HeŁp CeŁa ŠtAłA• annalove
• Od: 26.9.2011
HeŁp CeŁa ŠtAłA
8.8.2012 20:18
OKEEEJJ no tko je blo uglavnm u enga tipa k ga bom poimenvala kr X sm zalublena že 8 mescou. Probavam da nep preveč upazu da sm vanga al pa kej tacga ampak sam da mi je luštn in tko. NO IN ZANČ poj k smo se kopal me je klicala ena številka k mi je neznana in se itak uglasm pa gun na druk stran reče: ''Ojla X tuki!'' jst itak čist ''Aha in kej hočš?'' ''Ja no a sm ti kej ušeč,ker sm mislu da bi bla sej veš skupi ane...''' in pol se začnem režat in prekinem. poj sm pa zvedla da je ista številka klicala mojo frendo in se ji je predstavu kot Y k je bla ona učas vanga. NO IN BISTVO TEGA JE DA NUJN RABM IZGOVORE ZA GUNE BABE K POJMA NIMAM KO SO ZVEDLE U KERGA SMO. HOČMO NEKAK PROBAT DUKAZAT/REČT DA NISMO U NIH K SO TAKE DA BI TO TUT NA FEJS UBJAULE IN ITAK CEU ŠOL PUVEDLE DA BI SE NM REŽAL ZA HRPTM TKODA PROSM HELP!! _________________ BE COOL!!!!!!!!LOVE IS BEAUTIFUL!!!!!!!!!!! • annalove
Re: HeŁp CeŁa ŠtAłA
8.8.2012 20:19
AJA PA POJMA NIMAM KE SO DOBL NAŠE FONSKE _________________ BE COOL!!!!!!!!LOVE IS BEAUTIFUL!!!!!!!!!!! • slovenc79
• Od: 19.8.2011
8.8.2012 20:50
dej po slovensk piš madona no xD
kaj je to guna? no kukr razumem je to zdolgočaseno frocovje k se **** tko da ti ni treba kej skrbet za njih • tiasq
• Od: 9.7.2012
8.8.2012 23:33
slovenc79 pravi:dej po slovensk piš madona no xD
kaj je to guna? no kukr razumem je to zdolgočaseno frocovje k se **** tko da ti ni treba kej skrbet za njih besede si mi uzeu z jezika js to nism nikol razumela zakaj ljudje zejbavajo enga ko je zaljubljen. mislm za foro ajde, samo tak pretiravat pa spet ne. k ni ljubezen lepa stvar? usi smo bli vsaj 1x že zaljublen, in sigurn so ble tut tiste punce ko so te klicale. zakaj pa se ne družiš s fantom če ti je všeč? on tega ne more vedt, če mu ne namignš.. zato boš pa ga skos samo gledala... • annalove
11.8.2012 21:51
tiasq pravi:
slovenc79 pravi:
dej po slovensk piš madona no xD
kaj je to guna? no kukr razumem je to zdolgočaseno frocovje k se **** tko da ti ni treba kej skrbet za njih besede si mi uzeu z jezika js to nism nikol razumela zakaj ljudje zejbavajo enga ko je zaljubljen. mislm za foro ajde, samo tak pretiravat pa spet ne. k ni ljubezen lepa stvar? usi smo bli vsaj 1x že zaljublen, in sigurn so ble tut tiste punce ko so te klicale. zakaj pa se ne družiš s fantom če ti je všeč? on tega ne more vedt, če mu ne namignš.. zato boš pa ga skos samo gledala... pa če to so take prasice da to najprej na fejs ubjaujo,poj use po šol u tem ubvestjo nooo..... guna je kukr una pač tista no _________________ BE COOL!!!!!!!!LOVE IS BEAUTIFUL!!!!!!!!!!! • slovenc79
11.8.2012 22:07
ja blokiri jih na fb pa še prjatlcam povej, pa boste imlee mir. lahko pa kak fb od teh pras*c tuki daš pa jih mi mal zaj*bavamo • tiasq
• Od: 9.7.2012
12.8.2012 0:46
-.
Nazadnje urejal/a tiasq 12.2.2013 16:37; skupaj popravljeno 1 krat • annalove
12.8.2012 21:36
tiasq pravi:veš kaj ti povem, preprosto se nehi ozirat na druge ljudi, k majo kej proti teb. pol se pa sam sekiraš pa bla bla bla ... in življenje ti bo lepše. če jim maš kej za povedat, jim povej direkt u faco..itak se tako al tako ne marate. potem se pa sm ubrn stran in magar jim pokaž fakiča pa dej jim vedet, naj se že nehajo utikat u tvoj lajf.. nehej se obremenjevat z njimi, ker ti sam škoduje, rajš ta cajt porab za prjatle.
vsak človk, k se tako obnaša, s tem dokaže da je ljubusumen .. oz. preprosto neznajo živet svoje življenje in ga morjo nujno grenit drugim, ker neznajo pošlihtat svojga. očitno nimajo nč kej pamtnga delat (kot navadni ljudje) in morjo druge **** u glavo... lej tep je tip pač ušeč, kaj čš zej, sej se nisi sama tko odločila..preprosto na ignor jih vrš, pa jih bo kmal minil, verjem. usi odnehajo, ko jim pokažeš, da te njihovo **** u glavo ne prizadane.. in tko jim boš tut dala vedt za naslednič, ko se bodo hotle spravt nate.. ker jim boš tako postala nezanimiva. vem da je težko ignorirat take ljudi, sam lej potrp, splačal se bo. js sm tut bla taka, k sm se sekirala kaj si kdo o men prav, pa kaj kdo o men ve, lej kmal me ni to več zanimal in mi je ful bolš. preprosto bmk po domače js to nism nikol razumela- smejat za hrbtom, če je kdo zaljubljen. čemu se sploh moramo smejat ? ker je nekdo zaljubljen? al pa če se preprosto ne sekiraš za to kdo je v koga.. po domače povedano tracjalke.kot da koga briga kdo je u koga.. js tako zavidam fantom, ko se sploh ne brigajo kater je v kero, pa sm rečejo; kuul stari.greš na pivo? pa nasledn dan že pozab na to, ne pa punce, k povejo eni, pa rečejo nč povedat naprej.. nasledn dan pa že cela šola ve.. krneki kdor je tole prebrau - high five! ker js sm komi napisala! xD hwala za nasvete _________________ BE COOL!!!!!!!!LOVE IS BEAUTIFUL!!!!!!!!!!! • Alinska
• Od: 27.6.2012
20.8.2012 15:18
Lej, pač obstajajo ženske, k so omejene v glavi, blokiri jim dostop do tvojga profila pa je zadeva rešena. So boge, ker majo tako bedno življenje, da se vtikujejo v življenje drugih in non stop prcajo.
• slovenc79
20.8.2012 15:26
mogoče če bi nehala z Łji bi te nehal **** • njegovamalapikica
• Od: 22.3.2011
20.8.2012 15:42
omg no to je pa res CEŁA ŠTAŁA...
wtf, kr neki? |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.