šampon za lase• amorsito
• Od: 6.8.2012
šampon za lase
6.8.2012 23:24
Mene pa zanima kakšne šampone uporabljate proti prhljaju, zamenjala sem jih že kakšnih 5 ampak nobeden nima nobenega učinka.
• anncx3
• Od: 22.1.2011
Re: šampon za lase
7.8.2012 2:23
amorsito pravi:Mene pa zanima kakšne šampone uporabljate proti prhljaju, zamenjala sem jih že kakšnih 5 ampak nobeden nima nobenega učinka.
Heeej !! Jaz sem kar dolgo časa (kaki 2 leti) uporabljala Schaumo in najprej se mi je zdela full vredu vse do dneva dokler nisem kar naenkrat ampak res kr tak dobila polno glavo prhljaja, vse sem mela belo (zjutraj še nisem mela nič, ko pa sma s frendico hodle iz šole mi je rekla če mi je kaj padlo na glavo da mam tak belo in pol sma ugotovile da je to najbrž zaradi šampona)... zdaj pa že kar nekaj časa uporabljam čisto navadni šampon Dan na dan (aloe vera) in morm rečt da sem zlo zadovoljna Upam, da sem kaj pomagala in LP ** • disketa
• Od: 26.7.2009
7.8.2012 10:51
Niti Dan na dan ni kvaliteten šampon, je poln kemije. Nazadnje urejal/a disketa 8.8.2012 14:57; skupaj popravljeno 1 krat • Rebekky
• Od: 1.7.2012
7.8.2012 16:09
Maš od Subrine Recept, je pa dobr uporabljat vsaj 3 mesece, da prhljaj popolnoma izgine in se lasišče umiri. Dobiš jih v Mullerju al pa v Tuš drogeriji, edino v DM-u nimajo, d ne boš preveč lutala.
• jagodka0
• Od: 10.8.2012
10.8.2012 22:44
Tudi sama sem se prhljaja uspešno znebila z šamponom Recept od subrine • twixey
• Od: 9.8.2012
11.8.2012 1:05
Rebekky pravi:Maš od Subrine Recept, je pa dobr uporabljat vsaj 3 mesece, da prhljaj popolnoma izgine in se lasišče umiri. Dobiš jih v Mullerju al pa v Tuš drogeriji, edino v DM-u nimajo, d ne boš preveč lutala.
+ v mercatorju ga majo tut • leiicha
• Od: 14.3.2010
11.8.2012 9:22
če se hočeš znebiti prhlaja ti ni potrebno uporabljati šampona proti prhlaju važno je kako si ti umiješ lase! • T3jchk
• Od: 26.6.2012
20.8.2012 12:18
Ja no pa mal se dogaja zarad hormonov in nepravilne prehrane. Vse skupi je treba pazit.
• SmileOnMyFace
• Od: 26.6.2012
• Kraj: Ljubljana
20.8.2012 13:01
Vsaki lasje so drugačni in potrebujejo drugačen šampon. Teko pa boš našla šampon brez kemije....danes je to že nemogoče. Jaz sicer nimam prhljaja, ampak za obnavljanje las uporabljam BIO šampon iz koprive. POleg tega pa še potem tvoji lasje ful dišijo.
Proti prhljaju pa priporočam Dan na Dan. Nikdar in nikoli pa si ne dati kakšnega Syossa, ker je drag pa sploh ni nič posebnega. Razlikuje se od ostalih samo za to, ker ima še za 20% več kemije noter in, če imaš občutljivo kožo in lasišče, lahko, da ta šampon tudi poškoduje tvoje lase in kožo, ali pa boš dubla izpuščaje ali še kaj hujšega. No, saj pri današnji kemiji sploh več ne veš kaj smeš in kaj ne, da se ne zastrupiš in dobiš kožnega raka ali pa mehurje po rokah in nogah.... |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.