sex in še ene par stvari :) haha

ful • Od: 23.8.2011 • Prispevkov: 87
sex in še ene par stvari :) haha 23.6.2012 11:38
Evo bom začela kr na začetku zančna enmu partiyu sm spoznala enga fanta in sva se nekak zaštekala in pač v ne najbol treznem stanju z njegove strani nakonnc ostala na trau in se mal muckala pa to on sej hotu dol dat sam sm rekla ne ker se mi ni zdel primern. pa me je že nasledn dan poslou sms in sva se pogovarjala še tri dni pač tipkala poj smo se zmenil da gremo skupej vn se kopat smo se šli 2x sm bla tut večino časa nanga prleplena poj me je pa enkrat povabu k nemu film gledat in pač ni ostal sam pr filmu nakonc sva se dala dol ampak mi ni blo žou ker je biu res obziren in nežen in use pa zanima me kakšn mate vi mnenje na to glede da se poznava 1tedn ;P? z bivšimu se po 1 letu nism hotla dol dat x) haha aja pa še to glede britja imnimnih delov a vam je kul da so pobrita al ne ? in kko s čim men gre ful naživce če z britvico k poj take zoprne rdeče pike nastanej ;P hwala pa lepe počitnce Smile
Re: sex in še ene par stvari :) haha 23.6.2012 11:52
aja pa še to kok je možnosti da sm noseča mela sva kondom ni poču sam me šeuseen skrbi mal :S ? hehe
evica5 • Od: 16.11.2010 • Prispevkov: 349 • Kraj: Ljubljana
Re: sex in še ene par stvari :) haha 23.6.2012 12:37
noseča najvrjetneje nisi če je biu kondom res gor.
js mislm da je prezgodi ampak sej ti najbol veš Smile
za britje tisto uprašanje je vrjetn bl namenjeno tipu ampak iz ženskega vidika se js bolš počutm če mam pobrito. glede britja pa depilacij maš pa usaj zadne cajte že usaj ene 5 tem (: mau poglej
Re: sex in še ene par stvari :) haha 24.6.2012 19:43
upam no biv je gor sam je mal zdrsnu dol do polovice pa ga je on poj popravu ...
evica5 • Od: 16.11.2010 • Prispevkov: 349 • Kraj: Ljubljana
Re: sex in še ene par stvari :) haha 24.6.2012 21:50
aja.. pol nevem. ampak če mu ni pršlo še takrt vrjetn ni problema (:
Rebekky • Od: 1.7.2012 • Prispevkov: 33
Re: sex in še ene par stvari :) haha 7.8.2012 15:56
S starostjo se obdobje vzdržnosti relativno krajša ane Wink Glede frizurce majo pa tipi različne želje. Ampak najprej sebe vpraši, kako je teb všeč.
Enim je kul, da je zgori mal tepiha, eni bi mel pa čist gladko.
Drgač pa z britvico - upam, da se briješ na dol in ne na gor. Pa namaži si potem s kšno kremo in bo manj al pa skor nič spuščajčkov.

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.