Lepo prosim: odpri in pomagaj!• meranitina
• Od: 5.7.2012
Lepo prosim: odpri in pomagaj!
10.8.2012 0:37
Hej,moj problem:
Spoznala sem fanta na katerega sem bila nora.!! Noro sem si želela, da bi bila skupaj in zaradi tega sem naredila nekaj norega; pisala sem mu sporočila. Ja, prav ste prebrali; love letters in preko facebooka... DO tega fanta sedaj ne čutim več ničesar sj se je pokazala njegova prava podoba, ki me odvrača. :ss TIp je ****č, bojim se, da bo ta sporočila komu kazal, ki so res dolga in jih je, kar 5 in na nobeno od teh ni odgovoril.!! Mogoče ne bo pokazal sedaj ampak čez 2,3 leti ali pa celo čez 10 let.!* Kaj naj naredim? Nazadnje urejal/a meranitina 10.8.2012 2:40; skupaj popravljeno 1 krat • slovenc79
• Od: 19.8.2011
Re: Lepo prosim: odpri in pomagaj!
10.8.2012 1:50
brez veze.. pač imela si čustva do njega, všeč ti je bil tudi če po kakem slučaju komu pokaže, in? nerodno zna biti, ampak tega se res nimaš kej sramovat kok si pa stara če lahko uprašam? • tiasq
• Od: 9.7.2012
10.8.2012 1:53
Meranitina pravi:Hej torej, moj problem:
Spoznala sem fanta na katerega sem bila nora. Noro sem si želela, da bi bila skupaj in zaradi tega sem naredila nekaj norega; pisala sem mu sporočila. Ja, prav ste prebrali; love letters in preko facebooka. DO tega fanta sedaj ne čutim več ničesar, saj se je pokazala njegova prava podoba, ki me odvrača. TIp je ****č, bojim se, da bo ta sporočila komu kazal, ki so res dolga in jih je, kar 5 in na nobeno od teh ni odgovoril. Mogoče ne bo pokazal sedaj, ampak čez 2,3 leti ali pa celo čez 10 let. Kaj naj naredim? čez 10 let ?? haha, dvomm da se bosta takrat sploh še poznala prebrala sm da greš na medijsko? predvidevam da ne bosta sošolca, tako da lahko kr lepo pozabš. • meranitina
• Od: 5.7.2012
10.8.2012 2:25
Sama enako razmišljam ampak vseeno pride do dvoma;D hvala obema.!! <3
• zbegana zvezdica
• Od: 18.12.2011
10.8.2012 12:03
Po moje nov nobenmu kazu tvojih sporočil če pa jih bo je pa res utročji in če se to zgudi peč use uber v šalo. Ne se sekerat
|
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.