HELPP!!!!

majchymwa • Od: 19.12.2010 • Prispevkov: 5
HELPP!!!! 23.9.2012 13:16
Z fantom sma včeraj imela nezaščiten spolni odnos (4 dni po menstruaciji)..sicer ga ni niti notri mel ampak ga je drgno ob mojo nožnico(od zadaj-ležal je na meni) in ga je odmaknil ampak malo je vseeno prislo na mojo kožo...
Sicer ja ne netu pisalo da imam neplodne dneve ampak vseeno...kolko je možnosti da bi bla noseča???
HVALA Very Happy
bubaFreak • Od: 2.1.2010 • Prispevkov: 73
Re: HELPP!!!! 23.9.2012 16:53
možnosti so itak zmeri ane, samu mislm da je pr tep ful mal možn, ker pač mora semenčice pridt s curkom globoko v tebe, da lahko oplodi jajčece.. ampak za usak slučaj čez 14 dni nared test nosečnosti..

je pa še neki, če si še nedolžna, pa da maš še deviško kožico, potem mislm da ni skrbi, ker pač mora se deviška pretrgat, da lahku to use naprej gre..

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.