mam problem

lollipoop • Od: 8.8.2012 • Prispevkov: 122
mam problem 11.8.2012 11:28
po tem ko sva 1mesc furala s fantom sm ga pustila (zakaj šele po 1mu mescu?? ker prej nism bla dost pogumna) on tega nekak ni hotu sprejet in zdj še kr neki sprašuje in nevem kako mu povedat da mi res nikol ni biu ušeč brez da bi ga užalila pa da bi bla še kr frenda (usaj da mi nebi PREVEČ zameru) k je drgač kr uredu človk
kaj nj mu rečem?? Rolling Eyes
kje pa kako?
zbegana zvezdica • Od: 18.12.2011 • Prispevkov: 29
Re: mam problem 11.8.2012 13:54
Sploh ne vem zakaj začnete hodet z nekom ki vam ni všeč? Ampak okej. Drugač pa dober bi blo da se enkrat z njem dobiš in mu pač poveš da ti pač nisi vanga in da ti je žal sam da ne bo šlo. K če nekomu neki uživo reč je pač bol rsno in ponavat človk dojame.
lollipoop • Od: 8.8.2012 • Prispevkov: 122
Re: mam problem 11.8.2012 14:18
on me sploh ni prašov ampak je kr zatrdu da furava
to je drgač DOST nesramn od njega

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.