mozolji :(((

imate mozolje
da
100%
 100%  [ 3 ]
ne
0%
 0%  [ 0 ]
Skupaj glasov : 3

klavdija2016 • Od: 22.8.2011 • Prispevkov: 95
mozolji :((( 9.7.2012 1:53
mene zanima če ste že imeli izkušnje z kero iz med teh kapsul: cerin sensilab ali clean skin acne system ali tablete roaccutane
katere so bolše?
kakšni so rezultati?
CLEAN SKIN ACNE SYSTEM
[link]
CERIN SENSILAB
[link]
ROACCUTANE
[link]
maja_A • Od: 27.9.2009 • Prispevkov: 38
Re: mozolji :((( 9.7.2012 9:23
hej,
tudi jaz sem imela velike težave z mozolji, šla sem k dermatologu ki mi je predpisal tablete roaccutane in res mozolji so izginili mislim da v 4-5 mesecih AMPAK imajo pa tudi veliko stranskih učinkov, meni so začele vplivati na vid, iz nosa mi je večkrat na dan tekla kri,...
potem sem jih nehala jemati in seveda mozolji so se ponovno pojavili,... kasneje sem si kupila kapsule cerin sensilab, malo so mi pomagale, saj so se mi malo zacelile te kraste od mozoljev niso pa pomagale tako da bi rekla da jih nisem več imela kasneje sem jih prenehala jemati,.. kasneje sem v reklami videla te kapsule clean skin acne systemm ki so mi malo pomagale zraven pa še doboš kremo za na mozolje ampak tudi ni bilo takšnega učinka kot sem si želela torej nič mozoljev,.. tudi z temi tabletami sem obupala in se odločila da bom začela jemati kontracepcijske tablete(Diane), ki vsebujejo tudi neke hormone da preprečujejo mozolje oz. čistijo kožo od znotraj, zdaj jih jem probližno 5 mesecev in moja koža še nikoli ni bila tako čista in lepa kot je sedaj, seveda se mi včasih pojavi kakšen mozoljček,...
da ne boš mislila da ti zdaj solim pamet da si moraš iti po kontracepcijske tablete, jaz sem z njimi dolgo odlašala ampak ker na koncu nisem več vedela kaj naj naredim sem se odločila za njih (stara pa sem 18 let če te slučajno zanima Very Happy)

uporabljala pa sem tudi že kreme od vichy, garnier, afrodita in ni bilo nobenega učinka, potem hodila sem na nego obraza v kozmetični salon ta nega mi je malo pomagala ampak tudi ne tako kot sem želela pa sem tja hodila vsak mesec skoraj 2 leti, trenutno pa uporabljam kreme dr. eksteina (mislim da se tako napiše), ki sem si jih kupila v kozmetičnem salonu kamor sem hodila na nego obraza) in sem z njimi zelo zadovoljna saj lepo navlažijo in očistijo mojo kožo

zelo pa pomaga (vsaj meni je) če si delaš kakšne maske (npr. iz kumaric, medu), potem nekaj časa držiš obraz nad vodno paro v katero daš nekaj kamilic da se odprejo pore, jaz sem nekaj časa uporabljala tudi glino, ki se da kupiti v lekarni,...

upam da sem kaj pomagala Smile
punca4 • Od: 10.7.2012 • Prispevkov: 2
...... 10.7.2012 3:14
Hei! Js sm šla k dermatologu in mi je predpisal ROACCUTANE. 1 mesec pred dermatologom sm obiskala ginekologinjo, čeprou še nisem mela spolne odnose. Mi je ona predpisala Diane 35, zdj jo jemljem že 4 mesece, in mi je veliko popravilo na koži. Te tablete jemljejo miljoone, miljone ženske po svetu. In ta tablete use odpravi u 6.mescih. Men so dermatologi bolj za moški, ker kontracepsijske tablete niso za nih. Very Happy Če maš veliko mozoljev na obrazu, se to ne da več popraviti samo z kremo al tonikom. Aja, pa še neki morem puvedat o tableti Roaccutane. Prebrala sm navodila od te tablete. Pisalo je, da ne smes veliko športati, ne sončiti zrt povečave maščobe in seveda je v njej tut pissalo posledice, redke bolezni, itd.. Istočasno sm jemala obe tableti. Roaccutane sm jemala samo 30 dni, ker me je doletela ena izmed redkih bolezni. In tebi to nočem privoščiti, razn če bi mela srečo. Če bi rada šla k ginekologinji (samo če maš ful problematično kožo), te ne bo pregeldala tu spodi, če še nisi mela spolno, nč bt. Samo tvojo kožo na obrazu po pogledala in se menila kero koncatrepcijsko bi jemala. Very Happy Če nočš, ok. No uglavnem, bolj ti priporočam te tablete k si omenjala razn Roaccutane. Če te še kei zanima, praši. Wink
VaLenntina • Od: 27.7.2012 • Prispevkov: 3
Re: mozolji :((( 27.7.2012 21:35
Čaau (:
js sm uporablala sensilab cerin kapsule proti mozoljem in dejansko pomagajo..mislm tko ko jih po dveh mesecih jemleš maš resnično obraz brez mozoljeu. Ampk men so te kapsule pa parih mesecih pouzročile stalno bruhanje in slabost. Ne uporablam jih več, že mogoče 4-5 mesceu. Sm pa enkrat hodila po planet Tušu in sm mau brskala med temi kremami in tem in sm zasledila čistilno peno od Afrodite Acne Stop. Uporablam jo 3 mesece usak večer si jo nanesem gor in pustim največ dve minute.. ampk koža mora bit očiščena. Deluje, prisežm. Bolš kt kapsule in karkol drugo. Stane okol 5? ampk je vredna cene. Koža ti izsuši in mozolje zjutraj lhko sam še s prsti odluščš dol že po prvi uporabi Wink
Have fun (:
VaLenntina • Od: 27.7.2012 • Prispevkov: 3
Re: mozolji :((( 27.7.2012 21:37
Čaau (:
js sm uporablala sensilab cerin kapsule proti mozoljem in dejansko pomagajo..mislm tko ko jih po dveh mesecih jemleš maš resnično obraz brez mozoljeu. Ampk men so te kapsule pa parih mesecih pouzročile stalno bruhanje in slabost. Ne uporablam jih več, že mogoče 4-5 mesceu. Sm pa enkrat hodila po planet Tušu in sm mau brskala med temi kremami in tem in sm zasledila čistilno peno od Afrodite Acne Stop. Uporablam jo 3 mesece usak večer si jo nanesem gor in pustim največ dve minute.. ampk koža mora bit očiščena. Deluje, prisežm. Bolš kt kapsule in karkol drugo. Stane okol 5? ampk je vredna cene. Koža ti izsuši in mozolje zjutraj lhko sam še s prsti odluščš dol že po prvi uporabi Wink
Have fun (:
manncalove • Od: 7.5.2012 • Prispevkov: 49
Re: mozolji :((( 29.7.2012 17:49
moja mami se na to full spozna v teh kremah tabletkah je veliko kemikalij in mazol samo uniči kmalu nastane nou. najbolj pomag a doma narejena poprova meta. doma jo sami delamo in še nikoli nisem imela niti 1. mazolja ful pomaga. lah pa si večkrat pogledate oddajo na televiziji na programu hrt1 mislim da je okoli6 ure oddaji pa se reče dr oz veliko zanimivih tem ima en američan poglej. pa uporablej poprovometo drgač pa se jo tud kup u lekarni.

upam da sem ti pomagala. Exclamation Confused
Re: mozolji :((( 29.7.2012 17:50
moja mami se na to full spozna v teh kremah tabletkah je veliko kemikalij in mazol samo uniči kmalu nastane nou. najbolj pomag a doma narejena poprova meta. doma jo sami delamo in še nikoli nisem imela niti 1. mazolja ful pomaga. lah pa si večkrat pogledate oddajo na televiziji na programu hrt1 mislim da je okoli6 ure oddaji pa se reče dr oz veliko zanimivih tem ima en američan poglej. pa uporablej poprovometo drgač pa se jo tud kup u lekarni.

Re: mozolji :((( 29.7.2012 17:51
sorry ampak newem zakva ne odpre cel sporočil vsaj men ne
Klemen33 • Od: 16.1.2011 • Prispevkov: 36 • Kraj: Dolenjska <3
Re: mozolji :((( 15.8.2012 1:44
živjo.
am jz sm imu zelo velike probleme z kožo. vijolčn sm biu po licih in je bolel ko svije de še jst kaj šele spat nejsm mogu. pa sm velik tejih raznik kremc na prosto prodajo probu pa je blo enostavno rečen ku.ra.c use skup. pol sm šu pa dermatologinji pa sm ene antibiotike dobu...sej so pomagal sam se je po pov leta vrnil. pol sm šou v samostan v stično kjer sm dobu prečiščeno glino ki sm jo piv...je za vse zdraven še ne sam za kožo...pa je pomagal iz začetka pol je blu pa še huj...na zadne sm pa jemav tabnlete roaccutane in rečem de je blo katastrofa...ne vem kak ste tle punce lahk to jemale ker te tablete je rekla dermatologinja de teh tablet dekleta ne smejo, ne smeš jih če še ni zaklučena rast, pa kri se ti poslabša zlo in ne smeš 3-5let darovat krvi ker če dobi nosečnca to lahk splavi in podobno. res sm trpu in mi je dala obupno veliko začetno dozo, pol pa še večjo ker so bli testi ured tak de sm pojedu use kar je blu treba. in povem de je koža res bolš(imam pa trenutn 17let), učas se še pojav kak mozolj, ampak je bl posledica psihe.
je pa res de dva do tri tedne po začetku jemanja teh tablet začneš enostavno trpet ko svija...nimaš energije, vid se ti poslabša, vse te boli, clu na samomor misliš in podobno vsaj pr men je blu tku.

no to kar sm napisu je moja izkušnja...je pa rejs de je vsak človek drugač in tak de enim lohk pomaga glina, drugim mau več higiene, enim kontracepcijske tablete, nekaterim ki jih poznam pa je pomagal de so se psihično umiril oz. nekak so jim mogl clo starši in podobno pomagat de so se razbremenil...ponavad je to šola...

če pa še koga kej zanima mi pa lohk kdo pošle sporočil pa še kej povem k sm se na povnu izobrazu na tem področju
onlygirl • Od: 9.3.2011 • Prispevkov: 65
Re: mozolji :((( 15.8.2012 11:17
jz sm uporabljala cerin sensilab ja Smile neki mozoljev mi je zginlo, sam so mi čez neki cajta isto pojavljal naprej Wink

drgač sem pa dala že ogromno teh čistilnih gelov, tonikov, krem skoz...
mela sem od exfoliaca, vichy, garnierja, eucerina, balee, avona, cerin sensilab...
najbolj semizdi da mi je še pomagal ta čistilni gel od garnerja s krtačko al pa iz avona en tak fajn blagi čistilni gel iz čajevca..Smile

men se tu in tam pojavi kak mozolj, pa neki podkožnih mozoljev še mam :S
drgač pa trenutno uporabljam za čistilni gel od neutregene... je nov, pa je bol tak blag in brez alkohola..Smile za kremo mam od garnierja pure active, pa sem tut še kr zadovoljna, potem mam pa še za izsušitev mozoljev od cerin sensilab..Smile

drgač pa a mate kak nasvet, kk se znebit ogrcov? ker jih mam na nosu povno :/
onlygirl • Od: 9.3.2011 • Prispevkov: 65
Re: mozolji :((( 15.8.2012 11:18
manncalove pravi:

kolkrat na teden pa daš to na kožo?
pa res deluje? Smile
itsME • Od: 9.8.2011 • Prispevkov: 12
Re: mozolji :((( 17.8.2012 19:54
js res vsem ki imate težave z mozolji predlagam dermalno raztopino KLINDAMICIN, ker je res zakon, meni je 100% pomagala, bila sem fuull mozolasta res ful, tko da me je včasih bilo sram iti v mesto ali karkoli, zdaj pa mam kožo super-kot prerojeno Smile aja pa to vam mora zdravnik dati recept, res splača se Wink

še slika: [link]
Klemen33 • Od: 16.1.2011 • Prispevkov: 36 • Kraj: Dolenjska <3
Re: mozolji :((( 17.8.2012 22:48
če imaš bolj mau mozolju je škoda de kupuješ kreme p to...k si še bl uničuješ...bolš je en velik lonc vode skuhat da zavre in pol nad to vodo v pari držš obraz...mora bit pa cev obraz...sam ne smeš prenisku glave imt de te peče...faj je če se pa še pokriješ z brisačo glavo de para še dle ostane... in pač držiš dokler je para al pa dokler se ti da pa pol z hladnejšo vodo splakneš dol...in je res super Very Happy
al pa kako savno obiskat (nabol je pa če jo imate doma) pa se pol z mrzlo vodo splaknt pa je bolš k ti pa cev telo lpo očisti

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.