Pomooooč... :/ NUJNO!• MandM
• Od: 5.5.2012
Pomooooč... :/ NUJNO!
14.8.2012 0:22
Hej hej!
Preberite vse, prosim.... :/ Brez ovinkarjenja povem... Stara sem 17, visoka 170 cm in imam 79 kg. Kot vse, sanjam o suuuper postavi... Ampak veste, ko se v kopalkah pogledam v ogledalo, se postavim v lepo držo, saj ne zgledam tako grozno.. Res je, da imam močnejša stegna in boke..Toda moje oči vidijo drugače kot druge. Živim v družini ki si ne prikriva nič, povemo si kaj mislimo itd. Tako sem prejela kritiko dedka, češ da se tako hitro redim, da sem 'prava baba'... Pa ne mi reči, da mam nesramnega dedka, cenim to, da mi pove v obraz in da je iskren... Ampak vseeno pa sem se branila, tudi mama in babica sta me branili, češ da nisem več krhka 5 letna deklica... Nekoč se je podobno že zgodilo z mojo botro... Kar mi je začela govoriti, češ da naj začnem paziti na postavo, ker drugače ne bom nikoli dobila službe, ker nikjer nočejo DEBELIH! dobesedno to je rekla... in res, take besede ki jih izrečejo sorodniki bolijo... čeprav sem na videz močna, me je to zelo potrlo... Začela sem razmišljati... Morda je to bilo to, tista motivacija, da sem začela uresničevati sanje.. To se ni zgodilo zgolj zaradi tega kar mi drugi govorijo, temveč zato, ker sem se sama tako odločila! Že dlje časa tudi sama želim lepšo postavo, oz. malo manjša stegna in zadnjico.. (trebuh imam res super)... No, ampak čeprav zadnje čase res športam, tudi probam manj jesti ravno iz razloga da bi spremenila postavo mi nekako to ne uspeva.. Čisto sem obupana... Kje naj najdem motivacijo za naprej, če še ni nobenih vidnih rezultatov??? (no, popravila sem samo svojo držo in že to lepše vpliva na celoten izgled postave) Ne bi rada prišla tako daleč kot sestrična, ki je stradala, da ima sedaj super postavo (v zameno pa ima resne težave z želodcem) ... zato vas prosim, katera ima podobne izkušnje???? Kako se znebiti tistih odvečnih stvari na stegnih, bokin in zadnjici npr. v kar kratkem času?? Rada bi, da bi se že v kakšnih 14 dneh opazili VIDNI rezultati.. Je sploh moogoče? :/ Vem, da je teh tem dosti že odprtih, toda zanima me konkretno, ker sem preveč obupana. Res bi rada naredila nekaj za moje telo, da bi bila zadovoljna predvsem JAZ in drugi. Morda bi se s tem povečala tudi moja samozavest, posledično priljubljenost itd... Zato res prosim za nasvete! Hvala vam :* • slovenkaa
• Od: 11.6.2012
Re: Pomooooč... :/ NUJNO!
14.8.2012 10:07
js mam podobne izkušnje stem:) js bi ti priporočala d usak dan tečeš najmin polure, al pa tečeš po stopnicah gor-dol, odpravi se tut kej kolesart, rolat, zvečer pa tudi telovadi (izpadni korak, počepi,... posebej pa pazi na prehrano imej 2 ''večja'' obroka in 3 manjše, NUJNO moraš začeti zutri ss zajtrkom (sadje, jogurt, jajce,..) imej obroke na 3 ure, med 17.00 in 18.00 pa imej zadni obrok:) če boš vse to delala bi se ti moglo u 14 dneh poznat kar veliko. optimistična bodi pa vrjemi vase, potem ti bo uspelo! |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.