Fant, ki je bil zaljubljen vame, razširja govorice• Jzt
• Od: 7.4.2009
Fant, ki je bil zaljubljen vame, razširja govorice
15.4.2009 14:21
Živijo spet jzt.. torej, da povem problem: mamo pač u razredu enga fanta.. in ta fanr je biu učasih u mene.. ne vem če je še vedno, sam k ga jzt nočem pa to.. :/ ta fant bo X in pač ne, sej ceu razred ve, kdo je u koga zalublen in tak so usi tut vedl, da sm bla prvo jzt u enga zalublena, in je X to vedu.. in mi je velikrat reku, da je pač ta fant, ku sm bla u njega, kej slabga reku o men.. zdej sm pa na novo zalublena.. u enga čist ta tretga.. in X tut to ve.. in mi ja dans sm pouprašala že sošolke, pa so use rekle, da so ti sam zmišluje sam jzt ne vem no.. :/ je pa pol še moj najboljši prjatu tnx* • kid.
• Od: 15.10.2008
Re: Fant, ki je bil zaljubljen vame, razširja govorice
15.4.2009 17:25
o kok je smotan..pomoj si to on ( X ) res zmišljuje, da bi te odvrnu od tistega ko je teb ušeč. težk je gledat da oseba ko je teb ušeč, "laufa" za enim drugim
• tjazaa
• Od: 12.4.2009
Re: Fant, ki je bil zaljubljen vame, razširja govorice
16.4.2009 12:27
jap. sm 99% prepričana da si Ta x zmišLuje. Leii pomoje je Ta x vaTe. in ker hoče da bi bLa Tud Ti vanga. si To zmišLuje. aL je biu pa Tku veseu ku si bLa Ti vanga. in hoče še . če je To res da mu je bLo ušeč ko si bLa Ti vanga je zeLoo veLik EGOIST.!! Ti raj pouprašej prijeTeLce če kej vejo o tem. kr fanTje.S: oni niso gLih za Te pogovore. xP ..no veLik sreče Ti žeLim..
|
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.