Long distance!

lana28 • Od: 1.4.2012 • Prispevkov: 88
Long distance! 2.4.2012 19:52
A je že kdo meu izkušnje z ''long distance relationship''?

kok pa je? a jo je težko obdržat?

kr men je trenutno ušeč en fant, ki pa ne živi glih blizu mene, in me pač zanima, kak je s tem, čemama sploh kej možnosti pa to Smile

dankeschön!
Victoria • Od: 2.4.2012 • Prispevkov: 1
Re: Long distance! 2.4.2012 21:37
To je pa čist odvisn od tega, kolk si stara pa od tega, kaj hočeš.
Js sem mela fanta s kirim sva se vidla enkrt na mesec in morm povedt, da ni blo preveč kul. Okey, so ble še druge prepreke umes.
Ampak menim, da če ti je dost všeč, pa če vidš, da je to obojestransko - go girl Wink
Ni tolk tžko obdržat, ko mu pa je včasih zaupat. Zto je pogoj, k ga morš pr tem upoštevat, da ga maš mal na daljavo sam kot prijatla. Tu je pa spt odvisn od tvojga namena, ki je lahk, al tip za dolg, al pa sam za met fajn.

Predlagam ti sam, da poskusiš. Če je ti je res tolk ušeč kot praviš, je vredno tvegat, a ne Very Happy
sarica1 • Od: 11.9.2010 • Prispevkov: 29
Re: Long distance! 14.8.2012 18:40
...

Nazadnje urejal/a sarica1 26.12.2016 9:46; skupaj popravljeno 1 krat
evica5 • Od: 16.11.2010 • Prispevkov: 349 • Kraj: Ljubljana
Re: Long distance! 14.8.2012 19:13
take zveze lahko delujejo. js recimo ne bi bla u taki zvezi iz enga razloga. js mam svojga fanta tut za podporo, k ga rabm. in to, da vem, da če ga rabm, pa ga ni blizu, men ni ušeč. rada sm zihr da je vedno ob men. ne zdej dobesedno, nism posesiuna. tut moj fnt ni lih zlo zlo bliz. js sm iz lublane, on iz logatca, pa je že men učasih bedno če sm slabe vole, ker mam res filing da pač ni ob men, čeprou je psihično vedno kle zame, vem da je. ampak mislm da js u zvezi na dougo razdaljo ne bi zdržala. usaj ne prou doug.. če pa mislš da res lahko uspe, pa probi valda. (:

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.