PUNCE: DEPILACIJA in BRITJE - par uprašanj...

Leii • Od: 1.5.2012 • Prispevkov: 22
PUNCE: DEPILACIJA in BRITJE - par uprašanj... 20.8.2012 16:46
Smile [/quote]

Nazadnje urejal/a Leii 22.11.2013 21:35; skupaj popravljeno 2 krat
karjoladoo • Od: 20.6.2010 • Prispevkov: 173
Re: PUNCE: DEPILACIJA in BRITJE - par uprašanj... 20.8.2012 21:18
1. po nogah in pod pazduho pr 12-ih al 13-ih, okrog intimnega dela pa pr 14-ih
2. po nogah se učasih z depilacijsko kremo, drgač se pa brijem ker mam preveč občutljivo kožo. sm se pa učasihvoskala po nogah, zdj pa sam še učasih.
3. nobena (se nisve nikol pogovarjale o tem)
PorceLan • Od: 20.6.2009 • Prispevkov: 1866 • Kraj: Rehab
Re: PUNCE: DEPILACIJA in BRITJE - par uprašanj... 21.8.2012 0:45
res je dosti tem na to temo ja, z istimi vprašanji.

1. Vse pri 12.
2. Po nogah - topli vosek s kasetami, pod pazduho - britje, tam - brazilska, ko ni dnara pa britje
3.Jas sem jo vprašala kak se brije, pa mi je pač obrazložla in pokazala.
Re: PUNCE: DEPILACIJA in BRITJE - par uprašanj... 22.8.2012 11:02
Začela pri 13 pod pazduho, po nogah se nism upala, z mami nisva nikol debatirale o tem. Tko pač iz revij, pa frendice pa iz neta so ble prve informacije.
Drgač pa kombiniram - kakor je čas. Mal z voskom pa včasih klinca.
lubennicaaa • Od: 21.8.2012 • Prispevkov: 46
Re: PUNCE: DEPILACIJA in BRITJE - par uprašanj... 22.8.2012 12:42
jst sm use pr 11-ih sva se z mami takt že zmenle ker mam črne dlake.po pa nism mogla čakat sm pa tok kukr sm butasta uzela depilacijsk trak si dala na nogo pa udlepla, pa nism voska segrela tko da mi je gor ustou Smile poj mi je pa mami cele noge mogla z voskom. drgač se pa puvsod brijem tm udspodi se pa sam pr stran na sred pa z takimi škarjicami pustrižem. zej razmišlam u depilacijski kremi čene sm zmeri tm dol purezana Confused

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.