česa NEBI posodili drugim..??• nimamidej
• Od: 26.4.2012
česa NEBI posodili drugim..??
7.8.2012 20:36
okej,mene pa zanima,česa nebi nobenmu posodili (od svojih ali osebnih stvari)..??
-jst nobenmu ne posodim glavnika,kr vem,ka lahka use dobiš..tak de znorim,če se kdo češe z mojim glavnikom -pol tut nobenmu nebi posodla svoje krtačke za zobe umivat (blak, znorim).. pol neprenesem,de kdo spi u mojih rjuhah (u pojsli lahka,sam de si rjuhe zamenja).. pol tut nerada posojam svojih čevljeu in oblačil..kr pol pa ona oseba švica,in mi bi bil pol bedn občutek,de jst pol to za njim nosim.. (hlače ja, majce ne.. za čevle isto,ne prenesem niti de jst od drugih nosim al pa probavam.. (blek,fuuj.. ) :/ label za nego ustnic,deootou u stikih..fuj.. SORRY,AMPAK JST PAČ ENIH STVARI NE MORM,..še dopišem kej,če se še kej spomnem.. DOPIŠTE ŠE VI,KA NEBI (NAJRAJ) NOBENMU POSODL.. • tiasq
• Od: 9.7.2012
Re: česa NEBI posodili drugim..??
8.8.2012 1:05
rdecelaska pravi:okej,mene pa zanima,česa nebi nobenmu posodili (od svojih ali osebnih stvari)..??
-jst nobenmu ne posodim glavnika,kr vem,ka lahka use dobiš..tak de znorim,če se kdo češe z mojim glavnikom -pol tut nobenmu nebi posodla svoje krtačke za zobe umivat (blak, znorim).. pol neprenesem,de kdo spi u mojih rjuhah (u pojsli lahka,sam de si rjuhe zamenja).. pol tut nerada posojam svojih čevljeu in oblačil..kr pol pa ona oseba švica,in mi bi bil pol bedn občutek,de jst pol to za njim nosim.. (hlače ja, majce ne.. za čevle isto,ne prenesem niti de jst od drugih nosim al pa probavam.. (blek,fuuj.. ) :/ label za nego ustnic,deootou u stikih..fuj.. SORRY,AMPAK JST PAČ ENIH STVARI NE MORM,..še dopišem kej,če se še kej spomnem.. DOPIŠTE ŠE VI,KA NEBI (NAJRAJ) NOBENMU POSODL.. haha omg. js bi pa use, kar si gor naštela, razen pač zobne štetke. ker to je normalno, da ma vsak svojo.. prešvicane majce pa itak daš prat, ne? zka pa da ne bi probavala od drugih oblek? sej se ne morš nč nalest al pa kej js pa ne bi dala mojo mačko. sploh pa moje sestrične k so mlajše, in jo tako mrcvarjo... -.- drugo bi pa vse dala • bl00dyhell
• Od: 27.7.2012
Re: česa NEBI posodili drugim..??
8.8.2012 17:32
jst bi od zgornih naštetih stvari use posodla. AMPAK samo dobri prijateljici. mogoče samo zobne ščetkke ne... pa še to ne bi biu nevem kakšn kriminal če bi. posojala nebi: -telefona! |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.