Menstrualni ciklus

zaskrbljena • Od: 8.7.2011 • Prispevkov: 46
Menstrualni ciklus 12.8.2012 8:46
Hej punce Smile
Mene pa zanima, če mate redne menstruacije in kolk ste stare? Namreč, zadne 3 mesce sm mela menstruacijo dokaj točno (kakšen dan odstopanja) ta mesec pa mi zamuja že 3 dni, vmes sem mela prvi spolni odnos, ki je bil zaščiten, tko da mislm, da do nosečnosti ni moglo pridt. Prsi me že bolijo, tut v trebuhu že nekej čutm, ampak menstruacije ni in ni :/ A je možno da mi menstruacija zamuje, ker sm mela vmes prvi spolni odnos? :/
Neimenovano • Od: 12.3.2012 • Prispevkov: 229
Re: Menstrualni ciklus 12.8.2012 9:07
Hej, jst sm mela pred tabletkami menstro dokaj neredno, vedno je bilo 1,2 tedna zamika in nikol nism pravzaprav vedla kdaj tocno nej bi jo dobila, samo bolj na približno.
Prejšnje leto mi je 1x celo zamujala 4 tedne, nardila sm tud nosečniški test in je bil negativn, menstra pa je pršla potem mal dni zatem. Tko da to zna bit včasih kr čudo ja. Very Happy ..
mislm, da te ne rab kej skrbet, sam čim manj se sekiri, k če ne je samo še dl ne boš mela.
Če maš že vse simptone menstre, bo pomoje pršla v kratkem.
Re: Menstrualni ciklus 12.8.2012 9:19
Neimenovano pravi:
Hej, jst sm mela pred tabletkami menstro dokaj neredno, vedno je bilo 1,2 tedna zamika in nikol nism pravzaprav vedla kdaj tocno nej bi jo dobila, samo bolj na približno.
Prejšnje leto mi je 1x celo zamujala 4 tedne, nardila sm tud nosečniški test in je bil negativn, menstra pa je pršla potem mal dni zatem. Tko da to zna bit včasih kr čudo ja. Very Happy ..
mislm, da te ne rab kej skrbet, sam čim manj se sekiri, k če ne je samo še dl ne boš mela.
Če maš že vse simptone menstre, bo pomoje pršla v kratkem.

Ma dej, zdele sm tko živčna da grem takoj delat test, takoj! Sporočim, kaj sm zagledala in upam na najbolš :/
Re: Menstrualni ciklus 12.8.2012 9:27
NA VSO SREČO JE TEST POKAZOV 1 ČRTICO Very Happy
zdej pa sam še teto čakamo ....
Neimenovano • Od: 12.3.2012 • Prispevkov: 229
Re: Menstrualni ciklus 12.8.2012 9:41
hehe ja sej bi blo res malo moznosti, da bi zanosila, ce si bla zascitena in vse, tko da ne skrbi, bo ze prisla. Smile
Re: Menstrualni ciklus 12.8.2012 11:12
Neimenovano pravi:
hehe ja sej bi blo res malo moznosti, da bi zanosila, ce si bla zascitena in vse, tko da ne skrbi, bo ze prisla. Smile

Mja sej, sam un filing k te kr nekej žre, pa rabš eno potrditev d nisi več žiučn Razz
whoknows • Od: 3.5.2011 • Prispevkov: 72
Re: Menstrualni ciklus 12.8.2012 13:41
Sej zato k si bla živčna je še ni blo, verjemi preverjeno Very Happy ko se nehaš sekirat bo takoj tu Smile
Re: Menstrualni ciklus 12.8.2012 23:06
whoknows pravi:
Sej zato k si bla živčna je še ni blo, verjemi preverjeno Very Happy ko se nehaš sekirat bo takoj tu Smile

verjetno res, zdej čakamo in čakamo Smile sporočim, ko pride ;D

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.