kako potolažit prijateljico ? PROSIM !

saaaraaa • Od: 5.9.2010 • Prispevkov: 41
kako potolažit prijateljico ? PROSIM ! 28.4.2013 19:38
Mene zanima kako bi potolažla prijateljico kaj bi ji rekla ker res nevem kaj narediti! Umrla ji je babica zato je zelo žalostna in bi ji rada pomagala ampak nevem kako!? Prosim če ima kdo kak nasvet, iskušnje... ?
lubennicaaa • Od: 21.8.2012 • Prispevkov: 46
Re: kako potolažit prijateljico ? PROSIM ! 28.4.2013 22:14
mmm sva na istem Confused
moja bff je fuuuullllllllll žalostna ker misl da je njena simpatija zalublena vame Shocked
js dobesedno ne vrjamm sam k mij puvedla zaka se joka sm rekla ''jp, js sm pa papež'' mislm in se še naprej zloo družva in sm ji tut razložila zakaj on ni vame in nej neha mislt da je vame....in je use uredu Very Happy
sam je tvoj primer ful bl **** tkoda je putrebn čs da se umiri in da pučas nau več tok žalostna...jo pa usen pel u kkšn kino alpa šoping da čim bl puzabla na to kr si ji je nardil
Confused
zabitex • Od: 22.6.2012 • Prispevkov: 10
Re: kako potolažit prijateljico ? PROSIM ! 28.4.2013 22:33
Meni je dedek umru minuto zatem k sem šla od njega...in tega dne nebom nikol pozabila... drgač mam pa še dost izkušenj iz temu kr sm tut v takem poklicu d je to in še kej druzga prisotn usakodneuno...
Ugl. reč ji, da ji stojiš ob strani, d je to deu žiulenja in d jo babica zdej spremlja iz nebes...npr. to je full pomagal moji prjatlci, k je bla u isti situaciji kt ta tvoja prjatlca oz. si na istm kt sm bla jz tkrt... Smile

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.