Ljubezen med bratom in sestro• nancy
• Od: 27.4.2010
Ljubezen med bratom in sestro
28.7.2012 20:26
Živjo.. okej mam res en orng velik problem.. me zanima kaj si vi mislte o tem ampak težko da me bo kdo sploh razumeu..Pred nekej mesci sm spoznala svojga poubrata (prvič po 15h letih). No in že takoj mi je biu ušeč, še predn sm ugotovila da je moj pou brat. No pol sva se pač spoznala in valda začela takoj družt. No in iz tega je zrastl nekej več.. Iz čiste **** sva se poljubljala kasnej sva se začela zadovoljevat in tko naprej.. Ampak je problem da sva se na pouno zatrapala drug v druzga.. ne mine dan da nebi govorila alpa se vidla. res je noro.. do njega čutm to kar nism še do nikogar.. in tud njemu se dogaja podobn.. ampak v sloveniji je tj. incest kazniu.. Če bi zato kdo vedu bi me izklučl iz družbe in tko naprej.. res ne vem kaj nej nardim.. rekla sva da bova pustila času čas in kar bo bo.. ampak kaj si vi mislite o tem? vem da ni normalno.. ampak dejansko se je pokazal da ljubezen nima meja in ovir..
• irish
• Od: 12.2.2012
Re: Ljubezen med bratom in sestro
28.7.2012 21:31
jao. u družbi bi vaju bol težko sprejeli. ne vem. če se mata rada, se družta. pa zadržta zase. edino narobe kar lahka pride iz tega so otroci. :/
• labodcek
• Od: 1.2.2012
28.7.2012 22:14
oj
js te popolnoma razumem kako... tut js sm se prej neki let zaljubu v sestrično, nisem vedel da je moja sestrična in sem jo z lahkoto pozabil...hvalabogu aja kok str je brt? LEJ če se mata ful rada pa ostanita in drugim poskusita lepo razlozit da se ful ljubita... ja v sloveniji majo sestro in brata ki se ljubita in mata druzino tako da ni blem... če bodo tvoji prjatlji/sorodniki itd ne bodo lepo sprejeli pa pejta v drzavo kjer lahko normalno zivita naprei..a ne se skrivat da se ljubita to bo najslabs... upam da sm kej pomagal:) • tiasq
• Od: 9.7.2012
28.7.2012 23:53
dobr je vsaj to, da je tvoj polbrat in ne pravi brat.
lej zarat mene lah uživata, samo ne otrok met.. ker se lah rodi pohablen..(sicr je mal možnosti, ker je polbrat) ker bi blo mal neetično.. sm brala eno knjigo, kjer sta se brat pa sestra zaljubila.. bi ti dala naslov, pa sm pozabila.. : / • labodcek
• Od: 1.2.2012
29.7.2012 10:42
[link]
poglej • nancy
29.7.2012 13:39
labodcek pravi:oj
js te popolnoma razumem kako... tut js sm se prej neki let zaljubu v sestrično, nisem vedel da je moja sestrična in sem jo z lahkoto pozabil...hvalabogu aja kok str je brt? LEJ če se mata ful rada pa ostanita in drugim poskusita lepo razlozit da se ful ljubita... ja v sloveniji majo sestro in brata ki se ljubita in mata druzino tako da ni blem... če bodo tvoji prjatlji/sorodniki itd ne bodo lepo sprejeli pa pejta v drzavo kjer lahko normalno zivita naprei..a ne se skrivat da se ljubita to bo najslabs... upam da sm kej pomagal:) Hvala!!! star je 18 • nancy
29.7.2012 13:41
tiasq pravi:dobr je vsaj to, da je tvoj polbrat in ne pravi brat.
lej zarat mene lah uživata, samo ne otrok met.. ker se lah rodi pohablen..(sicr je mal možnosti, ker je polbrat) ker bi blo mal neetično.. sm brala eno knjigo, kjer sta se brat pa sestra zaljubila.. bi ti dala naslov, pa sm pozabila.. : / Hehe ne otroke bi posvojila alpa kako drugač prišla do njih.. Ooo to bi blo supr ker rabm kšne pogovore in nasvete od ljudi ki se jim je to nardil.. res je grozn občutk ko veš kok noro ljubiš nekoga in kok noro je to prepovedan.. • Alissa
• Od: 5.2.2012
29.7.2012 19:19
lej zarat mene lah uživata, samo ne otrok met.. ker se lah rodi pohablen..(sicr je mal možnosti, ker je polbrat) ker bi blo mal neetično.. sm brala eno knjigo, kjer sta se brat pa sestra zaljubila.. bi ti dala naslov, pa sm pozabila.. : / Jana Frey - Poljub moje sestre. drgač pa sej to ni incest , če je tvoj polbrat. Če bi biu pravi brat, pol bi biu, sam tko pa ni. Drgač pa ja, najbol, da to obdržita zase _________________ Viva la Vida ;P • tiasq
• Od: 9.7.2012
29.7.2012 21:57
Alissa pravi:
tiasq pravi:
dobr je vsaj to, da je tvoj polbrat in ne pravi brat.
lej zarat mene lah uživata, samo ne otrok met.. ker se lah rodi pohablen..(sicr je mal možnosti, ker je polbrat) ker bi blo mal neetično.. sm brala eno knjigo, kjer sta se brat pa sestra zaljubila.. bi ti dala naslov, pa sm pozabila.. : / Jana Frey - Poljub moje sestre. drgač pa sej to ni incest , če je tvoj polbrat. Če bi biu pravi brat, pol bi biu, sam tko pa ni. Drgač pa ja, najbol, da to obdržita zase jap to knjigo sm mislna . • nancy
30.7.2012 16:28
Hvala za use odgovore • SmileOnMyFace
• Od: 26.6.2012
• Kraj: Ljubljana
31.7.2012 13:55
lej zarat mene lah uživata, samo ne otrok met.. ker se lah rodi pohablen..(sicr je mal možnosti, ker je polbrat) ker bi blo mal neetično.. sm brala eno knjigo, kjer sta se brat pa sestra zaljubila.. bi ti dala naslov, pa sm pozabila.. : / možno, da je to knjiga POLJUB MOJE SESTRE od Jane Frey! [link] brala sm to knjigo in morm priznat, da sploh ni slaba • nancy
31.7.2012 16:19
Najlepša hvala! Knjigo si bom šla v kratkem izposodit.. Sama pa že pišem svojo plat zgodbe..• nancy
PROOOSIIMM
18.9.2012 17:41
Živjo! spet js.. no nej vam sporočim da sva z bratom še vedno skupej ampak sva se znašla pred ogromnim problemom, ko se bova morala odlčiti ali z zvezo nadaljevati ali končati.. Lepo bi prosila.. če ima kdo kakršnekoli izkušnje s tem.. naj me kontaktira, lako tudi po zs..res rabim pomoč! PROSIM!
• absjdlfjs
• Od: 14.9.2012
20.9.2012 21:23
ooo kriza :/ cist razumem drugac kako je ce nisi sprejet v druzbi...mene tut ne sprejemajo ker sm bi -.- drugace pa res taprava ljubezen premaga use.. ce se mata tok rada da nemorta en brez druzga pac nadaljujta s tem. vazn je da sta vidva srecna ne pa kaj drugi recejo na to. alpa ce bi se pogovorila s psihologinjo alpa kej podobnga? js vaju podpiram |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.