Ker me je 1x že prizadel, naj zdaj On naredi 1. korak!

regica • Od: 23.3.2009 • Prispevkov: 3
Ker me je 1x že prizadel, naj zdaj On naredi 1. korak! 26.5.2009 16:54
MAM ENGA SOŠOLCA V KATEREGA SEM ŽE DOLGO ZALUBLJENA. CEL RAZRED NAJU HOČE SPRAVIT SKUPI (CELO RAZREDNIČARKA Shocked) OD TAKRAT KO JE NJEGOV BF REKU DA MU JE PRIZNAL DA JE ON TUT U MENE. NAJ VERJAMEM KLJUB TEMU DA ME JE ENKRAT ŽE PRIZADEL IN NAREDIM PRVI KORAK ALI NAJ IGNORIRAM NJEGOVEGA BF TER CEL RAZRED IN POČAKAM DA ON NARDI PRVI KORAK ČE JE RES U MENE KOT PRAU NJEGOV FREND. ??
Embarassed
any • Od: 26.5.2009 • Prispevkov: 60
Re: Ker me je 1x že prizadel, naj zdaj On naredi 1. korak! 26.5.2009 17:58
hja, najprej prečist pr seb kako močno ti je všeč, glede na to da te je enkrat že prizadel. Pol k boš to razčistla se ti bo mogoč vsaj mal laži odločt če nardiš prvi korak...
če se boš odločla za to pa ga povab naprimr u kino. tam tibo že jasn če je vate... Wink
anchycka • Od: 25.5.2009 • Prispevkov: 190
Re: Ker me je 1x že prizadel, naj zdaj On naredi 1. korak! 26.5.2009 20:09
No ja,js mam podobno izkušnjo,sam ni blo nč pol.najprj ja razčist če ti je dost ušeč,da se splača tvegat.zdj nwem,če se otročje obnaša,pol lahk da se **** in te lohk še enkrat prizadane.nwem probi ga kje tko pozdravt,da bo sam,pa če ti bo odzdravu pa se ti kj nasmeju,al pa rdeč ratu pol je neki na tem,če se bo pa sam kj **** režu al pa biu tih pa ignoriru,se pa ****.al pa probi dobit msn al pa cifro od njega,pa se tko mal pogovarji z njim pa boš wse widla kako pa kaj...vso srečo.
Pia8 • Od: 11.5.2009 • Prispevkov: 2
Re: Ker me je 1x že prizadel, naj zdaj On naredi 1. korak! 27.5.2009 10:28
Počakaj naj naredi on prvi korak

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.