kont. tabletke• ful
• Od: 23.8.2011
kont. tabletke
28.6.2012 13:56
na hitr: s fantom seksava s kondomi ampak me šeuseen skrbi da nebi šlo kej narobe. Rada bi šla do ginekologa da mi predpiše tabletke in me zanima za tiste k jih že uporabljajo če so kšni stranski učinki npr ( slabost, pridobivanje telesne teže , akne itd. ..) ?
Nevem kdaj sm imela zadnjo menstruacijo + mam zelo neredno in me skrbi da sm noseča kolk je možnosti ? (sva bla skos zaščitena ) • Neimenovano
• Od: 12.3.2012
Re: kont. tabletke
28.6.2012 15:00
Jst mam kontracepcijske tabletke yaz in sm zadovoljna z njimi, čeprov najprej nism bla. Ko sm vzela prvo tabletko, mi je po 15 min tok slabo ratal, da sm ceu dan preležala, ful me je bolela glava. Potem se je to popravl, kkšne 3 dni sm še čutila nek pritisk v glavi, ampak je tud to ponehal in je zdej vse kul. 1. mesec sm mela tud vmesne rjave izcedke, ampak ni blo panike, tega zdej ni več. (: Am ja mela sm pa še en ful grozn problem. FUL mi je vpadla spolna sla oz. libido. Res grozn, sm razmišlala že o drugih tabletkah, ampak se je na srečo tud to povrnl nazaj v prvotno stanje in zdej sm zadovoljna z njimi. Tud jst sm mela ful neredno menstro in me je skos skrbel. Zdej k mam tabletke pa je vse urejen in ni panike sploh. Glede telesne teže jst nism pridobila nobenga kilograma, tud akne, mozolji se mi nč bl pogosto ne pojavljajo, kvečemu mn. (: Tko da jst ti jih priporočam, ker men je ful bolš zdej brez kondoma, ker ne rabva stalno gledat če jih mava, vse je ful bolj spontano. Noseča pa mislim da nisi, sam ne se sekirat, ker tko boš sam še dl čakala menstro, ker stres lahko povzorči,da nimaš menstre. Tko da čim manj razmišli o tem. • Rocafella
• Od: 24.1.2010
28.6.2012 15:40
jaz tud uporabljam Yaz tabletke, te dajo večini mladim dekletom, ker imajo najmanj stranskih učinkov in so zelo blage,torej te neka pridobitev teže ali problemi s pritoskom ne rabita skrbet prvi mesec, mogoče malo več mi je blo vsak dan slabo, tak po malem, včasih bolj včasih manj. enih par vmesnih krvavitev, ampak to se dejansko sploh ne vidi razen te ko greš lulat ^^ za libido pa ne vem...že po defaultu je nizek, ko sem začela jemat se je kr precej zvišal, ampak je po 2 škatlici spet upadel tak da ne vem.. • Rebekky
• Od: 1.7.2012
1.7.2012 19:05
Obstajajo tudi spermicidne svečke. Daš jo v nožnico kakih 15 min pred akcijo, dobiš v lekarni.
• Marjanca
• Od: 15.8.2012
15.8.2012 13:34
Jst jemljem tabletke Qlaira že več k leto pa pou. Prve 3 mesece sem se zredila za 3kg, nato pa šla 7kg!! Zdaj imam že kar nekaj časa enako težo. Je pa res odvisno od tvojega telesa, kako se bo odzvalo na tabletke.
So pa super. Menstruacijo imam redno na 28 dni..pa še brez skrbi o nosečnosti si • anjcikaanjcika
• Od: 17.8.2012
17.8.2012 12:43
jaz pa odkar jemljem kontracepijske tablete se mi pojavljajo nekaksi izcedki ki so vcasih malo rumenkaste barve pa sem ginekologinjo vpr. ce vplivajo tablete pa pravi da ne ampak pred zacetkom jemanja tabletk tega ni bilo. pa ko sem bila na pregledu tud ni bilo nicesar tako da nevem pomojem so tabletke :s ??
• Mandex
• Od: 19.2.2012
• Kraj: Ljubljana
19.8.2012 9:24
Priporocam Durex kondome.. Zelo zanesljivi, res pa da tudi drazji.. Sicer pa ce kondom ne poci nimas sans za nosecnost, razen ce uporabljata kaksne shit kondome.. Sicer pa ce vseeno imas strah pred nosecnostjo potem pa reci fantu naj ga da ven ko mu pride • anjcikaanjcika
• Od: 17.8.2012
21.8.2012 15:48
nevem kaj je to res vedno uporbima durex pa nevem mogoce mi ne odgovarjajo pa zato al kaj nevem res |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.