slovenec... večinoma mam kar neke romune, srbe, nemce, italjianov je skoraj za celoooo italijo, pa pol kitajce, alžirce pa same take... najraje spoznavam sicer ŠPANCE <3 ker mam res fuuul rada ta narod in ja, preko te klepetalnice sem pred cca. 3 meseci spoznala španko in si še zdej dopisujeva, pred cca. pol leta že, oz. še verjetno več, pa sem spoznala belgijca... aah še sedaj sva redno v stiku preko skajpa! upam oz. upava oba, da se kdaj srečamo.. Smile
pol pa zdej kaki 1 teden poznam enga američana in on je res tuji tak prijazen, kar vsaki dan mi piše (sicer si piševa bol poooočasi-časovni zamik pa to) sam je car. nevem, meni je to nekej najlepšega met frende tudi v tujini^^
tak da, meni je to res super stvar, čeprav pa bi tuji rada da bi blo mogoče tam recimo kje kliknit a izbrat kero državo češ npr.. Very Happy
pa ti? si dost gor??? se mogoče kdej vidimo. heheh Razz
uživaaaaj!

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.