ljubezen• ful
• Od: 23.8.2011
ljubezen
23.7.2012 9:37
Res bi mi pršu prou kšn nasvet ker sm trenutno čist na tleh Spoznala sm fanta, ki je bil popovn zame resnično sm ga ljubila in ga ševedno )= . Pred kratkim pa mi je priznal da se boji da iz najinega razmerja nemore biti nič saj ševedno ljubi svojo bivšo. Skupaj sva bila res da samo 1 mesec ampak sm že spoznala njegove starše res res ga imam rada zato sm mu tudi povedala in želim da bo srečen pa če tudi ne zmano .. Moje srčne rane pa so nepredstavljive zdi se mi da se bom utopila v solzah :'( • BlackShadow
• Od: 23.7.2011
Re: ljubezen
23.7.2012 16:08
ne se sekirat našla boš bolšega sploh pa 1 mesc ni neki veliko in ti povem bolš da se je zj končalo ko pa da bi ti to reku ko bi bla dl skupi kr pač bl k si dlje z nekom bl bo bolelo če te bo prizadeu • metuljcica2
• Od: 27.1.2009
Re: ljubezen
1.8.2012 16:59
Težko je to, te razumem. Sam je vseeno boljš da je bil iskren pa je to priznal. Boli pa vseeno ne. Ja, tak bom rekla, čas zaceli vse rane, malo časa more minit oz. če ga maš ful rada kr dosti časa, pa ga boš prebolela. Sploh če boš spoznala koga drugega, pa ti bo malo lažje. S časoma pa seveda pozabiš oz. pozabiš tak nikoli samo ni ti več hudo in normalno zaživiš naprej. Dokler pa tega ne bo, pa ne bo lahko ne.
Ampak če vidiš da ima bivšo res rad, potem tu ni kaj. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.