francoski poljub & zapeljevanje

monja • Od: 10.11.2008 • Prispevkov: 82
francoski poljub & zapeljevanje 7.1.2009 19:04
NAJPREJ:

1.) KAKO NAJ GA ZAPELEJM?

POTEM:

2.) SE 1. RES ZNAŠ TAKOJ FRANCOSKO POLJUBITI. VSE GRENDICE SO MI REKLE DA JA ... VSEENO JE TO RES???

HVALA ZA ODGOVORE! LP!
mikana • Od: 5.10.2008 • Prispevkov: 98
Re: francoski poljub & zapeljevanje 7.1.2009 19:45
blond lasi, minikrilce, top sz globokim dekoltejem..to zagotovo užge:P..
hecam se..
hja..pač spogleduj se pa boš vidla kaku bo reagiru..
pakšn čist sproščen nasmeh..
pa pejd do njega pa ga ogovori..
mord še najlažje na kšnmi žuri..k ga lhku povabiš če gre plesat s tabo:P
..jst osebnu se še nism:P... drgač kukr so mi pa frendice rekle pride čist sponatanu:P

fajn se mej:P
love9bitch • Od: 28.3.2009 • Prispevkov: 112
Re: francoski poljub & zapeljevanje 12.4.2009 13:58
ia itq da se znas ze prvic poljubljat. smao malosi storast. pa mogoce cviknes, ke rnisi navajen filinga
sarcii • Od: 23.2.2009 • Prispevkov: 49
Re: francoski poljub & zapeljevanje 12.4.2009 14:17
love9bitch pravi:
ia itq da se znas ze prvic poljubljat. smao malosi storast. pa mogoce cviknes, ke rnisi navajen filinga

Ja točn tko.
Taprič boš že tko ZNALA.
Sam mogoče boš mal kiksnla al p tko.
NO js sm se letos taprvič pa mi je Šlo še kr dobr in sm čist Zadovolnaa.!
love9bitch • Od: 28.3.2009 • Prispevkov: 112
Re: francoski poljub & zapeljevanje 12.4.2009 17:09
js s tut zadovoljen ko sem prvic, ceprav sem imel taksnea macka, da se skoaj nic ne spomnim Laughing Shocked Confused
nanina • Od: 28.3.2009 • Prispevkov: 27
Re: francoski poljub & zapeljevanje 12.4.2009 17:50
Jst sm tut letos prvič... sam so bli taki mešani občutki... Laughing
Re: francoski poljub & zapeljevanje 13.4.2009 0:24
nanina pravi:
Jst sm tut letos prvič... sam so bli taki mešani občutki... Laughing

saii Embarassed
zmajcy • Od: 19.10.2008 • Prispevkov: 78 • Kraj: Nova Gorica
Re: francoski poljub & zapeljevanje 13.4.2009 16:48
odvisno...če si prpravljen na francoza, se boš znaw poljubljat, drugač pa ne. ko je men en tip (moj drugi fant) porinu jezik notr (prvič) sm bla tok šokirana, da sploh nism vedla kaj nej bi jst zdej delala in mi je blo vse skupi ful čudn in sm sam ostala na miru dokler ni vzel jezika vn (isto je blo drugič, z istim tipom... pa pred tem sva se ful navadno poljubljala...pol sva hmal nehala hodit). pol pa pr enem drugem tipu sm pa čist brez panike znala kr od začetka (k me je prašu če bi hodila, pač sm rekla da ja in pol me je prvič poljubu in je po francosko, sam je zgleda da ful drugač naredu al nevem ... k sm se čist brez težav pač poljubljala...s tem tipom sva še zdej skupi). tko da jst bi rekla da je odvisno od tipa (pač al ti bo sam porinu notr al bo bol na nežno) in pa od tebe (če boš prpravljena). če je tip "taprav" in si prpravljena, se boš brez težav že prvič znala po francosko poljubljat, edina razlika je, da prvič ne boš vedla, kaj vse se da delat, pol pa več ko se poljubljaš, bol znaš in odkrivaš, kaj vse se da še delat (ker fora v francoskem poljubljanju pomoje ni to, da se ti dotakneš z jeziki, ampak da se z njimi igraš, pol kasnej se začneš kej grizljat in podobne fore...).
msf

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.