prosim pomagaj - težave v zvezi!! prooosiiim :)• trixxie
• Od: 27.8.2011
prosim pomagaj - težave v zvezi!! prooosiiim :)
21.8.2012 20:07
rabim mal vaše pomoči in nasvetov kaj naredit ker se sama res ne morem odločit. tko da prosim, da mi pomagate. OPRAVIČUJEM SE ZA TAKO DOLGO SPOROČILO, AMPAK PROSIM PREBERI IN SVETUJ!
stvar je pa taka: 1 leto in pol nazaj sem se začela družit s fantom, začela sva govorit po fb-ju in tko. in po pol leta druženja me je pač vprašu in rekla sem ja. vedel je da sem ga do takrat imela sam za frenda ampak je hotu poskusit. in sva pač poskusla. počas sem se vanga tut zalubla ker je res zelo super človek (prijazen, rad pomaga, posluša, lahko mu vse zaupam in mi bo vedno svetoval kaj naredit, vse težave in probleme mu lahko povem, pa zeloo lepo se do mene obnaša in me zna zelo lepo presenetit). in tako se je najino razmerje začelo počas razvijat - zgodiu se je prvi poljub, prve bolj intimne in osebne stvari itd. pač začela sva imet pravo razmerje in vse je bilo super. pol leta kasneje sva šla oba v srednjo šolo in takrat so se stvari začele mal spreminjat. Snovi je bilo ogromno, veliko sva se mogla učiti, ocene niso bile vse kot bi morale biti in zaradi vsega tega pritiska vsa se tudi midva malce spremenila. Bolj resno sva začela gledati na vse, včasih sva se tudi skregala zaradi čisto brezveznih stvari. In to se je vse bolj stopnjevalo, ampak sva si rekla da bova pač počakala na počitnice da bo šola mimo, da ne bo več toliko stvari. In tako so se začele počitnice, nama pa je šlo čedalje na slabše. Bolj sva se kregala ? pa ne tisto res skregala, ampak prišlo je do kakšnih nesporazumov zaradi čisto nepomembnih stvari. Nato sva se en dan nekaj pogovarjala in kar naenkrat je spet prišlo do nesporazuma in sem mu jaz rekla da počasi ne zdržim več tega vsega pritiska in da bi rada naredila pavzo (pač malce oddiha od vsega tega). Vedeti pa morate, da ga imam resnično rada, ogromno mi pomeni in ga nočem zgubit. Ampak zdi se mi bedno da imava neke probleme in se imava zaradi tega oba slabše in nisva tako srečna skupaj kot bi lahko bila. Za tem je šel on na morje, jaz pa tudi, tako da v tistem času nisva govorila. Ko sva prišla nazaj in sva šla ven je bilo vse kot nekoč ? objel me je, poljubil, sploh me ni želel spustiti iz objema. Vem da me ima rad in da mu nekaj pomenim in da me noče izgubiti. Teden kasneje mi je rekel da imava takšne težave zato, ker sva mogoče preveč hitela z zvezo in da ne ve če je pripravljen na zvezo. To me je logično potrlo in sem se zjokala. Povedal mi je da me ljubi, ampak da noče da sem nesrečna. Kmalu za tem je bilo spet vse normalno, nisva se nič kregala, v glavnem vse je bilo super. Ampak od takrat naprej (ko mi je rekel da ne ve če je pripravljen na zvezo) se je spremenil. Ni več takšen kot je bil, ima drug karakter ? ni več toliko zabaven, ko mu omenim da bi šla na bazen, na kolo mu ni za to, ko mu rečem da ga imam rada ne dobim odgovora? in to me zelo bega. Vem da nekaj čuti do mene, ker to vidim vsakič ko sva skupaj. Ampak on je drugačen. In sedaj ne vem kaj naj naredim. Res sem zmedena ker ga imam resnično rada. Sama mislim da res ne ve kaj bi rad (pač ali bi rad zvezo ali ne ? ker to je poleg šole res obveznost) in da zaradi tega noče tvegati in je bolj previden. Kaj pa vi mislite? Kaj bi storili v mojem primeru? Bi končali zvezo, nadaljevali z njo? Naj še omenim da se veliko pogovarjava o tem, ampak ne dobim odgovora, ki bi ga želela. Prooosim pomagajte mi, svetujte mi kaj naj storim. Opravičujem se vam za tako dolgo sporočilo, ampak sem vam morala vse napisati. Lp |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.