Ka nej nardim?• irish
• Od: 12.2.2012
Ka nej nardim?
12.6.2012 18:48
U šoli, u razredu imam eno sošolko. Ne vem zakaj, ampak me ne prenaša. druge prjatlce šunta prot meni, me žali pred celim klasom, ponižuje... Uničla mi je superge, 70 euru, pa ne morem dokazat. grozi da me bo pretepla... tipu ka sm mu ušeč in on meni razlaga razne butaste laži o meni... Poskuša me u vsem prekašat, zmer zabije use kr js predlagam.. itd.. :c
Ne wem... Ka nj nardim? Vem, da ne zgleda to tko hudo, ko js čutim.. sam vseen... je meu kdo kake izkušnje? Skos ignoriram, ap ne zaleže. Ne mi staršeu pa psihologou predlagat. :/ • theoneblondie
• Od: 8.2.2012
Re: Ka nej nardim?
12.6.2012 18:52
irish pravi:U šoli, u razredu imam eno sošolko. Ne vem zakaj, ampak me ne prenaša. druge prjatlce šunta prot meni, me žali pred celim klasom, ponižuje... Uničla mi je superge, 70 euru, pa ne morem dokazat. grozi da me bo pretepla... tipu ka sm mu ušeč in on meni razlaga razne butaste laži o meni... Poskuša me u vsem prekašat, zmer zabije use kr js predlagam.. itd.. :c
Ne wem... Ka nj nardim? Vem, da ne zgleda to tko hudo, ko js čutim.. sam vseen... je meu kdo kake izkušnje? Skos ignoriram, ap ne zaleže. Ne mi staršeu pa psihologou predlagat. :/ pr takih ljudeh NE ignoriraj... zaf*** jo do konca. =) resno, če te zabije ona, jo dej še ti nazaj. Če te šuhta tolk naglas da jo slišiš ji reč če je tolk fu***na da misl, da je ne slišiš in kaj hudiča ma proti teb • annchx3
• Od: 29.5.2011
12.6.2012 20:11
kak sovražim take. fak. *rolleyes*
js bi se je na tvojem mestu izogibala na 200km, sam to ne gre ane. =/ am. druga možnost je pol, da ji dokažeš da se je ne bojiš. pač nwem če ti neki reče jo zabijše nazaj, al pa se zder na njo kaj si ji sploh nardila pa tko. pa resno se zader na njo ko jo to uprašaš, kr kulkr js poznam take ljudi se začnejo norčvat če na lep način uprašaš. ne ukvarji se z njo, dokler se ona ne začne ukvarjat s tabo. takrat ko ti pa začne težit pa se neki pametnga spoun pa jo zabij. druga že skor nemoreš no. drgač ti ne znam pomagat. • anibani
• Od: 6.6.2012
13.6.2012 17:34
ja vprašaj jp če si ji mogoče všeč kr se tolk z tabo ukvarja... pa pač tak na glas reči da bojo vsi čuli da ni tvoj problem če je lubusumna na tebe, si pač bolša od nje! tok to je! • jully47
• Od: 31.3.2011
13.6.2012 18:35
enkrat ko ti bo kej takega rekla jo vprašaj ka ma tak proti tebi. če se bo delala da neve o čem govoriš pa ji daj neki primerov.
ti pa priporočam da je ne zabiješ nazaj kr te bo še bol sovražla in ti bo delala še hujše stvari. razn če hočeš vojno z njo. te si jih ti tut neki dobi na tvojo stran pa jih šuntaj proti njej. sam tak se bo vse še bol poslabšalo. probi se enkrat pogovorit z njo. lahka probaš tut pred celim razredom kr če se boš probala na samem lahka da bo kr šla pred razredom te pa lahka še kaka prijatlca zagovarja. no vglavnem enkrat ko te zabije jo vpraši ka ma tak proti tebi pa naj se kaka prijatlca postavi na tvojo stran da boš vidla v čem je sploh problem. pol boš pa že vedla kak naprej... pa srečno • lost
• Od: 13.6.2012
13.6.2012 20:59
Upam da te ne moti ampak jaz bi tudi povedala svojo izkušnjo. No vse se je začelo že pred leti ko me je en fant iz paralelke začel napadati brez razloga. Ne lažem se, resnično brez razloga. Nikoli prej ga nisem niti pogledala. Nisem se preveč obremenjevala saj mi je dejansko popolnoma vseeno zanj. Ampak zadnje čase sem pa prav obupana. Leta so minila in vedno več ljudi ščuva proti meni. Na začetku se sploh nisem zmenila ampak zdaj več ne vem. Utrujena sem od nenehnega prepiranja in rada bi naredila temu konec ampak ne vem kako. Nikoli in nikdar se nisem pokazala šibka pred njimi globoko v sebi se me to vseeno dotika.
No vsaj izpovedala sem se če nič drugega, kakršenkoli nasvet pa je seveda dobrodošel • monxiee
• Od: 2.6.2011
13.6.2012 21:48
OMG kok pa js to sovražm -.-
Lej dokler tvojga tipa ne naščuva prot teb je še dobr. Hm..mja sm mela podobno situacijo. Tist k se ti folk reži u glavo, pol k slišš poun neresnic o seb, pa tist k prou naglas opravljajo. -.- prov sovražm tak folk.Hm..lej pač oni vejo da si krhka z osebnostjo, in tja bodo uglavnm dregval dokler se nouš sam psihično sesula. Lej postav se zase, nabij ji neki kar si ti bolša od nje. Recimo da je ploh..al pa da ma faco k neuem kua. uglavnm sam ubij jo nazaj. PA nej ti bo usen kaj si drugi misljo. Folk se drgač itak po vetru ponaša tkoda k bodo ugotovil da si ti boljša, bošmela čedalje več folka okol sebe. • Lojzica
• Od: 20.3.2012
14.6.2012 22:50
očitno ma ta ženska probleme -.-' reč ji da ne veš zakaj se tok s tabo ukvarja, če ma kšne prbleme? da nej se mal skilera in se začne brigat zase, kr jo folk take ne bo prenašu.. jst bi jo nabila haha • SmileOnMyFace
• Od: 26.6.2012
• Kraj: Ljubljana
22.8.2012 17:07
Na tvojem mestu bi se nemudoma uprla. Pred celim razredom jo nadri, da ji bodo vsi lasje popadali z glave. Če je potrebno, jo primi za ramena in jo začni tresti (tako te noben ne bo moral obtožiti, da si jo udarila). Pusti, da začne jeza kar bruhati iz tebe. pokaži, kako zelo besna si! Če te bo udarila, jo imaš udariti nazaj, če ne moreš nobenega udariti, počakaj na učitelje in potem bo ona kriva, ker te je ona udarila! Prepovedano je pretepanje, prepiranje pa ne • slovenc79
• Od: 19.8.2011
22.8.2012 19:06
been there :S tak folk je psihiopatski.
povedat morš vsem kakšna je, za vsako malenkost povej učetlcam. da se ve kakšna je. in potem ti bo tudi pomagal kdo. lahko pa ti pomagam da bo mela druge probleme jaz sem imel v osnovni sošolca ki me je čist sovražil, brez razloga. jaz sem bil pa navajen da sme pogoltnil in ignoriral. no na koncu nisem mel nobenga prijatla več, in mi je pustil posledice - to da sem popolnoma nezaupljiv do kogarkol. če bi se lahko vrnu nazaj bi ga tok nalomu da ne bi več hodu. • Someone.
• Od: 29.6.2010
22.8.2012 19:54
js bi jo na tvojmu mestu žalila nazaj. če pa še kr nebo nehala ji pa dej en šamar da bo utihnala hahaha:D
glede tistga ko ti je rekla da te bo pretepla je pa tk: pes ki laja ne grize;) |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.