DIY in smola ;)• tiasq
• Od: 9.7.2012
DIY in smola ;)
14.8.2012 23:33
hej hoj, ka kdo mogoče ve, kje se dobi tista smola za ulivanje? pač k se uporablja za ogrlice, naprimer tole : [link]
bom probala sama nardit take verižce, ker so zakon ! ; ) am pa mogoče da bi se dobilo nekje okol novga mesta, brežice, krško? pa lahko tut u lj, pr leklerku kje. am pa še za te "podstavke" za verižce.. [link] to kovinsko ozad za sliko, če vete kaj mislm.. kje bi se to dalo dobit.. sej drgač če ni, bom pa pač naročila prek neta. pol drugič, a ve kdo za kkšne dobre DIY blogce? : ) ker ful rada berem in delam to,tak da.. • Gaby07
• Od: 3.4.2012
Re: DIY in smola ;)
15.8.2012 11:17
hellooouu drgač pa diy blogi.. moj naprimer xD pa A beautifull mess, PS I made this, Honestly WTF.. pa še jih je poglej na Craftgawkerju • tiasq
• Od: 9.7.2012
15.8.2012 16:21
Gaby07 pravi:hellooouu
drgač pa diy blogi.. moj naprimer xD pa A beautifull mess, PS I made this, Honestly WTF.. pa še jih je poglej na Craftgawkerju ja sj tisto smo tut mi delal.. k stopiš u mikrovalovki ne? sam to ni tapravo se mi zdi.. sj mam drgač tut js še neki tega.. sej drgač bom tut mal pogledala v novm mestu al pa lublan če je kje...bom mal uprašala okol. mislš da v kakšni trgovini z darili bi blo, al pa v millerju? : ) ja tvojga sm že pregledala. drgač pa hvala za imena,sm šla poogledat ja, tut i spy diy je dober • Gaby07
• Od: 3.4.2012
15.8.2012 17:03
tiasq pravi:
Gaby07 pravi:
hellooouu
drgač pa diy blogi.. moj naprimer xD pa A beautifull mess, PS I made this, Honestly WTF.. pa še jih je poglej na Craftgawkerju ja sj tisto smo tut mi delal.. k stopiš u mikrovalovki ne? sam to ni tapravo se mi zdi.. sj mam drgač tut js še neki tega.. sej drgač bom tut mal pogledala v novm mestu al pa lublan če je kje...bom mal uprašala okol. mislš da v kakšni trgovini z darili bi blo, al pa v millerju? : ) ja tvojga sm že pregledala. drgač pa hvala za imena,sm šla poogledat ja, tut i spy diy je dober ja to sm misnla ja. nevem drugga se ne spomnem.. mogoče bi blo v milerju |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.