Rabim nasvet! :) PROSIM• miijaaw
• Od: 29.5.2011
• Kraj: Celje
Rabim nasvet! :) PROSIM
11.8.2012 15:31
Pač sem šla pred enim tednom na morje z starših...in tudi bratranka z družini in še en moj prijatelj z svojo družino ta pa je s seboj še pripeljav prijatelja in njegovo družino....pol pa sma se s tem prijateljem od mojga prijatelja pač pogovarjala in mi je postal ušeč...in tudi večkrat me je objel preko ramen in nekako skrbel za mene....in tudi smejal se mi je..in po morju ko smo prišli domov mi je nasledni dan pisal na fb in tako sma si pisala..kakšna dva dni...zdaj pa je minlo 4 dni..pa še mi ni nič pisal...zlo ga pogrešam....pač premišlujem kaj če sm bla sam negova muha ...da se je sam poigral z men....nevem...
prou bi mi pršel kakšen komentar _________________ Live your live • slovenc79
• Od: 19.8.2011
Re: Rabim nasvet! :) PROSIM
11.8.2012 16:21
sestrična xD bratranka..
4 dni je malo, ne skrbi še. počaki še mal, bo odpisal • miijaaw
11.8.2012 18:00
sej vem hvala..sam vedno sem si govorila ne sme mi biti všeč...pa mi je postal ..kr on je nevem on je tak sexy pa use.._________________ Live your live • miijaaw
11.8.2012 18:58
pa men se že 4 dni zdi cela večnost...:/_________________ Live your live • zbegana zvezdica
• Od: 18.12.2011
11.8.2012 19:11
Kok pa sta sploh stara?
• miijaaw
11.8.2012 19:22
amm... js sm 16 on pa 17_________________ Live your live • Neimenovano
• Od: 12.3.2012
12.8.2012 9:13
Saj ga lahko ti kej kliknš na fejsu, zgubit itak nimaš nč. Če mu nisi ušeč ti bo to dau vedt z ignorom ali s pogovorom, tko da je vseen če poskusiš in vidš pr čem si. Sej ja opaziš, kdaj se fant zanima zate in kdaj ne. Sploh pa se lahko tud fant počuti k da ti najedla in noče kliknt, potem se pa tko v krogu vrtita. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.